- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Днешните момичета.
nadence po-kofti e che sa nqkwi malki i wse edno e nqkyw nepisan zakon da se grimirat otwratitelno grozno! slagat kwot im padne, bukwalno..Първоначално написано от Nadelina
nqkwa piklichka na 12 sys nqkwi ujasni sini ili zelenikawi senki.. i wyobshte nqkwi super izmisleni cwetowe!
i da ti kaja i az si priznawam kat bqh na 12 za pyrwi pyt se grimirah s edni siwi senki, ama az nali sym lape radwam se, wypreki che maika kaza che naprawo plasha horata
a inache kato poporasnah, pochnah da mu hwashtam cakata kak da se nagrimiram naistina krasiwo, che i da me otwarq ;]
a mejdudrugoto... ne sym se grimirala ot minaloto lqto.. neshto sprqh, i az ne znam zashto..
daje spirala i glanc ne si slagam.. kwo da naprawq, hareswam si se i natural
pp. ~*RoNi*~ kefi me kak razsujdavash, i az ne sym mu chela na toq momyk dosadnite pisaniq! Obache naistina w dneshno wreme nqkoi izobshto ne se uchat da se grimirat, ami slaat kwot im padne.. mnoo grozno kat skiwam nqkoe simpatichno momiche s kafqw fondioten, edno che kafqw, ta kafqw, ili keremiden, ama wse edno kojata i e plastmasowa (tolkowa mnogo naslagan!), i w dobawka rozow glac ama takyw leko rozow.. ciganska istoria.. ili kakto kazah malkite deto kato nabarat nqkuw grim hich ne im puka kakyw e, ami macat.mi smeshno e po dqwolite!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Като каза фон дьо тен с цвят на керемида...Веднъж имах една пъпка.Бях я изцедила и намазала с лекарство-както си му е реда.Обаче в същия ден,точно след 2ч. трябваше да ходя да си вземам бележника от училище.Бях изпаднала в истерия,тръшках се,вайках се защо точно на мен и защо точно днес.Обадих се на една приятелка и тя ми каза:"Успокой се,облечи се и идвай в нас.".Окей,отивам аз у тях и сядам на диванчето.Извади момичето една тубичка с фон дьо тен,един крем,пудра и не знам как се наричаха тея памучета,специално дето са за триене на грим.Почна да ме маца тя,уж да прикрие пъпката.Слагаше фон дьо тен,после го размаца с крем,че да не седи толкова на едно място,сложи пудра и бях готова.
Пак ,че беше крема.Цвета на фон дьо тена беше смешен на цвят-смесица между много тъмно кафяво и керемидено и аз както съм с бяла кожа.....оправихме работата,де.Никой не забеляза,че съм с пъпка,пък и може би аз съм си въобразила,че толкова много бие на очи.След като се прибрах,си взех един душ,почистих си лицето с един лосион и вече не се чувствах като омърсена порцеланова кукла.(за "Деня,който с ужас ще си спомням"
)
Много благодаря за опита да ме "светнеш", но освен колко слага има и значение как слагаш нещатаПървоначално написано от Divna
Повярвай ми пратя ли ти снимки на които съм с основа, фдт, руж, спирала, молив, очна линия и сенки и такива без нищо почти няма да намериш разликата
![]()
Не слагам по 8 пласта сенки, но и да слагах стига да знаеш как нямаше да личи или щяха да изглеждат като един.
Реално погледнато само молив да си сложа аз вече не съм естествена, но може да седи естествено, разлика м/у двете твърдения има.
Аз самата съм против лигли на 12-13-14 години, които блъскат всичко, за да проличи, че вече са започнали да се гримират ти да видиш ;]]
Ако трябва да бъдем съвсем честни има 13 годишни, които се гримират перфектно и "естествено" и 18-19-20 годишни (да не продължавам), които само плашат хората.
