- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Днешните момичета.
Безмислено е разбира се...
Една съученичка (познаваме се от детската градина), направи с косата си ВСИЧКО!!! Първо, от петгодишна се прави на вафлички с преса за коса, къдри се с маша, ролки и т.н. Във втори клас си направи руси кичури, като не е спирала да се изправя, къдри и т.н. В четвърти клас си направи светло кестеняви кичури, като не е спряла да повтаря русите си кичури и да се изправя/къдри. Малко се укроти до шести клас, когато се къноса с черна къна, но според мен не е къна, а боя, защото твърде бързо и израстна косата... (Тоест от май до юли от корените до средата на гърба...). През лятото се боядиса тъмночервена, имам съмнение, че си е удължавала косата, а тази година, в седми клас, си направи оранжеви краища (трябваше да бъдат лилави... дълга история)... ВСЕКИ ден е с прическа - вафлички, изправена, топирана, накъдрена, на плитки, с пяна, с лак... Яд ме е, че косата й не е започнала да пада още...
Да не говорим как се обличат 11-12 годишните пикли (не че съм много по-голяма, но поне не се обличам като курва...). Нямам думи, не!
А, да не забравя, че от съседния клас момичетата ходят с токчета на поне пет сантиметра...
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Уф.. Да много е смешно и жалко като видиш малко момиче нагримирано ( или по- точно казано нагвацано) с толкова много грим. Особено пък на тези по - дребничките им стои ужасно
.. имаме си такава в даскало.. олее то момичето сиг. няма 140см. ( в 5 клас е ) а в лицето като я погледне човек шси рече.. пфф направоо няам думи( изглежда минимум на 20 ) ! Мога да се изразя така: днещният живот ( относно момичетата и стила им ) ми напомня на филма ,, събудих се на 30 '' ...
![]()
И ако си мислиш,че с тази тема ще промениш мисленето на днешните девойки си 'объркал рейса,пич'..![]()
евала наистина към автора =D> ти си от малкото момчета които не харесват тези с многото грима тфа мн рядко се среща
![]()
да наистина понякога е необходимо да се слага фон дьотен защото кои харесват когато момичето не поддържано с пъпки по лицето бляк аз съм ПРОТИВ тея мазила
нужно е да се поддържа човек и поне с кремчета
аз предпочитам спиралка моливче и малко пудра
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Прав си за тези,които слагат по много грим и аз също не одобрявам това (е да-гримирам се понякога но в умерени количества).Хубаво е че има и момчета,които мислят че момичетата не са толкова красиви и интересни с 1 тон грим.Ама и да я има и да я няма тая тема нищо не може да се промени![]()
Мен са ми най-противни Фон дьо тен-а и бурката... Такива жени/момичета даже все едно не съм ги видал - пълен игнор.
Ама има 1 приказка - всяка жаба да си знае гьола.
Познавам едно момиченце от квартала (( Сестра на една моя позната )), която е не повече от 4-5 клас - трябва да призная, че това момиченце е АААААДСКИ красиво, като започнем от коса и свършим до вежди.Обаче кофтито е, че... се гримира с всички възможни налични неща.Нищо, че кожата й е хубава, лицето прекрасно.Спирала, сенки, молив, руж, гланц, косата й на преса....просто не мога да разбера ОТ КЪВ ЗОР? Не стига, че е адски грозно, но и отблъскващо, прилича на малко кифленце...Не знам какви са тея родители ....
![]()
Може и да е кифленцеПървоначално написано от Syringe
![]()
Да, междудругото, прав си.... Но тва момиченце ми е идол(( с естествената си красота )).
Ами може и да поговориш с нея или поне със твоята позната...Първоначално написано от Syringe
Аз лично имам 1 приятелка - по-красиво момиче (че и жена) не съм виждал. И тя така докато неопитна с гримовете, се мацаше. И понеже не си поплювам какво говоря (т.е. като не ми харесва нещо - не подбирам тактични думи) и й обясних. Отначало и беше неприятно заради забележките, но с времето явно и се отвориха очите. А сега се гримира минимално.![]()
Така че просто поговори - може да има ефект.
