- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след секса за 1 нощ
Според мен секса е полезен за здравето.И все пак той става със съгласието на двамата, то не е толкова лесно колкото си мислите:"Тая вечер ми се чука ще отида и ще изпраскам някоя".Иска се пак малко усилия.Също така понякога секса може да се окаже края на дългогодишна връзка-така, че не се знае,ако ти хареса може и 2 вечери да го правиш
.Важното е да използваш презерватив и да си направиш резервен план как да се измъкнеш...
![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Може да направиш такава темаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Секса за 1 нощ си е мн хубаво нещо даже,престанете с това използване.Никой никого не използва,когато и двамата са наясно,че това е само секс!
А иначе не мисля,че би могло да се получи нещо.Може да продължите да се виждате от време на време за секс,но в повечето случаи нещата си остават( и трябва да си останат) на това ниво.![]()
Ае нали за това е секс за една нощ? Кфа връзка кфи чудеса...Щом може за ена вечер с теб може и с други кфи глупости лаф тука...
Никога не мислила такива неща. Обикновено след нещо подобно не вдигам телефона си и не отговарям на смс-и, а аз самата нито пиша, нито звъня. Каквото се е случило - случило се е. Няма "ако".
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ууу перфекта...тряя се запознаем...Първоначално написано от Felis_Dirus
аз точно по това си падам...ама почнаха да свършват нещо тука...
![]()
Хората правят секс за удоволствие. Това че аз или ти предпочитаме удоволствието да ни бъде дадено от обичан от нас човек вече е друга тема. И тук за мишена може да се брои само, ако този, които прави секса го прави само за бройката. А когато някой иска просто някой да му даде това удоволствие, не мисля, че някой има право да го съди. Нормално е човек да има някакво виждане за нещата, но не и да съди тези, които са с по-различно.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
И разбира се, че когато има секс за една нощ не трябва после да се каже 'ама то уж за една нощ, я да му звънна'...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Секса за 1 нощ е най-хубав когато си остане за една нощ. Или две триАко и при двамата има желание за нещо повече - то си става спонтанно.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Все още не съм била с никой за една нощ,но ако се случи да бъда-едва ли ще се влюбя-това е просто секс ,все пак![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Глупости. Понякога сексът е просто нужда.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mda est 4e e logi4no si zadadash takav vapros govorq za pove4eto hora..noo si kazvash 4e ako ti e bilo pisano pak she stane neshty s tozi 4ovek..a shtom pravish seks s edin poi4e ot 1-2 pati e normalno i dvamata da se zamislite kakvo pravite..i dali ne slu4aino pak ste zaedno..i t.n. i t.n. ima i drug variant da sajelqvash 4e si go naprail s daden 4ovek za edna nosht..moje da si go haresval a toi da si pomisli 4e tova 4e ste go bili napraili za edin pat zna4i 4e si lesna i da kaje 4e ne si zalsujavash za seriozni namerenia a u (da de tva poi4eto pati e za momi4etata hxahaxhxa ) (opraqte po logika polovete zakvoto ne mi se pishat `/` )
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Секса не е убийство ве. Като ти се гледа филм (може и с някого), като ти се яде, като ти се сере - кво, престъпление ли е? А като ти се прави секс.. е па ако има с кой - начи си късметлия.