В темата става на въпрос най-вече за тва до какво ше доведе ранното започване на тия неща и аз вече обясних. След 10 години пак ше си говорим![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Подкрепям на 100% автораНе че аз не си слагам грим,но 1молив в умерени количества и гланц за устни стои по-добре на тези,които са на моята възраст отколкото фон дю тен,крем,пудра,моливи,черви ла ма не знам си кфо
![]()
бтв- сега срещам и нагримирани момчета![]()
![]()
Искам снимка на теб с МНОГО грим и на такава,на която си БЕЗ АБСОЛЮТНО никакав,много ми е интересно как се гримираш ти,че с такова количество да стои "естествено" ... Ше чакам,надявам се да ме зарадваш с доказателствоПървоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
![]()
По темата:Евалата на автора,защото ти си едно от малкото момчета,които не харесват префърцунени и нагримирани ала "Мерилин Монро" 13-годишни момиченца.Обаче както винаги съм казвала с една тема в един форум нищо няма да се промени,а пък го има и другият момент,че ние сме в свободна страна и всеки има право на мнение и свои си разбирания за нещата![]()
Just haters make me famous! εĭз
E са ти праим ЛС.
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Да живее чалгата, ве!
Барабар с петте пръста черен молив под, над и отстрани на окото.![]()
И аз съм на мнение,че няма нужда едно 12-13-14 годишно момиче да се маца като за световно!Някои беше написал,че сега козметиката е направена така,че повече помага,отколкото да вреди.Да така е обаче като се замислите каква козметика използват повечето 12-13-14 годишни момичета,че и по големите.Както се казва козметика за левче.Еми то с тая козметика точно си разваляш кожата,отколкото да я поддържаш.+ това на тази възраст какво да крие едно младо момиче ???
За жалост обаче тези момичета не слушат съветите на хората,които им мислят доброто,но то си е за тях и един ден ще разберат...
Аз лично съм на 13 години и използвам само спирала(на Мейбълин(старата ми беше на Есте Лаудър),гланц(Мейбълин,Ниве а(тук вече има още по-голямо разнообразие)
и коректор на Авен(ползвам го защото имам черни кръгове под очите (силно казано),а и за някои пъпчици).
![]()
Вместо да имаш самочувствие без покритие,НАУЧИ БЪЛГАРСКИ!!!Първоначално написано от Sharky_Kn
Ами,на мен лично не ми седи хубаво червила...Слагам молив,рядко спирала,много,ама много рядко сенки (само когато съм на рд или на дискотека) ,пудра само като се наложи,защото е много грозно момиче да ходи с пъпка на лицето,аз лично мисля,че тези неща трябва да се прикриват,когато има наложителна нужда...Та по принцип не слагам почти никакъв грим,всички изброени "мазила" ги употебявам рядко,без молива за очи,без който не мога да живея...![]()
Аз също смятам,че е тъпо малките деца да се мажат с такива глупости,но 13-14 години е нормална възраст за едно момиче да се поддържа малко повече и не смятам,че като си сложиш един гланц или малко спирала си направил нещо чаак толкова нередно,колкото вие го изкарвате...Всичко би било красиво,стига да беше умерено...![]()
Офф:Момченце,тебе всички мацки ли са те изритвали досега,та си толкова възмутен и хиляда темички написа за това колко са тъпи и противни момичетата...Не знам!Прегледай се!Имаш нужда,тая омраза доникъде не води,само до гей парада...![]()
Az sam momi4e na 12 godini i sa6to sam protiv tonove grim.Kogato hodq na u4ili6e sam bez grim samo glanc.A izvin u4ili6e 4eren moliv i spirala na Golden rous i glanc Nivea cherry i krem Nivea cream.NO zadaljitelno se obezkosmqvam tva za men e mn vajno vapreki 4e me marzi.![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Нищо няма да промениш с тази тема,колкото и да го обесняваш.Кажи му,че единия гланц му е достатъчен...не,не става.Е,поне някои го разбират и добре че е така...
е аз също съм ПРОТИВ тоновете грим и СЪМ ЗА малкото,добре подчертаващ грим![]()
поне на едно нагримирано момиче може да се прости отколкото на едно нагримирано момче (вече в нащо дск ги има и такива )![]()
Аз също от малка започнах да се гримира.И то с адски много пудра или ФДТ сега съжалявам много.Радвам се че се спрях на време.Приемливо сега е молив за очи спирала и сенки от време на време,като всичко е в границите на нормалното.
