.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 179
    Повече от фен
    az sam na 12 i si slagam grim mnogo rqdko 1 za6toto ne mi davat i vtoro koto stana na 30 kojata mi 6te e sastarena! A otnosno tova za evtinite losioni po1 lev ne bix si kypila takav :P :P :P

Град
    Wonderland
    аз съм писала в темата,но.. гримът е нещо прекрасно.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Със всичко казано до тук съм съгласна ,но защо никой не споменава и нищо за днешните момчета?! По-гладко избръснати,епилирани и от нас ,със оформени вежди ,половината прекарват поне половин-един час да си оправят косата ... нищо ,че имат 4-5 см. коса ... нали уж ние бяхме нежния пол .. кво стана?!
    :P

Мега фен Аватара на teenems
    дали някоя ще те послуша обаче
    аз съм на 14
    и не слагам нито спирала , нито нищо
    даже и гланцове не слагам
    освен зимата ,щото ме болят устните
    много са ми грозни такива момичета

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    дали някоя ще те послуша обаче
    аз съм на 14
    и не слагам нито спирала , нито нищо
    даже и гланцове не слагам
    освен зимата ,щото ме болят устните
    много са ми грозни такива момичета

грозни са ти абсолютно всички момичета, които слагат какъвто и да било грим, ако ще и само гланц и спирала да е, така ли?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

На 14 години съм. Използвам спирала, молив (само понякога, а когато си сложа е в малки количества), някакъв безцветен гланц и понякога коректор ... Смятам, че е напълно нормално и нямам нужда от повече "подобрители". Важното е, че дори с грим изглеждам естествена.
    Попинцип нямам нищо против грима, ако знаеш и можеш да го използваш както трябва, независимо на колко години си.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    даже си мн прав и аз не ги харесвам тия с 1 тон грим по лицето и минавам само със спиралка и гланц :P
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    На стадиона за бягане.
    Прав си, но сега всяка втора ако не и първа се мацоти понеже е сташно вървежна сред гейташките момченца с розовите тениски и оскубаните веждички, но каквото и да си говорим мозък в тези празни боядисани главички няма да се налее, така че няма смисъл просто. Добре е, че има още естесвено красиви женски))
    Running is my drug and I am overdosed ..

слагам грим само зимата / ставам адски червена от студа/
    , лятото не се гримирам- най-много да сложа спирала или гланц. А и в тея жеги направо не мога да си представя някоя с 2 тона фон дьо тен

То си е до човек, ако се чуства по добре нагримиран и наконтен не можеш да му забраниш да се цапоти, въпрос на вкус е, да наистина някои мноого прекаляват.Лично аз слагам само глац и спирала през повечето време
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Харесвам грима, стига да подчертава красотата и да е стилен.
    Иначе тези с ужасно много фдт, който на всичкото отгоре е нанесен ужасно неравномерно и е някакъв супер тъмен , наистина са гадна гледка.В стремежа си да скрият пъпките, положението става още по-зле.Бях видяла едно момиче в жегите с адски много фдт, лицето й потно и всичко беше станало мазало.. Иначе аз използвам само спирала, молив и гланц.Хубаво нещо е гримът, стига да се изплозва правилно.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Просто всички си мислят че като сложат 2 пръста фон-дьо тен всички пъпки им се скриват, напротив дори става мн по-зле запушват се порите и кожата става ужасна.. ;xX А пък да не говорим за моливите и изкуствените мигли.. [pukee] Но истината е че никой нищо не може да направи..Просто такива са времената..

Град
    На стадиона за бягане.
    всички сте на това мнение и пак 90% са така ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Имам много приятелки,които се гримирват точно като магистралки.Първо се прави една завидна шпакловка с 3 тона фон дьо тен,след това мацат 2 см отгоре и отдолу с черен молив и за черешка слагат някакъв блестящ гланц Не знам защо си съсипват кожата ама то ще им проличи още след няколко години,когато видно кожата ще изглежда състарена.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Според мен няма нищо лошо в това да се грижиш да себе си и има случаи, които да изискват грим ... според мене някъде в тая цялата работа трябва да се намери баланса... аз лично ползвам молив спирала, коректор и гланц за устни и харесвам, да изглеждам по естествено като прикривам малките недостатъци и така ... а за това, че все по малки момичета прекаляват е ужасно и още по-ужасното, е че всички изглеждат по един и същ начин.. еднакви прически, еднакъв грим, еднакви дрехи на мене всички вече ми изглеждат еднакво няма никаква индивидуалност обаче да ви кажа другото, което е, че на момчетата им харесва поне такива са моите наблюдения, много малко са тия, на които не им допада, а тея момченца дето ги харесват са също толкова кичозни колкото и момичетата ..изправят си косите и разни там други мъжки "разкрасителни" процедури .. направо накъде отива светът незнамм

