.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Опит

Hybrid View

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз има згубих бройката. И на одрязаните и на одрязванията.... абе страшна работа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на miShle
    Емиии всъщност оф сега си мисля какви ужасни същества сме момичетата ... Преди няколко месеца и аз си мислих,че съм преживяла първото си отрязване .. но не се оказа така .. Така,че май още никой не ме е рязъл .. Но това в никакъв случай не означава,че съм била наранявана .. Даже да те наранят е много по-зле от това да те отрежат .. Споко (от моя "голям" опит с отрязванията ) ти казвам,че всичко се преживява .. Ако си обичала въпросния човек много ,няма да ти е лесно .. но ... просто бъди силна!!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Да те отрежат е едно от най-хубавите неща които може да ти се случат. Така че поздравления!

Не, не го казвам саркастично.
    Ако хората не бяха толкова уплашени от това дали ще бъдат отрязани или не, щяха да са 10 пъти по-щастливи.

Желая ти много отрязвания Или поне докато разбереш че отрязването няма никакво значение за това кой си и колко си привлекателен .

Game on, mate!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си