- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Днешните момичета.
az sam na 12 i si slagam grim mnogo rqdko 1 za6toto ne mi davat i vtoro koto stana na 30 kojata mi 6te e sastarena! A otnosno tova za evtinite losioni po1 lev ne bix si kypila takav![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
аз съм писала в темата,но.. гримът е нещо прекрасно.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
дали някоя ще те послуша обаче![]()
аз съм на 14
и не слагам нито спирала , нито нищо
даже и гланцове не слагам
освен зимата ,щото ме болят устните
много са ми грозни такива момичета
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
грозни са ти абсолютно всички момичета, които слагат какъвто и да било грим, ако ще и само гланц и спирала да е, така ли?Първоначално написано от teenems
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На 14 години съм. Използвам спирала, молив (само понякога, а когато си сложа е в малки количества), някакъв безцветен гланц и понякога коректор ... Смятам, че е напълно нормално и нямам нужда от повече "подобрители". Важното е, че дори с грим изглеждам естествена.
Попинцип нямам нищо против грима, ако знаеш и можеш да го използваш както трябва, независимо на колко години си.
даже си мн прав и аз не ги харесвам тия с 1 тон грим по лицето и минавам само със спиралка и гланц :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Прав си, но сега всяка втора ако не и първа се мацоти понеже е сташно вървежна сред гейташките момченца с розовите тениски и оскубаните веждички, но каквото и да си говорим мозък в тези празни боядисани главички няма да се налее, така че няма смисъл просто. Добре е, че има още естесвено красиви женски))
Running is my drug and I am overdosed ..
слагам грим само зимата / ставам адски червена от студа/
, лятото не се гримирам- най-много да сложа спирала или гланц. А и в тея жеги направо не мога да си представя някоя с 2 тона фон дьо тен![]()
То си е до човек, ако се чуства по добре нагримиран и наконтен не можеш да му забраниш да се цапоти, въпрос на вкус е, да наистина някои мноого прекаляват.Лично аз слагам само глац и спирала през повечето време![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Харесвам грима, стига да подчертава красотата и да е стилен.
Иначе тези с ужасно много фдт, който на всичкото отгоре е нанесен ужасно неравномерно и е някакъв супер тъмен , наистина са гадна гледка.В стремежа си да скрият пъпките, положението става още по-зле.Бях видяла едно момиче в жегите с адски много фдт, лицето й потно и всичко беше станало мазало.. Иначе аз използвам само спирала, молив и гланц.Хубаво нещо е гримът, стига да се изплозва правилно.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Просто всички си мислят че като сложат 2 пръста фон-дьо тен всички пъпки им се скриват, напротив дори става мн по-зле запушват се порите и кожата става ужасна.. ;xX А пък да не говорим за моливите и изкуствените мигли.. [pukee] Но истината е че никой нищо не може да направи..Просто такива са времената..![]()
всички сте на това мнение и пак 90% са така ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Имам много приятелки,които се гримирват точно като магистралки.Първо се прави една завидна шпакловка с 3 тона фон дьо тен,след това мацат 2 см отгоре и отдолу с черен молив и за черешка слагат някакъв блестящ гланцНе знам защо си съсипват кожата ама то ще им проличи още след няколко години,когато видно кожата ще изглежда състарена.
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Според мен няма нищо лошо в това да се грижиш да себе си и има случаи, които да изискват грим ... според мене някъде в тая цялата работа трябва да се намери баланса... аз лично ползвам молив спирала, коректор и гланц за устни и харесвам, да изглеждам по естествено като прикривам малките недостатъци и така ... а за това, че все по малки момичета прекаляват е ужасно и още по-ужасното, е че всички изглеждат по един и същ начин.. еднакви прически, еднакъв грим, еднакви дрехи на мене всички вече ми изглеждат еднакво няма никаква индивидуалност обаче да ви кажа другото, което е, че на момчетата им харесва поне такива са моите наблюдения, много малко са тия, на които не им допада, а тея момченца дето ги харесват са също толкова кичозни колкото и момичетата ..изправят си косите и разни там други мъжки "разкрасителни" процедури .. направо накъде отива светът незнамм![]()
еми по скоро черния молив и спиралата са излишниПървоначално написано от nejnaDROGA
.. а и при повечето се получава доста комичен ефект
![]()
тhey тry coppy мe .. ;]
оф,целта на грима не е да изглеждаш естествено,ти чуваш ли се?Първоначално написано от cherubic
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ако искат да се гримират момичетата, важното е да са свестни и да не прекаляват.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
когато говорим за момичета които знаят как да се гримират ии кой продукти да ползват ( тъй като е мн смешно на някой му отива прасковено червило и айде всички с такова.. ) когато става вапос за подчертаване може да изглежда естествено разбира се има поводи които изискват повече и по тежък грим... ноо няма по-смешно от това да видиш момичета в даскалото в 8 сутринта с вечерен грим..Първоначално написано от guinessgirl
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
е сега всичко си е специфично,не разбирам примерно какъв е проблема ако имаш пъпки или някое "дефектче" ,така да го нарека, по кожата да си сложиш фдтиначе такива с чиста кожа наистина е излишно да слагат фдт,руж,пудра,"перли" и т.н. а спиралата,черния молив и примерно леека очна линия или леека линийка от цветен молив на клепача не стои зле,ако знаеш как да се гримираш,подчартават очите и според мен стои добре,и както казаха преди мен трябва да се разграничава вечерния-тежък,от дневния-лек грим.
ружа се поставя за подчертаване на скулите няма нищо общо с фдт-на и пудратаПървоначално написано от sssladuranka
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
И какъв е смисълът да слагаш цялостен грим, за да изглеждаш естествено, като може просто да си си естествено естествена?!Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.