- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили, ако...
Какво бихте направили, ако обичате някого страшно много и той/тя е вашата любов, давате и правите всичко за него/нея, били сте заедно, но поради ревността и на двама ви, това, че сте били от различни градове и сте прикрили две незначителни неща (НЕ изневяра), той/тя не ви обича така, както преди, не иска любовта ви и всичко, което му/й давате, с други думи не иска да има сериозна връзка с вас, а просто да сте близки приятели и всеки да си прави каквото иска? Въпреки, че казва, че вие сте най-специалният му/й приятел и държи много на вас, не може и не иска да има сериозна връзка с вас, нито с никоя/й друг/а? Как бихте се чувствали и как бихте постъпили?![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
бих му теглила една майна...никой не е единствен!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Но аз не мога да живея без него, били сме разделени и преди, опитвах се да го забравя по какви ли не начини, но без успех..Колкото и да ме наранява не мога да спра да го обичам, да мисля за него и да се измъчвам за това, което става..
![]()
Аз бих оставил нещата на съдбата. Ако така иска, бих се съгласил. При положение, че връзката е само виртуална, няма какво друго да се направи.
добре де,това само ти можеш да си го оправиш.. седни и се замисли щастлива ли си??? аКО НЕ СИ защо 4акаш,просто продължи напред!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ami....Az imah shodno polojenie i mi beshe obeshtano da bydem priqteli s vyprosnoto momche ama....Ne si spazi obehstanieto i go otpisah totalno shtoto gi vidqh kolko e jalak i smotan.Prosto napravi kato men.......TEGLI 1 MAINA!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не е само виртуална, ние се срещаме. Колкото до щастието, чувствам се единствено щастлива, когато съм с него, защото той е прекрасен човек и се държи много добре с мен. Но лошото му е, че е много странен, мисли, че като досега не сме изгладили напално всичко между нас няма да стане и за напред и каквото и да му казвам не мога да го убедя в противното. Ние все още имаме близки отношения, но разликата е вече в това, че нямаме сериозна връзка, а сме близки приятели и всеки може да прави каквото си иска. Ние сме си обещали, че никога няма да се раздели, дори и само приятели да сме и ми каза, че евентуално, ако си намери някаква друга и тя се възпротиви той да има връзка с мен, демек да ревнува и т.н. (а аз ще се постарая това да стане сис сигурност, ако се случи нещо подобно), той ще избере мен пред всяка една друга, защото аз съм му много скъпа. И въпреки това нищо не е както преди..
![]()
mm nap1lno do bolka poznato ....tva se naricha"otvorena vryzka" no za nego moje da oznachava prosto "kato mi se priebe i dryga ne mi pusne idvam pri teb"...
k0i7o sE sMeE p0sLeDeN sE SmEe nAi-d0bRe :]]
Предлагам да разкажеш цялата история,за да можем да дадем компетентен отговор...
От различни градове? кфа любов и кфи гаджета та бият в главата? И зависи кфо си прикрил...? Че имаш котка? Че не си си измила някоя сутрин зъбите? Или си му пратила друга снимка или куп други кофти работи ?![]()
За мен това не е точно връзка!Вие сте само приятели!
ще ми е супер кофти ... Дано никога не попадна в такава ситоация ... незнам как бих постъпил...
бих му/и дала време да преусмисли нещата
Ние бяхме влюбени, но той явно вече не е.. Еми едното нещо, което прикрих е, че имаше един, който го използвах само д ами помага в една онлайн игра, той там ми говореше някви неща, ма аз не му обрущах внимание, щото знаех, че не е сериозен, а и не ме привличаше по никакъв начи, както казах вече, само го използвах, никога не сме се виждали, той живее на 500-1000км от моя град, не знам точно.. и ние и в скайп си пишехме и моя приятел можеше да види всичко, каквото сме си писали, но на него не му харесваше, че ми говори някви неща, но аз хич не му и обръщах внимание и той ми каза да го махна от абонатите си в скайпа, обаче аз не го махнах, а само го преименувах с женско име и моя като беше у нас и аз сум спала, той преровил хронологиите на всички абонати и разбрал, че това е оня и ми се разсърди много, но аз не съм имала нищо близко с тоя човек и той го виждаше сам, както и да е, след няколко седмици ми прости.. И от тогава той почнал да си пише с някаква от mIRC, разменили си номерата, тай й разказал за нас, тя отначало го утешавала с думи, после почнала да му намеква разни неща, да ходел в нейния град да се видят и т.н. (а нейния град е след моя) Всичко това той ми го разказа след като го разкрих по следния начин: бях у тях и той си беше оставил телефона и отиде до магазина и аз взех да го разгледам и видчх няколко съобщения от "misho" (така бе6е записана в телефона) и отварям аз съобщенията и ги чета и гледам нещо "слънчице", ала-бала..