звучиш също кат родителите ми ... аз също слагам грим всеки денединственото което слагам по-рядко е пудра.Изправям си косата,но от скоро.Преди като беше по-дълга и слагах ролки и ставаше много хубаво.Като я постригах по късо почнах да я мачкам с пяна за извесно време но тя оредя
сега я изправям.Много малко хора са ме вижадли с естествената ми "коса" а без грим мясам на плашило.Знам че е време да се спра НО................
![]()
ba 4e na si4koto ot gore sus samo4uvstvieto do nebesata vurvqt kato kifli i gledat kato zombi se edno sa mis vselena![]()
леле честно да ви кажа аз се отчайвам когато видя младо момиче (7-12 клас) със 1 тон фон дьо тен,бабешки сенки и още 1 тон гланц...толкова е неестествено,а не стига че слагат фдт ами и с тея пудри...отврат!!!а в днешно време повечето момичета започнаха така да се гримират....и като си топират тея коси,имам чувството понякога че 1 метър нагоре им стърчат!!!!Ужасно е!!!Да вземат да се спрат малко,нито изгеждат по-хубави,а напротив-състаряват се с по 10 години,направо като видя някъде такова момиче и почва да ми се гади вече....![]()
Точко казано. Мн ме дразнят некви кат почнат да си слагат фон дю тени и секви такива гнусотии.![]()
[quote="GotTheLife"]автора на темата ти да не си дерматолог ? Организма ги бил игнорирал че то да не е лекарство бе .Той не лекува пъпките! Качествения фон дьо тен прикрива някои недостатъци и предпазва кожата от замърсяванията на околната среда като прах изпарения и др. А правилото за хубава кожа е задължителното почистване с лосион или гел преди гримиране и преди лягане.Пък това че някои момичета прекаляват с количеството, мажат се с различен нюанс от този на кожата си или ползват ония от 1 лв си е друг въпрос...
+1![]()
Съгласна!Първоначално написано от Sharky_Kn
Гримът е да те прави да изглеждаш като себе си, или малко по-красива, не да те прави на маймуна!![]()
и на мен ми е правило впечатление това,че момичета на 12-13 години в стил "емо" или нз си какво още с тонове черен грим около очите-ужасно е!!Те съзнават ли че като станат на 20 ще изглеждат все едно са на 40?!..но това си е тяхна работа-нека се гримират
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
amI to hybavo che se grimirvat az sum za grimirvaneto ama te slagat TONOVE GRIM ! napravooo s lypata da gi mahash ot liceto im![]()
![]()
Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)
Понякога наистина ама НАИСТИНА се налага да се понамацаш малко повече..примерно неска се върнах от една хижа и не мога да гледам..от очилата ми станаха червени петна на носа щото не смеех да ги сваля по пътя до вкъщи...ся мисля да излизам..как да не си сложа малко фон дьо тен да се поскрия малко..не за друго ама вече е малко тъмно за очила....а за другите там глупости..от време на време слагам малко грим просто щото като отида на даскало без грим сички ми се смеят че приличам на бебе затва слагам една спирала и някъв молив за очи и готово![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
А какво да кажем за повечето от днечните момчета слагат си фон дио тен,коректор,обезкосмяват се като момичетата,гланц си слагат спирала ох спирам до тука че....
Оффф абе кой както си се харесва така да ходи,като не ти харесва не гледай.Какво целиш с тая тема,ако не е тайна?!Вярно някой прекаляват с керемидените фондъотени,ама........
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
![]()
Br mn dobro mnenie po avprosa si izrazil az sam momi4e , grim ne polzvam moje da sloja spirala no en i molivi chervila poneje ustnite mi sa aleno 4erveni i sam krasiva
![]()
![]()
spokoino unezi momi4eta koito se pudryats tonovo grim i vsi4kite tezi ne6ta sled nyakoya druga godina shte sa se sbabe4osali
![]()
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?