Направило ми е впечатление че Днешните момичета почват от много малко да се гримират и да се мацат със всякакви глупости. Незнам кое какво е простия факт че съм момче , но ме дразни факта че старшно много момичета си слагат тонове грим и изглеждат като нз ... някой на бабички ми приличат други на курвуляци , трети на нищо не приличат и с грим и без грим ама тва е друга тема. Просто не смятам че е нужно да се слага много грим и фон д ... там си нещо. Мен определено ми харесват момичетата който не се състаряват със тея глупави работи ... разбирам 30-40 годишни жени да слагат тея работи , за да се подмладят а те младите слгат малко да се състарят ли нз Просто явно няма кой да им каже "СПРЕТЕ СЕ МАЛКО!!! ". Вярно в някой случеи грима е наложителен но не всеки ден да се мацат с 1 кг грим. Всичко гледа да си поддържа кожата добре , ОК това е хубаво , но (винаги има едно голямо НО) с времето тези мазила който ползват ще спрат да действат и ще се получи обратния ефект. Но все пак вие момичета знаете какво правите (или поне се нядявам да знаете). Това е същото като при момчетата като четох някаде някой беше написъл за овлажняването на х*я там с олио , мас , сапуни и такива тъпотии!!! Внимавайте какво слагате на лицето си !!! Да не страдате после