Така,така да ви кажа чесно работя в една много интересна сфера.Там ставам свидетел на много,много интересни неща.Най-същественото което ми прави много силно впечатление е,че голяма част от днешните жени(момичета)са готови да споделят леглото си с с мъже над 45 години и не говоря за някоя жена над 30 говоря за момичета над 16.Така и тук се поражда Каде Отиде Лубовта?..но нека продължа в наши дни мисля много от вас ще се съгласити всяка втора жена стана матерялиска(не обиждам никой винаги има изключения)може ли да едно 18 годишно момиче да си легне с някой който го вдига на две три виягри.А да и не ми пишете че го обича МОЛЯ ВИ СЕ НЕ СМЕ НА 12 ДА СИ РАЗКАЗВАМЕ ПРИКАЗКИ ЗА ЛЕКА НОЩ!! Как после българския младеж да търси и чака любовта...Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ...трябва да си с новата S-вица BMW или някоя кола над 40 хил лева ....да Имаш по 400лв (минимум щото не се знае дали ще ти стигнат) на ден ...да имаш поне две три фирми и да можеш да я пуснеш мацката без да ти дреме за парите по магазините.Е добре тогава кжете ми в какъв свят живеем почнахме да си копуваме жените като колите колкото повече пари имаш толкова с по готина мадама ще си.Айде да ви чуя всичките жени как да ще ме убедите че не гледате парите ми то вие може да спите и 50 годишен (труп) и пак да викате че сте щасливи.ДА съгласен съм може да ви даде сигорност ама само от към парите то не се знае дали докато му правите сврика няма да получи инфаркт.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ ОТ ДОТУК КАЗНАТО КАТО ФАКТИ:И така въртяхме сукахме и блъскахме си главата в стената коментирахме и заключихме СЕКСА С ХУБАВА ЖЕНА СЕ ИЗМЕРВА С ТОВА КОЛКО ТИ Е ДЪЛБОК ДЖОБА МАЙНАТА И НА ЛЮОБОВТА НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ ВЛЮБЕНИ В ПАРИТЕ.