и разбрах, че т'ва е момиче и като си дойде от магазина го попитах кой е този "misho" и той мълча малко и ми каза.. Аз отначало, естествено, се разстроих, но след няколко минути му простих и му казах, няма нищо, аз те обичам. А той какво направи - скъса ме! Напоследък се и карахме малко заради ревности, такива работи, но преди да открия, че си е писал с тази.. И след като ме скъса се видяхме 1-2 пъти и след това му казах, че не искам да се виждаме повече, защото се чувствам просто използвана.. И така бяхме разделени половин година. И като се разделихме след това постоянно ме обвиняваше за това, което съм правила, викаше ми, че ако съм си замълчала за смс-ите нямало да се разделим, пълни глупости, направо ми изпиваше енергията като енергияен вампир през телефона даже! И скоро го блокирах в скайп и си взех нова карта за телефона, прекъснах всякаква връзка с него. И след около 4 месеца ме видя в един сайт и ми писа и аз му писах и к'во стана, той пак почна да ме обвинява, пак се скарахме и аз го блокирах след като той пръв ме беше блокирал и в сайта и не ми даде да се доизкажа както всеки път, когато ми затваряше телефона преди да се доизкажа и му писах смс от миналата карта с последните си стотинки в нея, смс-ът съдрържаше нещо от сорта, че за к'ъв се мисли, за много важен ли, че ми е причинявал само болка и, че не искам да имам нищо общо повече с него.. И след около още 2 месеца чух песента на Avril Lavigne - I will be и се сетих за него и му я пратих по пощата на клипче с текста на песента в него, след това пък му пратих на Maroon 5 - Won't go home without you и още няколко песни му пратих и почнахме да си пишем и се сдобрихме и си дадохме пореден шанс на връзката ни.. И след около 2-3 месеца аз му казах, че съм си изтрила всички акаунти в сайтове за запознанства, но един не бях го изтрила и един негов приятел му каза и т'ва беше второто нещо, което скрих от него. Той отлично знае, че нищо не съм правела в сайта и ми го каза, но въпросът бил, че съм скрила от него.. аз му казах, че не съм му казала, защото т'ва нещо не значи нищо за мен и за нищо не ми служеше този акаунт и скоро така или иначе щях да го изтрия като останалите и в това повярва, но не решавало прикритото нещо. И от тогава много се карахме, спорихме по този въпрос и по въпроса с връзката ни, но не мога да го накарам насила да е само с мен.. Още си се виждаме и сме много близки, но нито е влюбен в мен, нито ме обича както преди, а просто като приятелка, но специална. Той държи много на мен, но вече не е същото, както казах в предишен пост по-нагоре.. Гадно е чувството, когато правиш всичко за един човек, даваш му всичко, отдаваш му живота си, той е смисълът на живота ти, но той вече не иска всичко това.. Страхотно се чувстваме като сме заедно, но като не сме заедно, той вече си излиза и с други момичета, за сега нищо не е правил с никоя, но т'ва е въпрос на не много време.. И въпреки всичко, което ми причинява и, което аз си причинявам, не мога да престана да го обичам и капчица по-малко!
оф,мн е тъпо да се карате така за глупостиако не се оправите зарязваш го и...просто не може да продължавате така
Според мен връзка от разстояние(говоря че не са се виждали или са се виждали 1-2)не може да има.Но пък и как ще обичаш човек който дори не си виждал?!Все пак ти ще решиш защото не знаеш какво прави той.Прецени дали може да прожъществува връзката ви!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Аз догодина ще следвам в неговия град, така че ще се срещаме много по-често. И не сме се виждали 1-2 пъти, познаваме се от 2 години и от толкова се срещаме, аз ходя у тях и той у нас! Запознал ме е с почти цялата си рода и приятелите и приятелките му, както и аз! Прекарвали сме много време заедно, въпреки разстоянието, и въпреки, че сме се карали понякога за не много сериозни неща, се разбираме много добре и ни е много добре един с друг!
Лошо е, когато се загуби до някаква степен доверието на даден човек, защото трудно се връща после...До голяма степен е заради разстоянието между двамата, въпреки че тея незначителни неща можеше да ги скриеш, и ако сте от един град.И все пак не можеш нищо да направиш, освен да се примириш, а вече ти си решаваш дали тези отношения, които ти е предложил те устройват.Не знам какви близки приятели ще сте, или въобще приятели при положение, че чувствата са ти налице.Не е зле да го попиташ.
малко се обърках ноо бих те посъветвала да забравиш за тоя човек щот си измисля глупости да те одреже май...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?