.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Харесвам го, но не искам да тръгваме, за да не го загубя....

Имам един приятел, с който страшно се разбираме и ни е супер весело заедо.Той има някакви симпатии към мен.Отдавна съм го усетила. В началото нямах.Но сега мисля че започвам да го харесвам. Но не искам да тръгваме, защото рано или късно ще се разделим и тогава ще го изгубя дори като приятел, а аз наистина мн го ценя......

тва е мн тъпо-тръгвай с него,не е сиг 4е ще го загубиш кат пр ако скъсате пък и може да се ожените някои ден,кой знае

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Харесвам го, но не искам да тръгваме, за да не го загубя

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Имам един приятел, с който страшно се разбираме и ни е супер весело заедо.Той има някакви симпатии към мен.Отдавна съм го усетила. В началото нямах.Но сега мисля че започвам да го харесвам. Но не искам да тръгваме, защото рано или късно ще се разделим и тогава ще го изгубя дори като приятел, а аз наистина мн го ценя......
    Природата си казва думата,тръгвай с него,пък каквото стане,може да се окаже,че това е любовта на живота ти.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

по - добре тръгнете, защото после ще си блъскаш главата, че не си го направила.А за страха....не се притеснявай ако дойде този момент ще знаеш какво да правиш, а и може той да не е Твоето момче.Както решиш, успех.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на Chacho
    Тръгни с него защото като станеш на 30 ще съжаляваш, че си изпуснала момчето А и ако не тръгнеш с него, ще си прецакаш приятелството.. повярвай ми, случи ми се на мен. При нас няма приятелство или гаджета, освен ако не си много грозна ^^. Мъже сме няма никога да ви разберем, но мисля, че и обратното е вярно. Тези с истинските чувства към теб, обикновено са ти приятели. Давай, момиче
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Момиче, слушай сърцето си. Каквото ви е писано ще стане...

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    +1

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Аз тоя писател ако го набарам, такава програма съм му подготвил, че ще остане очарован...

По темата: Хвърляй се с главата напред, импровизирай. По-добре проиграна възможност, отколкото пропусната...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Аз тоя писател ако го набарам, такава програма съм му подготвил, че ще остане очарован...

По темата: Хвърляй се с главата напред, импровизирай. По-добре проиграна възможност, отколкото пропусната...
    и на мен ми се иска да го намеря тоя писател....
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH

и на мен ми се иска да го намеря тоя писател....
    и аз участвам във издирването му

по темата: не можеш да изгубиш човека до себе си освен ако не го пуснеш ти самата
    БисквитенотоЧудовище

по-безсмислено нещо не съм чела.Не пикай срещу вятъра,с извинение,откаде знаиш какво ще се случи,не си врачка,щом имаш чувства тръгни с него после само ще съжеляваш,повярвай ми!

и моя съвет е да проваш да тръгнеш с него а в последствие ако не се получи да си останете приятели ( но бъди оптимис и гледай на пред )

еми тръгнете , защото мн ще съжаляваш ...пък след като се разделите (ако се разделите де , нищо не се знае ) може пак да сте фр , но няма да бъдете такива фр каквито сте били преди

Чукайте се...така всички са доволни...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    po-dobre trugnete
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Направи му един кавал в храстите и е твой.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Абе хора как можете да разсъждавате така?!Да не мислиш че ще ти е по-добре без него като го обичаш?!Тръгвайте и тва е пък като дойде време за раздяла ще му мислите!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Има всякакви ситуации и не е задължително да го губиш като приятел, като се разделите...но трябва нещата да са напълно безразлични и от двете страни, което често пъти е доста трудно.
    Ако се харесвате няма смисъл да увъртате и да не сте заедно, защото и двамата го искате.Сега дори не сте само приятели, а искате и да сте нещо повече, ако ме разбираш.

Мега фен
    аз ти предлагам първо ти самата да си отг на въпроса дали наистина го харесваш и искаш като гадже или чувствата ти са съвсем повърхностни и са по-скоро моментно увле4ение. ако мн го х., тръгвайте, но ако не изпитваш нещо по-така, по- добре не си разваляйте приятелството. от ли4ен опит ти го казвам, помисли си добре

действай пък да става каквото трябва да става!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на miShle
    Била съм в твоето положение и настина се получи това,от което най-много ме беше страх. Ходихме,ако може изобщо да се нарече ходене едно лято. .. След това си изпокаарахме,защото той ми каза,че съм се била подиграла с чувствата му. И изведнъж от най-добрият ми приятел,с когото споделях болка и радост той се превърна с момчето,с което се гледаме и все още на криво и ако понякога си кажем Здравей - това е някакъв лукс просто ....

В никакъв случай не искам да те плаша.Ти си преценяваш все пак. Но преди да тръгнете наистина си помисли дали го желаеш или е просто някаква прищявка .. защото е поредният ти каприз,той рано или късно ще ти омръзне и тогава наистина губиш много повече от гадже .... Губиш и приятел,което много по-гадното ... Ако мога да те посъветвам с нещо, тов ае наистина добре да помислиш върху това което изпитваш към него ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Сега ще има един ден да се чудиш защо не тръгахме ,на другия ден ще си казваш абе добре направих ,че не тръгнахме... Моя съвет е да не бързате и ако е рекъл Господ един ден ако е трябвало ще тръгнете от самосебе си и ще ви е добре .

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Dreamland Varna

Re: Харесвам го, но не искам да тръгваме, за да не го загубя

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Природата си казва думата,тръгвай с него,пък каквото стане,може да се окаже,че това е любовта на живота ти.
    Мда, не му мисли много, че ще го изпуснеш!!!!!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Да бее... Стига с тва "ако"... Ако Ботев беше с каска, а Левски с ботуши...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си