.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Опит

Голям фен

Опит

Преживях първото си отрязване. Не било чааааак толкова фрапиращо. Добре, че момичето се оказа разбрано, както и предполагах.

Успехи на всички

koi kogo odrqza ? I da ne e tolkova lo6o mene okolo 10 pati sa me odrqzvali i 9 ot tqh be6e mn zabavno

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Голям фен
    Мене ме отрязаха. А и нямам толкова опит, колкото ти.

Град
    Shumen
    Emi az sym imala samo 1 gadje i toi mnogo typo me odrqza ama kakvo da komentiram Radvam se che ne sym ot momichetata koito tejko prejivqvat vsichko.V kraina smetka toi gubi a ne az A i kakto se kazva vsichko se vrushta.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ух...мен са ме рязали един път...още не мога да го преглътна...
    Просто ме е яд!!!

.................................... напълно излишна тема

Мега фен Аватара на Chacho
    Нека си съществува темата. Това да се повтаря не е лошо, наистина света не свършва като те отрежат.

-Ще излезеш ли с мен?
    -Не.
    -Neeext.

По-забавно е от американски хумор
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Emi az sym imala samo 1 gadje i toi mnogo typo me odrqza ama kakvo da komentiram Radvam se che ne sym ot momichetata koito tejko prejivqvat vsichko.V kraina smetka toi gubi a ne az A i kakto se kazva vsichko se vrushta.
    Ima6 pravo

Madness Stricken

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Нека си съществува темата. Това да се повтаря не е лошо, наистина света не свършва като те отрежат.

-Ще излезеш ли с мен?
    -Не.
    -Neeext.

По-забавно е от американски хумор
    Eto 1 4ovek koito me razbira :P

Madness Stricken

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Така е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Така е.
    Stiga be >_< ni6to ne e izli6no ... za kvoto i da stava duma ... osven ako govorim za ministara na obrazovanieto toi e zagubena kauza :P

Madness Stricken

Ne si ot momi4etata koito prejivqvat tejko, za6toto ne si obichala...6te vidish kato zapochnesh da obichash nqkogo...
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ne si ot momi4etata koito prejivqvat tejko, za6toto ne si obichala...6te vidish kato zapochnesh da obichash nqkogo...
    tova e mn vqrno i vaji i za mene
    You Speak Wise Words My Friend xD

Madness Stricken

Абе сконфузно си е...или поне за мен.Имаше едно момче,което отрязах няколко пъти и понеже се чувствах виновна и стана една боза.Тъй,че и т'фа не си е шега раута...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Shumen
    Emi chesno kazano ....Obichala ili ne ne mislq che shte ima razlika.Takava sym i edva li shte se promenq i ne mislq che shte stradam mnogo za nqkoe momche ako se e otneslo nespravedlivo s men.Primerno s onova momche hodih 3 meseca.Ne e malko vreme uj me obichashe ama...Bukvalno se izgavri s men.Prosot ponqkoga chovek si dava smetka za neshtata i az si dadoh togava che nqma smisyl da stradam za nego i preodolqh vsichko Taka che izvoda e che zavisi ot choveka kak shte prejivee vsichko....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Chacho
    Минава и тогава. Обичай си всеки, които те целуне и нормално да го преживяваш. Аз проблеми си нямам, сърцето ми (ако го изнамеря), ще го дам на някоя, която даде свойто първо. Егоистично може да ви се стори, но при мен действа. Нямам си драми, които да ме тормозят. Отдавайте се на хора, само когато вече те се уверили, че няма да злоупотребят с чувствата ви. Че дори и тогава не давай всичко, което имаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Минава и тогава. Обичай си всеки, които те целуне и нормално да го преживяваш. Аз проблеми си нямам, сърцето ми (ако го изнамеря), ще го дам на някоя, която даде свойто първо. Егоистично може да ви се стори, но при мен действа. Нямам си драми, които да ме тормозят. Отдавайте се на хора, само когато вече те се уверили, че няма да злоупотребят с чувствата ви. Че дори и тогава не давай всичко, което имаш.
    Ам ти хубаво го казваш ... иии звучи лесно на думи ...амааа за изпълнение ... не е толкова лесно ...

Град
    Darkness
    Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Ам ти хубаво го казваш ... иии звучи лесно на думи ...амааа за изпълнение ... не е толкова лесно ...
    Ами те хората са го казали 5 пъти мери, 1 път режи.Или в случая по-темата имай си гаджета, колкото искаш - ходи, късай, зарязвай, тебе да те зарязват и така нататък.Ако си сигурен за един човек, че няма да се разделиш с него и, че го обичаш държавата е измислела едно постановление, вика му се брак. (тогава малко по-трудно ще те зарежи )

I have the darkest soul of all human on the Earth...

брат мен в 70% от случаите ме режат ...ама аз съм си доволен на 30% те останали (говоря когато свалям някое момиче в дискотека или клуб) все пак с останалите 30% си свършвам в леглото...кфо толкова режат те и следващата жертва вече почва да ми става даже забавно

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз още не мога да преглътна, че последното ми гадже ме заряза точно когато и аз мислех да го отрязвам

Цитирай Първоначално написано от Soul†Eater
    koi kogo odrqza ? I da ne e tolkova lo6o mene okolo 10 pati sa me odrqzvali i 9 ot tqh be6e mn zabavno
    хаха брат ти не са сдържаш , ша даваш безплатни съвети какво да правим че да не ни режат :P

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Не го приемай навътре. По пътя към успеха ще преминеш през много трапове. Успех. И btw хубаво е, че осъзнаваш, че момичето е постъпило добре и я разбираш. Само не се отказвай - а напротив занапред ставай все по-добър в привличането (ъм... не се сещам за др дума) на момичета. Успех!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

ах мн е гадно да те отрежат...

радвам се че го казваш.аз съм момиче и не ме отрязват поне засега не е имало някой който да го прави
    наскоро трябваше да отрежа 1 приятел и понеже аз се съм мила и помагам и той решил че го харесвам започна да ме сваля и аз незнаех как да му кажа после зех че го харесах но той се отдръпна аве голема история беше
    май трябваше да му кажа още в началото ама не исках си разваляме отношенията пък и наскоро 1 хубаво го беше оправила иии така
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

С трион ли?!
    ROCK
    ON!