.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 179

Hybrid View

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    ей богу.. от някои мнения ми потекоха сълзи от смях.
    Относно червилата - знаете ли че се правят от сушени кости? (така съм чувала поне) Пудрата запушва порите и после ревете, че имате черни точни
    Пфе ти нормална ли си бве от сушени кости се прай червилото как пък не.Фон дьо тена се прай от свински черен дроб c c c
    И колкото до тфа колко врееееееден е грима и как ще стели да заприличате на бабички ъпсурдно е просто
    Вие чували ли сте за слънце, вятър, които най-много състаряват кожата сигурну не сте и чували за слънчевата защита и подхранващото действие на качествените гримове.
    И кфо ми разграничавате хората на с грим и без грим.
    Има красавици с грим има и отвраителни момичета без.
    Всичко е до човека.

помислете с главата си малку като пишете мненията си
    I Love
    Vania
    Kabakova

Голям фен
    Много си прав ,но едва ли ще промениш някой с мнението си.Кифлите ще си се мажат и ще си се плескат,докато не поумнеят и сами не осъзнаят колко са смешни
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Vqrno e tova, koeto si napisal, ama da naleesh mozyk v glavite na malkite momichenca ne moje i da iskame. Loshoto obache ne e tolkova v tova, che shte stradat posle, zashtoto v dneshno vreme kozmetikata e na mnogo visoko nivo i poveche pomaga otkolkoto da vredi. Loshoto e, che e grozno i neestestveno momiche na 12-13-14 da se grimira taka frapirashto.

Подкрепям Коментарите на Наделина винаги са смислени
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

az sam na 13 i sam protiv grima!edinstvenoto koeto slagam e moliv i glanc!!!moi sau4eni4ki sa idvali na u4ili6te kato sme6nici!!!ujas prosto

Все едно се оправдавате.
    Грозно е с каквато и да е мацаница на още детско лице/то не зависи от годините/.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

някои в опита си да се направят на интересни и големите работи - не се усещат и прекаляват.
    Войни на Тангра

Град
    в мислите му
    Съгласна съм, че 90% от момичетата на възраст 10-15(че даже понякога и 16-17) години не знаят как да ползват фон дьо тен. Друг е въпроса, че не знаят и колко
    Аз съм на 14 години, слагам и много и малко грим (понякога не слагам ако реша, че днес изглеждам ОК) според зависи от тва дали е ден или нощ и къде отивам. С фон дьо тен съм имала проблеми (от сорта на разнасяне) преди 1-2 години, но всичко е въпрос на време.
    Иначе за тва до колко ше навреди. . . еми виж са от некачествени фдт-чета и пудрички тип Голдън Роуз от 2лв да. . . даже мисля, че и порите се разширяваха. . . което е може би най-малкия проблем, при положение, че ги ползват 10 годишни момичета, които стратират техния "козметичен" живот с тях... възможно е и кожа да се раздразни и т.н.
    Съвсем друго е, да ползваш среден или висок клас козметика там нещата са по-различни.
    Всичко некачествено вреди.
    От друга страна и всичко качествено, което не е старателно почистено преди лягане също вреди
    За 40 годишни жени не ми говори, те си слагат (розово) червило за руж БЕЗ да размазват, ползват го и за сенки и по предназначение, т.е. в/у устните. . .

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    уф бе боже.. бас хващам че кат видиш някоя тип "барби"(разбирай с повечко грим,а може и силиконка)ти изпадат очите по нея..в една(и не само една) друга тема(ся не м исе търси)какви гримове ползвате..момичетата такива дълги постове му дръпнали ся тука са праят ....да не говорим че имаше и анкета излизате ли без грим от вас и колко много отговориха че било абсурд да излезе без грим...аи моля ви са ......направо сълзи ми излязоха от смях

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Вярно е това,което казваш.И тук идва изтърканата фраза"НО ти нищо не можеш да направиш по въпроса"...Така,че ти остава само...да си харесваш момичета с по-малко грим и да се отвръщаваш от тези с много...

Град
    в мислите му
    Преди време в списание беше направена анкета сред мъже и имаше три варианта:

(А) Момиче с лек грим: (който, пояснявам, един вид е повече от този при вариант В: коректор под очите, прасковен руж, снеки в цвят шампанско, спирала и розов гланц)

4.1% от мъжете го харесват.

(Б) Момиче с цялостен грим(но не прекалено силен):

82.1% от мъжете го харесват.

(В)Момиче с по-малко грим: (тука пак аз оточнявам, че се има предвид фдт/основа, малко розов руж, малко спирала(!!!малко!!!) и прозрачен гланц за устни)

13.8% от мъжете го харесват.

Коментари:
    (А) "Това момиче никога не би ми хвало окото."
    Все пак мъжете оточнили, че за среща с родителите става.
    (Б)"Харесвам как изглежда блястащо и свежо на тази снимка."
    Мъжете си мислят, че е с много малко грим, докато си има всичко.
    (В) "Това е момичето, което носи тениската ти за спане и заспива на рамото ти."
    Подходящо време... когато четете заедно вестник сутрин

Най-общото е, че мъжете харесват не много натрапчив грим, но цялостен. И с много грим пак може да изглеждаш екстра
    Така че не ми разправяйте на мене, че като напиша(а не съм писала никъде всъщност), че използвам 1000 сенки и спирали, 55 фдт-а, 10 ружа и 200000 гланца не мога да изглеждам естествено или както мъжете в тази анкета (която междудругото е на списание Космополитън) са се израсили "с малко грим".

