Съгласна съм, че 90% от момичетата на възраст 10-15(че даже понякога и 16-17) години не знаят как да ползват фон дьо тен. Друг е въпроса, че не знаят и колко
Аз съм на 14 години, слагам и много и малко грим (понякога не слагам ако реша, че днес изглеждам ОК) според зависи от тва дали е ден или нощ и къде отивам. С фон дьо тен съм имала проблеми (от сорта на разнасяне) преди 1-2 години, но всичко е въпрос на време.
Иначе за тва до колко ше навреди. . . еми виж са от некачествени фдт-чета и пудрички тип Голдън Роуз от 2лв да. . . даже мисля, че и порите се разширяваха. . . което е може би най-малкия проблем, при положение, че ги ползват 10 годишни момичета, които стратират техния "козметичен" живот с тях... възможно е и кожа да се раздразни и т.н.
Съвсем друго е, да ползваш среден или висок клас козметика там нещата са по-различни.
Всичко некачествено вреди.
От друга страна и всичко качествено, което не е старателно почистено преди лягане също вреди
За 40 годишни жени не ми говори, те си слагат (розово) червило за руж БЕЗ да размазват, ползват го и за сенки и по предназначение, т.е. в/у устните. . .