.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 179
    До тука мисля, че с голяма част от мненията темата се изчерпа. Обаче аз имам да кажа нещо друго... Не сте ли се замисляли че тая тенденция всички да приличат на клоуни до голяма степен у нас е по-широко застъпена? Аз живея на морето и особено сега, лятото, имам огромен досег с хора от цяла Европа... Ми извинявайте, шведките, финландките и т.н по-тъпи ли са от нас, че не носят грам грим в ежедневието? И не говоря за някви извънгабаритни девойки, а за съвсем нормални момичета.
    Аз ся почвам друго проучване... дали и при младежите тая мания да се правят на девойки само у нас е извън всякакви норми

Аве.. колкото и да са ви скъпи гримовете, тъпи ли сте, пак ще станете на палячовци. Не е до цената. Защо да не може една опитна жена да се разкраси и с нещо по-евтинко?!

Аз пък нямам нужда от грим за самочувствие. (: При мен са различни нещата - един път без грим, друг път с грим. Ей го, на, харесвам си се. Ако се направя като някои момичета, пари ще вземам, и то не само от магистралата, ми и от цирка. Хааах.

И за да не повтарям He}|{Ha_Dpo|`a, ще кажа, че съм съгласна с всичко, казано от нея.

Поне 12-годишните шматки да се посъветват с майките си, щото шматки или не, имат мааалко повечко опит с грима от вас. ^,^ Пък те, гледам ги, си делят гримовете даже. А после имали конюктивит, ечемик и др. гадости.

Съгласна съм напълно с автора на темата.Не знам защо някакви 12-13 годишни пикли си мислят,че изглеждат по-добре като се гримират като клоуни .Много се дразня като видя момиче с 5 пръста фон дьо тен на лицето и още 3 пръста черен грим на очите,кой знае колко бързо ще им се състари кожата.Самата аз мн рядко се гримирам,само ако има някакъв по специален повод,иначе всеки ден си слагам спирала и балсам за устни.И без грим съм хубава и имам нужното самочувствие :P .

Спиралка и черен молив!Тва е гримът при мен!Верно е тва,че някои момичета слагат супер много грим и то в повечето случаи(поне в мойто даскала)черни или някви тъмни сенки и разни такива!Според мен на нас младичките пубери им отива лек и нежен грим(дискретен)

ей богу.. от някои мнения ми потекоха сълзи от смях.
    Защо си мислите, че фонюдьо-тенът е полезен? Да ви кажа - НЕ Е ГРАМ! Колкото и качествен да се води.. той изсъшава кожата до такава степен, че след 25 годишна възраст ще приличате на 35 годишни лелки!
    Относно червилата - знаете ли че се правят от сушени кости? (така съм чувала поне) Пудрата запушва порите и после ревете, че имате черни точни
    Тъй... още какво съм забравила да спомена...
    Ми... нека да е пример с еднолапе в 7-8-ми клас мисля че беше.
    Виждам я в съблекалнята на физлуктурния салон (аз се преобличах) да си слага грим о.О След като е тичала и имаше пот по нея маслага маалко много пудра
    Попитах я съвсем тактично кой клас е и... останах потресена!
    А беше като палячо!
    Аз че съм на 19 години не слагам грим та.. някаква пикла тръгнала да се кипри
    А да... ето още един пример свързан смодата и грима при младеите под 15:
    Вървя по улиците и виждам в гръб момиче, което се обърна към мен случайно и О НЕБЕСА! Облечена в червен панталон и синя блуза, руж - безобразно киличество и неправилно нанесен. Имах чувството, че гледам риба. И за капак... огромните обеци тип "главата ми минава спокойно през тях"
    Нямах напредстава как да реагирам - бях уплашена от вида й и в същото време исках да се изсмея....
    Момиче на 13-14 години какво е редно да си слага? - малко крем, според нуждите на кожата, от време на време да я почиства с лосион, предназначен за тази работа и гланц или балсам за устни с плодов аромат. Това е. Повече не ви е нужно!
    А да.. сега се сетих - от миловът за очи и спиралата се поврежда зрението. Аз съм живото доказателство. Пак едно време докато бях достатъчно тъпа да си слагам такива работи почти ежедневно (2 пъти седмично ) очите взеха да ми подпухват и системно да ми сълзят. Отидох на лекар и ми казаха да не слагам повече никакъв грим. От тогава слагам само ако има официален повод и то слагам сенки, молив, ако има нужда фон-дьо-тен (ако съм много бледа имах предвид) и малко балсам на плодова основа. ПАК е много, но поне го слагам качествено и рядко

