- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е в началото на половия ми живот, цикълът...
Normalno li e v na4aloto na poloviqt jivot cikalat ti da se poobarka-da zakasnqva,da preska4a ili t.n.?
т.7
krem4et0
Да... аз съм момче, но знам. Имам доста приятелки като теб, а и освен това ако прочетеш няколко теми в сайта ще видиш, че има и други оплакващи се. Не се притеснявай!
Първоначално написано от djago
Ами ДА! нормално е дишай спокойно :P
Нормално е
Първоначално написано от SMoKe_BoY
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
по добре да не дишаПървоначално написано от Sharky_Kn
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
1-2 менструации, може, но повече не е нормално. Посъветвай се с гинеколог!
Напълно нормално е всяка промяна било тя в тялото ти (като болест или първи път) или като преживяване(травмирала си се от някаква случка) да се отрази на месечния ти цикъл. Точно заради това ако една жена познава цикъла си, във всеки един момент може да съди по него за здравето си или за умственото си състояние ако щеш. Напълно нормално е.Първоначално написано от gavro64eto
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
napulno est e
pri pove4eto momi4eta tsikula stava po-redoven no moje i da ne doide nqkolko mesetsa , no primerno 1 2 pove4e mislq ne e normalno![]()