- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...Съжалявам.....
[/b]Da,naistina 3 godini sa dosta vreme.Iskam samo da ti kaja,4e i az imah vrazka s edno mom4e,koqto prodalji godina i polovina(az bqh malka togava,bqh samo na 14),no vapreki vs tova be6e parvata mi lubov i sled kato se razdelihme(toi skasa s men) mi be6e mn,ama mn gadno,misleh si 4e nikoga nqma da go zabravq,otne mi 2 godini za da go preodoleq i prez tezi dve godini ne iskah da vidq nikoi,za men mom4etata bqha prosto ni6t,mislih si 4e vs sa kato nego(6toto toi mi izneveri sas dve ot moite nai dobri priqtelki+bratov4edka mi i s o6te kup momi4eta),no za tezi izneveri az razbrah sled kato ve4e bqhme skasali,no vapreki vs koeto mi e pri4inil az nikoga ne go namrazih,vs sam mu prostila i vinagi moje da mi se obadi kogato iska.Ta zaradi tva az bih te posavetvala,ako mn go obi4a6 da ne go puska6 da si ide,napravi vs vazmojno da si go zadarji6,no ako tova stane az tee savetvam da se promeni6 mn,da mu pokaje6 4e mn darji6 na nego i nikoga pove4e ne go lajitova e moqt savet,i vqrvam 4e 6te se spravite
uspeh
))
^LiUbOvTa e SaMo ChUvStVo!^