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Спиралка и черен молив!Тва е гримът при мен!Верно е тва,че някои момичета слагат супер много грим и то в повечето случаи(поне в мойто даскала)черни или някви тъмни сенки и разни такива!Според мен на нас младичките пубери им отива лек и нежен грим(дискретен)
    i az sym na towa mnenie!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Е как няма едно момиче от групата на мацките с '5 тона грим'?
    weird

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    ЕВАЛА на автора =D> Ти си едно от малкото момчета на по 16-17 години,което не харесва момичета с тонове грим Наистина понякога е хубаво да се гримираме ама постоянно ..... Разбирам да си слагат спирала,малко черен молив и гланц ама като почнат с пудрите,фон дьо тен-ите,тежките сенки (явно не знаят,че има дневен и вечерен грим ) и т.н. ... направо ми се гади

П.П. Добре,че са останали момчета,които не харесват тези подобия на магистрални феи....(с извинение за израза)
    +1 аз си карам само на спирала/ако не забравя/ чат пат слагам нещо да прикрия някоя пъпчица...а гримове само по някакъв повод..

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Със всичко казано до тук съм съгласна ,но защо никой не споменава и нищо за днешните момчета?! По-гладко избръснати,епилирани и от нас ,със оформени вежди ,половината прекарват поне половин-един час да си оправят косата ... нищо ,че имат 4-5 см. коса ... нали уж ние бяхме нежния пол .. кво стана?!
    а какво да направят момчетата, като вашите глупави претенции са такива? я отвори темите ЗА и ПРОТИВ бръненето при мъжете.. каквото повикало, такова се обадило! Аз съм от по-'силнохарактерните' и не се влияя толкова от модните тенденции и мнението на мнозинството жени, но те... така че въобще не ми ги разправяй тия!
    Ааа това ,че половината момичета имат претенций дали момчето да си бръсне краката, да си скубе веждите и хубави прически ,не на мене тия ... ако едно момче го прави това за мен то не е момче ...

ем аз съм на 14 и си слагам само пудра и спирала , понякога и молив , но повечето момичета от моя клас се мацат като нз кво .. мен не ме кефи толко мн грим

Супер фен
    Град
    Варна
    ЕВАЛА на автора =D> Ти си едно от малкото момчета на по 16-17 години,което не харесва момичета с тонове грим Наистина понякога е хубаво да се гримираме ама постоянно ..... Разбирам да си слагат спирала,малко черен молив и гланц ама като почнат с пудрите,фон дьо тен-ите,тежките сенки (явно не знаят,че има дневен и вечерен грим ) и т.н. ... направо ми се гади

П.П. Добре,че са останали момчета,които не харесват тези подобия на магистрални феи....(с извинение за израза)
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ми, аз съм почти на 19 и до ден днешен слагам (и то отвреме-навреме щото все не ми остава време ) само гланц и спирала. При по-специални случаи черен молив. Просто се чувствам добре без грим и даже (може би защото не съм свикнала) се чувствам по-некомфортно ако примерно ми се наложи да си замаскирам пъпка примерно. Та стана следния прецедент дори - на бала бях може би с най-малко грим (само малко фон дьо тен,спирала и гланц) и стана работата, че изпъквах повече сред другите (това доста хора го бяха казали) именно защото другите бяха доста гримирани (както повечето момичета на бала си). И не го казвам да се хваля или нещо такова, а да кажа, че когато всички са нагримирани много (уж за да се забелязват и харесват), естественото изпъква повече. Против съм ранното използване на грим и съм твърдо убедена, че колкото и качествен и скъп да е, вреди като се ползва постоянно. Има един сайт, където доста добре са описани съставките на повечето козметични продукти и влиянието им върху организма. И за край само ще добавя, че имаше една песничка, в която доста подходящо за тази тема се пееше "на 13 са във форма, а на 20 стари баби" .

