противно на очакването ми (мислех си че е супер тапотия да се занимавам да пиша във форума за това) доста ми помогнахте прочетох и написаното от Sexita в другата тема доста неща така премислих то още ше мисля де ама както и да е .
така за другото което се чудите Vamp и аз си мислех че приятелки или нещо ама не е . Тя просто е как да се изразя не е тъпа(нещо което харесвам у жените ) разбираш ли тя много добре знае че като стана студент километрите ще ни делят и е възможно да се разделим
По отношение на еднообразието и изхабението може би е така може би малко или много така се е получило. Vamp защо искам да съм с нея ли защо не си хвана друга ли ми ще ти отговоря приятелю не си падам по многото едноседмични връзки не че не съм имал просто тя е това което винаги съм търсел в едно момиче . най интересното е че тя ми е и първото гадже по малка от мене абсолютно винаги приятелките ми са били набори . обаче в нея намерих това което търсех. хе както и да е мерсаж много на всички значително ми помогнахте
показах и колко я обичам и колко държа на нея ако не го оцени и не се съберем пак значи така е трябвало . поне няма да се нараняваме излишно.