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Днешните момичета.

Цитирай Първоначално написано от Sharky_Kn
    Направило ми е впечатление че Днешните момичета почват от много малко да се гримират и да се мацат със всякакви глупости. Незнам кое какво е простия факт че съм момче , но ме дразни факта че старшно много момичета си слагат тонове грим и изглеждат като нз ... някой на бабички ми приличат други на курвуляци , трети на нищо не приличат и с грим и без грим ама тва е друга тема. Просто не смятам че е нужно да се слага много грим и фон д ... там си нещо. Мен определено ми харесват момичетата който не се състаряват със тея глупави работи ... разбирам 30-40 годишни жени да слагат тея работи , за да се подмладят а те младите слгат малко да се състарят ли нз Просто явно няма кой да им каже "СПРЕТЕ СЕ МАЛКО!!! ". Вярно в някой случеи грима е наложителен но не всеки ден да се мацат с 1 кг грим. Всичко гледа да си поддържа кожата добре , ОК това е хубаво , но (винаги има едно голямо НО) с времето тези мазила който ползват ще спрат да действат и ще се получи обратния ефект. Но все пак вие момичета знаете какво правите (или поне се нядявам да знаете). Това е същото като при момчетата като четох някаде някой беше написъл за овлажняването на х*я там с олио , мас , сапуни и такива тъпотии!!! Внимавайте какво слагате на лицето си !!! Да не страдате после
    samo kato ti pro4etoh parvite dva reda i se otkazah ima hilqdi takiva temi ai ne se prai i ti na golqmata rabota seki ima pravo da pravi kot si iska vari da razdavas moral drugade banalni hora
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle

(А) Момиче с лек грим: (който, пояснявам, един вид е повече от този при вариант В: коректор под очите, прасковен руж, снеки в цвят шампанско, спирала и розов гланц)

(В)Момиче с по-малко грим: (тука пак аз оточнявам, че се има предвид фдт/основа, малко розов руж, малко спирала(!!!малко!!!) и прозрачен гланц за устни)

Коментари:

Най-общото е, че мъжете харесват не много натрапчив грим, но цялостен. И с много грим пак може да изглеждаш екстра
    Така че не ми разправяйте на мене, че като напиша(а не съм писала никъде всъщност), че използвам 1000 сенки и спирали, 55 фдт-а, 10 ружа и 200000 гланца не мога да изглеждам естествено или както мъжете в тази анкета (която междудругото е на списание Космополитън) са се израсили "с малко грим".
    6to za tapa i malumna anketa?! otgovorite mnogo si prili4at bahti prostotiqta abe za vseki vlak patnici we ama za ko kat sam na centara i si4ki moje da komentirat "napudrenite momichenca"ama im ti4at sled gazeca ai ai stia ste sa praili i vie 4e ot tiq temi ve4e mi e ppisnalo
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    офф с тея гримове ме побъркаха...то бива,бива..даже на мен все ми викат,4е съм болна или бледа,защото не слагам тонове грим. Няма лошо ест,но някой не разли4ават ве4ерен и дневен грим..а и не всеки има нужда от фон дио тени и тем подобни простотии...аз ли4но залагам изцяло на спирала,сенки,гланц..просто няма смисъл от други глупости! Дори и приятеля ми не оби4а да имам тонове грим по лицето,а и ме е харесал не зарАди грима. най-тапо е на плажа мои приятелки като ми се наклепат с глупостии...и се праим на манекенки...толковА СЕ ДРАЗНЯ ВЕ4Е!!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    в мислите му
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle

Коментари:

6to za tapa i malumna anketa?! otgovorite mnogo si prili4at bahti prostotiqta abe za vseki vlak patnici we ama za ko kat sam na centara i si4ki moje da komentirat "napudrenite momichenca"ama im ti4at sled gazeca ai ai stia ste sa praili i vie 4e ot tiq temi ve4e mi e ppisnalo
    Хахахах, да за всеки влак си има пътници, въпроса е в тва, че не винаги можеш да различиш дали си хванал напудрен или не
    Нещастно влюбена - е да на плажа е тъпо. Тва дали имаш фдт или не не пречи да си бледа(изключвам фдт-и с 2 тона по-тъмни от кожата), мен ме питат дали ми е лошо независимо дали съм със или без