Е ок да ми каже някой какво е лек и какво тежък грим Аз както всички до сега си слагам молив(черен или цветен) и спирала и майка ми вика че съм се наклепала кат курва..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Е ок да ми каже някой какво е лек и какво тежък грим Аз както всички до сега си слагам молив(черен или цветен) и спирала и майка ми вика че съм се наклепала кат курва..
    Ми зависи от възрастта, но спирала и молив не е тежък грим - нормално е. Пак казвам, че зависи от възрастта и майка ти може би просто не те възприема, все пак си й дете.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    само гримът да беше проблема .....те като цяло са мноо зле ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Ми зависи от възрастта, но спирала и молив не е тежък грим - нормално е. Пак казвам, че зависи от възрастта и майка ти може би просто не те възприема, все пак си й дете.
    На 15 съм
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Градът на скучаещите милионери

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass

+1
    И аз съм на това мнение ... Между другото повечето момиченца имат малко опит в гримирането , следователно вместо да се разкрасят с грима и да подчертаят хубавите си черти , те постигат точно обратния ефект и става много забавно !

аз нося защото така се чувствам по уверена в себе си.. не го правя заради другите а заради мен .. лицето ми сутрин като стана е червено .. нямам пъпки червени просто лицето ми е червено нз защо .. затова си слагам които каквото и да казва няма да промени това.. и чесно казано сравнително късно почнах да нося грим .. (сега съм за 10 клас а почнах към средата на 9 някъде...) но имам 1 приятел сестра му като беше във 3ти клас си слагаше лак за нокти .. спирала сенки .. абе смешно е тфа

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Е как няма едно момиче от групата на мацките с '5 тона грим'?
    weird
    Ми по принцип момичетата,които слагат много грим го правят поради простата причина,че все мислят,че е малко Така,че никоя няма да каже,че си слага тонове Е освен ако темата не беше "как се гримирате" или "кои са гримовете,които използвате всеки ден"

Ми лекият или дневен е спирала,МАЛКО молив (а не да си личи от 4-5 метра) и евентуално сенки в по-телесни и светли цветове А тежкият или вечерен е спирала,молив (в малко по-голямо количество) и по-тъмни сенки

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Има истина в това,което си написал,но повечето момчета под грим разбират единствено силните сенки.Честно казано примерно в моя клас има само 1-2 момичета,които не слагат пудра или фон дьотен и спирала и пак си изглеждат съвсем нормално.Даже на мен лично са ми казвали ти грим слагаш ли?А по принцип ходя с пудра,спирала и молив.Така че представата на момчетата за гримиране е малко погрешна,но иначе съм абсолютно съгласна,че има момиченЦА,които прекаляват с грима и се загрозяват много.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Град
    Враца
    Ами няма смисъл да говориш колко грим са си слагали, никой няма да спре да си слага, като прочете това тук Защо ли? Ами защото повечето момчета харесват момичета С грим, и пренебрегват "естествената красота" Лично аз НЕ слагам грим (на 15 съм) и не мисля в скоро време да го правя Имам познати... 6-7-8-9 клас, които лицата им все едно са от глина Но не ми пречат, да се състаряват... след 30 години ще видим кой ще изглежда по - добре ))
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Със всичко казано до тук съм съгласна ,но защо никой не споменава и нищо за днешните момчета?! По-гладко избръснати,епилирани и от нас ,със оформени вежди ,половината прекарват поне половин-един час да си оправят косата ... нищо ,че имат 4-5 см. коса ... нали уж ние бяхме нежния пол .. кво стана?!
    =D> bravo mn to4no kazano !!!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

na 19g sam i se xaresvam pove4e bez grim.redovno ina4e polzvam glanc,izpravqm si kosata,samo v po-specialni slu4ai si slagam spirala,4eren moliv ili senki za o4i.ina4e ima mn 13-14g deto si slagat po edin ton grim i izglejdat mn po golemi ot men.ama ne me interesuvat drugite az si se xaresvam pove4e estestvena

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Eбаси тапаците
    Извода от цялата говорилня е:
    Момчетата които си бръснат поддържата тезата за гримираните барбита
    а косматите са против грима при дамите и обратното

I Love
    Vania
    Kabakova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми