.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    хах,само аз ли зацепих веднага,че ми е дошло?!?
    аз бях на 12 и си знаех за тези неща...стана ми странно,ама си реагирах мн трезво(като изключим факта,че първите няколко месеца въобще не казах на мама)
    ..
    Не,не си само ти..И аз като ми дойде разбрах веднага,но първите няколко месеца не казах на майка ми

Повече от фен
    Nadelina... haxh i na men kato mi doide za pyrvi pyt pomislih 4e sam se naakala...i daje na drugiq den otidoh na more kato misleh 4e ne mi e doshlo...i posle na moreto se razte4e edna kryv...ujas...a kolkoto po temata 4estito

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    хах,само аз ли зацепих веднага,че ми е дошло?!?
    аз бях на 12 и си знаех за тези неща...стана ми странно,ама си реагирах мн трезво(като изключим факта,че първите няколко месеца въобще не казах на мама)
    не разбирам как може да си помислите,че сте се наакали
    и в цикъла няма нищо притеснително,малко е досадно всеки месец по 3-4 дена(поне при мен е така),ама се свиква
    +1 - с тази разлика, че на мен в началото ми идваше през 3-4 месеца и първия път ми беше много слабо :P

axax 4estito .. rano ili kasno 6te6e da ti doide nqq ot kfo da se pritesnqq6 prevruzka i kaa6 na maika si
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

и на мен ми дойде на 12 само дето не си помислих че съм се насрала обаче тфа цикала понякога е много гадно нещо ама ти не притеснявай слагай превръзката и тфа е само кажи на майка ти да знае жената :P :P

Град
    V. TARNOVO
    dobre do6la v otbora na istinskite jeni 6te vidi6 kolko e gadno
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

sigurno ti e do6lo,ponqkoga v na4aloto ne e 4erveno a zapo4va leko kafenikavo spokoino

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от zizita_88
    dobre do6la v otbora na istinskite jeni 6te vidi6 kolko e gadno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си