.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с пръстите на краката

Здравейте Проблемът не е точно със всички пръсти а сам с един.Значи малкия пръст на левиями крак е постоянно изтръпнал , а сам само на 18 години мъж.Това го усетих преди 1 седмица и нз от какво може да е.Проблеми с оросяването абе нз ..

Re: Проблем с пръстите на краката

Цитирай Първоначално написано от domination
    Здравейте Проблемът не е точно със всички пръсти а сам с един.Значи малкия пръст на левиями крак е постоянно изтръпнал , а сам само на 18 години мъж.Това го усетих преди 1 седмица и нз от какво може да е.Проблеми с оросяването абе нз ..
    И аз съм горе-долу така.Не е постоянно изтръпнал, но от време на време така изтръпва и не усещам никаква болка там
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Мега фен Аватара на Chacho
    Вдигаш си крака малко от земята и започваш да риташ 20-30 пъти (не с целия крак,само от коляното надолу движиш) и го правиш бързо. Това би трябвало да раздвижи кръвта надолу в крака ти. Като си кръстосваш краката, може да ти изтръпне, според мен. А и ако носиш стегнати чорапи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си