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    ЕВАЛА на автора =D> Ти си едно от малкото момчета на по 16-17 години,което не харесва момичета с тонове грим Наистина понякога е хубаво да се гримираме ама постоянно ..... Разбирам да си слагат спирала,малко черен молив и гланц ама като почнат с пудрите,фон дьо тен-ите,тежките сенки (явно не знаят,че има дневен и вечерен грим ) и т.н. ... направо ми се гади

П.П. Добре,че са останали момчета,които не харесват тези подобия на магистрални феи....(с извинение за израза)
    еми по скоро черния молив и спиралата са излишни .. а и при повечето се получава доста комичен ефект
    тhey тry coppy мe .. ;]

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Важното е, че дори с грим изглеждам естествена.
    оф,целта на грима не е да изглеждаш естествено,ти чуваш ли се?
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Ако искат да се гримират момичетата, важното е да са свестни и да не прекаляват.
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Важното е, че дори с грим изглеждам естествена.
    оф,целта на грима не е да изглеждаш естествено,ти чуваш ли се?
    когато говорим за момичета които знаят как да се гримират ии кой продукти да ползват ( тъй като е мн смешно на някой му отива прасковено червило и айде всички с такова.. ) когато става вапос за подчертаване може да изглежда естествено разбира се има поводи които изискват повече и по тежък грим... ноо няма по-смешно от това да видиш момичета в даскалото в 8 сутринта с вечерен грим..
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    е сега всичко си е специфично,не разбирам примерно какъв е проблема ако имаш пъпки или някое "дефектче" ,така да го нарека, по кожата да си сложиш фдт иначе такива с чиста кожа наистина е излишно да слагат фдт,руж,пудра,"перли" и т.н. а спиралата,черния молив и примерно леека очна линия или леека линийка от цветен молив на клепача не стои зле,ако знаеш как да се гримираш,подчартават очите и според мен стои добре,и както казаха преди мен трябва да се разграничава вечерния-тежък,от дневния-лек грим.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    е сега всичко си е специфично,не разбирам примерно какъв е проблема ако имаш пъпки или някое "дефектче" ,така да го нарека, по кожата да си сложиш фдт иначе такива с чиста кожа наистина е излишно да слагат фдт,руж,пудра,"перли" и т.н. а спиралата,черния молив и примерно леека очна линия или леека линийка от цветен молив на клепача не стои зле,ако знаеш как да се гримираш,подчартават очите и според мен стои добре,и както казаха преди мен трябва да се разграничава вечерния-тежък,от дневния-лек грим.
    ружа се поставя за подчертаване на скулите няма нищо общо с фдт-на и пудрата
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    аз пък съм ЗА грима, стига да е в умерени количества. През повечето време слагам очна линия/сенки, молив, спирала и гланц/балсам. Пудра супер рядко ползвам, а фон дьо тен не слагам.

Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Преди време в списание беше направена анкета сред мъже и имаше три варианта:

(А) Момиче с лек грим: (който, пояснявам, един вид е повече от този при вариант В: коректор под очите, прасковен руж, снеки в цвят шампанско, спирала и розов гланц)

4.1% от мъжете го харесват.

(Б) Момиче с цялостен грим(но не прекалено силен):

82.1% от мъжете го харесват.

(В)Момиче с по-малко грим: (тука пак аз оточнявам, че се има предвид фдт/основа, малко розов руж, малко спирала(!!!малко!!!) и прозрачен гланц за устни)

13.8% от мъжете го харесват.

Коментари:
    (А) "Това момиче никога не би ми хвало окото."
    Все пак мъжете оточнили, че за среща с родителите става.
    (Б)"Харесвам как изглежда блястащо и свежо на тази снимка."
    Мъжете си мислят, че е с много малко грим, докато си има всичко.
    (В) "Това е момичето, което носи тениската ти за спане и заспива на рамото ти."
    Подходящо време... когато четете заедно вестник сутрин

Най-общото е, че мъжете харесват не много натрапчив грим, но цялостен. И с много грим пак може да изглеждаш екстра
    Така че не ми разправяйте на мене, че като напиша(а не съм писала никъде всъщност), че използвам 1000 сенки и спирали, 55 фдт-а, 10 ружа и 200000 гланца не мога да изглеждам естествено или както мъжете в тази анкета (която междудругото е на списание Космополитън) са се израсили "с малко грим".
    И какъв е смисълът да слагаш цялостен грим, за да изглеждаш естествено, като може просто да си си естествено естествена?!
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си