Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Цитирай Първоначално написано от Soul†Eater
Цитирай Първоначално написано от comics
Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Тва сексът за една нощ е куха работа...измислена от някви тъпанари, които не могат да си сдържат за 8 часа вдигнати гащите...
или просто търсещи приключения
ili imat prekaleno mnnnnn hormoni :P
Чисто и просто хора, които нямат връзка (независимо дали не искат такава за момента, или просто не са намерили това, което търсят), но харесват секса. Макар да не е нещо, което аз бих практикувала, не смятам, че е нещо лошо.
А как да не е... да се ръгаш с некого дето не знаеш даже как се целува и по какъв начин прави чупките. Тва си е жива простотия, пълна загуба на време, рискове...Това са хора епикурейци-фенове луди на земните удоволствия, които от наглост и алчност са готови да използват другите за еднократна употреба, сякаш човек е изтривалка...
Намирисва ми на човек, който просто го е яд, че не може да забърше някоя... рисковете се намаляват като се използва презерватив, а хората (особено жените) са така устроени, че имат нужда от секс. Ти виждал ли си 30 годишна незадоволена жена? Защото аз преди 3 години имах близък контакт с такава и определено не мога да кажа, че е ужасно приятна гледка. И както казах, не е за мен този тип секс, но честно казано предпочитам него, пред това да се превърна в такава.
Не ме познаваш и на минимума даже...Като имат нужда от секс, имат и двата пола, да си намерят константни чукачи, а не да си легнат с кой ги свари завари, сякаш чурките и дупките ни трябва да търпят всеки да се разхожда около тях...