Е, най-накрая и момче да го каже! Забелязала съм, че този тип "гримиране" е присъщ на по-малките момичета около 12-13, когато едва започнали да се мацат и искат да съберат всичката козметика на лицето си. Не става, мили мои! Всъщност не изглеждат по-големи, а просто смешни. Понякога се плаша, когато срещна някоя пародия на козметичната индустрия и собствените и "способности".
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    абе то мн хубаво,че момче е правило тази тема,ама лошото е,че по улиците има толкова представители на силния пол,които си падат по такъв тип момичета,че по някои време се отчайва човек
    казвала съм си мнението за този тип девойки
    може би не ми харесват,защото самата аз не съм такава,но и нямам нерви да се глася всеки ден по 2-3 часа,а и не ми се дават толкова много пари за нещо дето ще отиде в канала
    + тва много ще ми е интересно как би реагирало гаджето на някое мн добре направено момиче,когато я види сутрин-без луксозни дрешки,без тонове грим,рошава и все така куха

п.с-срещат се и някои много свестни индивидкиот тях(като характер),а също и такива,които са си много хубави и без толкова работи по лицето си-не слагам никои под общ знаменател

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз винаги си слагам балсам за устни които ми прави устните по-червенки и не всеки ден слагам молив.. А пък спиряла много ама много рядко слагам. Фон-дю-тен слагам ако искам да прикрия някоя пъпка.. и то съвсем малко .. Но е рядко
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

po toq povod vednaga she dam edin primer, roveiki se iz album.bg popadnah na tezi 2 snimki http://www.album.bg/luckyyou/images/3844407/ i http://www.album.bg/sladyrkofci/images/2614330/ neka sega vsi4ki koito se smqtat za nomer 1 shtoto sa se grimirali da se zamislqt... kogato 4ovek e krasiv nqma nujda ot nishto, no grozen li e... neka pone ne go pod4ertava =]]] btw napravo sum vlubena v 1vata macka takova izlu4vane takova 4udo... super e =]
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    po toq povod vednaga she dam edin primer, roveiki se iz album.bg popadnah na tezi 2 snimki http://www.album.bg/luckyyou/images/3844407/ i http://www.album.bg/sladyrkofci/images/2614330/ neka sega vsi4ki koito se smqtat za nomer 1 shtoto sa se grimirali da se zamislqt... kogato 4ovek e krasiv nqma nujda ot nishto, no grozen li e... neka pone ne go pod4ertava =]]] btw napravo sum vlubena v 1vata macka takova izlu4vane takova 4udo... super e =]
    не ми допа нито една от мацките ти
    I Love
    Vania
    Kabakova

Amy_Dumas_Lifestyle с "1000 сенки и спирали, 55 фдт-а, 10 ружа и 200000 гланца" (естествено преувеличила си количеството, но под определението пак се разбира огромна доза лайна) наистина не можеш да изглеждаш естествено. Съвсем малко количество козметика може да те промени коренно, да не говорим за тонове боклуци. Погледни си изражението в огледалото преди да се намацаш, забележи дребните детайли и дефекти, и открий разликите след като си сложила 5 вида фон дьо тена, 8 пласта сенки, 4-6 основи за грим плюс , спирали, очни линии, червило, гланц и т.н. Някакси си заличаваш всичко, което преди тва си смятала за проблем, нали? И не, може да изглеждаш по-красива и привлекателна, но в никакъв случай естествена. Както каза момчето... няма да е зле малките разлигавени момиченца да се спрат. Защото е смешно да виждам по улиците 13-годишни деца да приличат на Галена (няква чалга певица била... хм???), в стремежа си да приличат на какички не усещат как прекаляват... и след 4-5 годинки, като фанат 17 един ден ще се събудят и ще остановят, че кожата им е състарена... и съсипана... необратимо...
    Да, няма лошо едно момиче с мярка да се гримира, да подчертае очите си и т.н., наистина мъжете забелязват и старанието, и ефекта, но някви лапета да си сипват помия върху лицата- еми отврат

Град
    Sofia :*
    da mi qdat kura si4kite deto ot 5godi6ni po4vat da se majat s razni pudri lakove i tam nz si kfi raboti i posle prili4at na roboti u glavite

Фен
    Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    евалата пич и на мен не ми харесва много грим за тва съм само на спиралка и то малко
    braf0o!~!~~ =D> as p1k s1m samy na m0lif za y4i i malky bescfeten glanc..

ем то първото момиче си е супер красиво просто ) а другите и с и без грим ще са си зле май ...

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    ем то първото момиче си е супер красиво просто ) а другите и с и без грим ще са си зле май ...

да наистина 1то моми4е мн сладко
    и мене мн ме дразнят някви лапенца кат земат да злоупотребяват с грима,особено фдт не го си го слагат както трябва и става един такъв гаден на 4ерти ,а и мн рядко си взимат подходящ номер за тяхната кожа
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Добре бе,аз едно не мога да разбера:за какво ги правите тея теми ? Чувствате се комплексирани,грозни,завиж дате..? Това е единственото разумно обяснение за безброй такива теми,в които някой чете морал на девойки от 13 до 18.И мен не ме радват,ама си трая.Не съм тръгнала да чета морал и да показвам злобата си в някой форум.Никое момиче,което обича боичките,не би се повлияло от такива теми.Живеем в свободна държава,всеки може да си ходи както си иска.Някои от тези момичета се гримират много смешно с цел да се правят на големи,но това си е техен проблем.Като пораснат ще се осъзнаят.Какъв ви е проблема не мога да разбера..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си