Преживях първото си отрязване. Не било чааааак толкова фрапиращо. Добре, че момичето се оказа разбрано, както и предполагах.![]()
Успехи на всички
koi kogo odrqza ?I da ne e tolkova lo6o mene okolo 10 pati sa me odrqzvali i 9 ot tqh be6e mn zabavno
![]()
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Мене ме отрязаха. А и нямам толкова опит, колкото ти.![]()
Emi az sym imala samo 1 gadje i toi mnogo typo me odrqza ama kakvo da komentiramRadvam se che ne sym ot momichetata koito tejko prejivqvat vsichko.V kraina smetka toi gubi a ne az
A i kakto se kazva vsichko se vrushta.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ух...мен са ме рязали един път...още не мога да го преглътна...![]()
Просто ме е яд!!!![]()
.................................... напълно излишна тема
Нека си съществува темата. Това да се повтаря не е лошо, наистина света не свършва като те отрежат.
-Ще излезеш ли с мен?
-Не.
-Neeext.
По-забавно е от американски хумор![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ima6 pravoПървоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
![]()
Madness Stricken
Eto 1 4ovek koito me razbira :PПървоначално написано от Chacho
![]()
Madness Stricken
Stiga be >_< ni6to ne e izli6no ... za kvoto i da stava duma ... osven ako govorim za ministara na obrazovanieto toi e zagubena kauza :PПървоначално написано от varnen4e
![]()
Madness Stricken
Ne si ot momi4etata koito prejivqvat tejko, za6toto ne si obichala...6te vidish kato zapochnesh da obichash nqkogo...Първоначално написано от ^Game_Master_F^
A.D.I.D.A.S.
tova e mn vqrno i vaji i za meneПървоначално написано от sadsad
You Speak Wise Words My Friend xD
![]()
Madness Stricken
Абе сконфузно си е...или поне за мен.Имаше едно момче,което отрязах няколко пъти и понеже се чувствах виновна и стана една боза.Тъй,че и т'фа не си е шега раута...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Emi chesno kazano ....Obichala ili ne ne mislq che shte ima razlika.Takava sym i edva li shte se promenq i ne mislq che shte stradam mnogo za nqkoe momche ako se e otneslo nespravedlivo s men.Primerno s onova momche hodih 3 meseca.Ne e malko vreme uj me obichashe ama...Bukvalno se izgavri s men.Prosot ponqkoga chovek si dava smetka za neshtata i az si dadoh togava che nqma smisyl da stradam za nego i preodolqh vsichkoTaka che izvoda e che zavisi ot choveka kak shte prejivee vsichko....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Минава и тогава. Обичай си всеки, които те целуне и нормално да го преживяваш. Аз проблеми си нямам, сърцето ми (ако го изнамеря), ще го дам на някоя, която даде свойто първо. Егоистично може да ви се стори, но при мен действа. Нямам си драми, които да ме тормозят. Отдавайте се на хора, само когато вече те се уверили, че няма да злоупотребят с чувствата ви. Че дори и тогава не давай всичко, което имаш.Първоначално написано от sadsad
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ам ти хубаво го казваш ... иии звучи лесно на думи ...амааа за изпълнение ... не е толкова лесно ...Първоначално написано от Chacho
![]()
Ами те хората са го казали 5 пъти мери, 1 път режи.Или в случая по-темата имай си гаджета, колкото искаш - ходи, късай, зарязвай, тебе да те зарязват и така нататък.Ако си сигурен за един човек, че няма да се разделиш с него и, че го обичаш държавата е измислела едно постановление, вика му се брак.Първоначално написано от sexy_eJlz
(тогава малко по-трудно ще те зарежи
)
I have the darkest soul of all human on the Earth...
брат мен в 70% от случаите ме режат ...ама аз съм си доволен на 30% те останали(говоря когато свалям някое момиче в дискотека или клуб) все пак с останалите 30% си свършвам в леглото...кфо толкова режат те и следващата жертва вече почва да ми става даже забавно
![]()
Аз още не мога да преглътна, че последното ми гадже ме заряза точно когато и аз мислех да го отрязвам![]()
хаха брат ти не са сдържаш , ша даваш безплатни съвети какво да правим че да не ни режат :PПървоначално написано от Soul†Eater
![]()
![]()
![]()
![]()
Не го приемай навътре. По пътя към успеха ще преминеш през много трапове. Успех. И btw хубаво е, че осъзнаваш, че момичето е постъпило добре и я разбираш. Само не се отказвай - а напротив занапред ставай все по-добър в привличането (ъм... не се сещам за др дума) на момичета. Успех!
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
радвам се че го казваш.аз съм момиче и не ме отрязват поне засега не е имало някой който да го прави
наскоро трябваше да отрежа 1 приятел и понеже аз се съм мила и помагам и той решил че го харесвам започна да ме сваля и аз незнаех как да му кажа после зех че го харесах но той се отдръпна аве голема история беше![]()
май трябваше да му кажа още в началото ама не исках си разваляме отношенията пък и наскоро 1 хубаво го беше оправила иии така![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
С трион ли?!![]()
ROCK
ON!