Цитирай Първоначално написано от ikillyou
Здр всички . Имам един проблем който вече 3 седмици немога да разреша а да ви кажа честно бива да го сторя. Аз съм на 18 бившата ми приятелка е на 16. Ходихме година и 10 месеца. През последните месец два между нас нещата не вървяха много добре бяхме охладнели един към друг имаше около 2 седмици в който се разминавахме смисъл че или аз неможех да излизам да се видиме или тя и се разделихме преди 3 седмици по нейно желание поговорихме като нормални хора около 2 часа и се разделихме. СУпер много я обичам. дотук добре аз я обичам примерно тя не и край разделя ме се ДА АМА НЕ х*я ми . След около седмица някаде( в която се сдържах да се чуваме) аз и писах смс (знам че съм направил тъпо ама кво напрая ) да влезе в скайп исках само да и кажа че ми липсва но тя не влезе след това и драснах един смс с "липсваш ми" тя ми върна че искала да се видиме там и се видяхме. говорихме си на кафе ходихме ала бала като приятели но накрая седнахме в един парк на сянка и си лафихме и е от тоя момент насам искам да я убия тя ме погледна и ми каза ще направя нещо което не трябва да правя и ме целуна ама не само така а истинска целувка . аз аз станах малко шокиран в интерес на истината въпреки че искам да се събереме. поговорихме си още и тя ми каза че незнаела какво иска . да уточня доколкото разбрах ( а аз съм като детективче хаха) нема друг който да харесва (щото ако имаше немаше да ви пиша тука да ви занимавам с мойте глупости) и пак незнаела какво иска дали да бъде с мен или да не бъде каза ми че ме все още ме обича но не виждала бъдещето ни заедно незнаела ( бе май я е страх ли какво и аз незнам ) видяхме се така още 1-2 пати в който пак ме целуваше и ме прегръщаше . Накрая и казах че ми писна от игрички да решава сега или никога с мен или не. Тя ми каза отново незнам искам време да реша незнам си какво там пак тва за бъдещето зе да ми цепи . та отклоних се малко. Искам да си я върна Обичам я истински но това нейно незнам ме убива. Какво да правя дайте по едно мнение без много ебавки щото достатъчно съм се наслушал на простотии. Аз дори вече мисля че знам какво да направя но дайте по едно мнение . ако нещо още ви интересува от моята сапунка питайте. Дайте по едно компетентно мнение ( доколкото може да се каже) та да реша какво да правя , че вече откачам айде женското присъствие тука да се размърда мъжкото ми е ясно " заеби я намери си друга" мерси предварително
На тая възраст не знаят какво искат и са лесно податливи на чуждо мнение,ако има "приятелки",които я плашат,че ще отидеш студент и ще я зарежеш и т.н. не се чуди,че не иска да е с теб.Прочети моята тема ако ти интересно "Как се постъпва с гадната и приятелка"
Моята история беше същата като твоята,само,че аз за разлика от теб я оставих докато не разбрах,че тя не е виновна,а приятелката й.
Приятел,искам само да те попитам,ти защо искаш да си с нея,защо не си намериш някоя друга.Аз излизах с много други момичета,флирта не спира,обаче обичам само нея и дори и когато съм много щастлив си спомням за нея още.А вече доста време не сме заедно.Ако можеше обаче да си върна думите назад,нямаше да го направя,пак щях да я оставя,защото тогава така е било правилно.