Днес в училището една от "девойките" беше си сложила толкова много ФДТ,а той беше и по тъмен от кожата на лицето и с 3-4 тона.Беше се получилио много смешно,беше се размазала и по врата надолу и приличаве на клоун.Понякога сами се подиграват със себе си като правят така.
Аз лично вече съм мнгоо против за толкова много гримиране.В рамките на нормалното.
аз съм на 13 и има едно момиче от моя клас което всеки ден в 7 часа сутринта идва на даскало със пудра;фон нещо си тен ; вечерен грим(не нещо свежо) и червило намацани по цялото и лице .. а и забравих да спомена и за спиралата и очната линия; които също ги има в огромни количества.. когато я гледам ми става лошо ...поне да се беше научила да слага сичкия този грим правилно..
аз лично не одобрявам момичета на тази възраст да се гримирват..но всеки сам решава какво да прави със всяка част от тялото си..
Реално погледнато... вие гледате тъпите хаусерки... ама ко да се прае момичетата искат да са жени... бях свидетел, когато бях 5-ти клас, в тоалетната влязоха две момичета 6-ти и едната вика - "ооо аз само знам, че днес грима ми е мн размацан и е мн грозен, би ли оправила", а другата - "виш ми новия фон дьо тен" бях отвратена.... сега съм 7-ми клас и си слагам само черен молив и спорала... имам проблемна кожа, но не си слагам с тонове грим.... жалко е...
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
дааа, то е ненормално просто да видиш момиче в 4-5 клас с 200 кила мазила по лицето си,и то нали уж разкрасяване,ама примерно в 5 клас аджеба кво имаш да разкрасяваш-бръчки ли,торбички под очите,петна по кожата...
не ги разбирам,и не виждам в смисъл в това още от малки да си погубват кожата,защото с тия гримове точно това правят![]()
пък като ги видиш по улицата с некви личица половината бяло половината оранжево и едни такива намацани усти даже и извън устните (уж да са по големи) и те напушва на смяхама то в повечето случеи родителите са виновни че позволяват на децата си да се ''гримират'' още от малки..
аз съм в 8 клас и грима ми е-коректор,молив за очи и балсам за устни, е да за специални случеи си позволявам да сложа пудра и сенки,ама само тогава![]()
аа има и още един проблем-как се обличат някоита ужаса е пълен..
мразя да си слагам грим дори когато има поводи не си слагам освен спирала, но тези дето са като курви гримирани не ги разбирамимам една приятелка която е в 6-ти клас тя си копува вече 5-я фон дю тен просто са смешни
незнак кое е толкова хубаво в това да изглеждаш на курва
явно аз съм забила щом не разбирам това че вече е модерно да си курва
![]()
![]()
![]()
![]()
За пръв път виждам момче да се възмущава от нагримираните 10-годишни лигли... Браво!![]()
Иначе хубаво е да се поддържат, ама поне да знаят къде е границата. Мацат се с кво ли не и се мислят за големите красавици...
Аз лично грим не слагам... както и в други теми съм казвала... най-много да сложа балсам за устни и спирала...
nicolepcd
abe kudeto gospod ne e pipnal nikvi takiva bokluci nqma da pomignat,zatva neka da se macat ta da stanat o6te "po-krasivi"
i ne 4e az ne se grimiram ama purvo ne sum na 11-12 i vtoro si slagam samo moliv i spirala i to v razumni koli4estva ,a ne kakto ti kazva6 po edin ton,ta da se nave4erqm s toq grim,evala 4e ima i takiva koito ocenqvat estestvenoto...![]()
И аз така просто едно брАВО на това момче ! за пръв път виждам момче да споделя възмощенията си ! сигурна съм ,че има и много други като теб но просто не са споделяли !МОМИЧЕТА спрете се това което момчето и написам е 20000 % вярво и го подкрепям с 2 ръце даже и кракаПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
в мойто даскало има една малка *урвичка 5ти клас (не повтаря) със удължена коса, мега много фдт и промишлено количество черен молив ... представете си момичето преди 4 - 5 години е ходило на детска градинане и отива на годините .. и заради тоя черен грим и викат демона
![]()
![]()
Евала пич! Страшна тема - най-накрая някой се сети да го каже! На мен също ми е правило впечатление, че някой момичета си слагат ужасно много грим...