- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прогървяване по време на секс
Мне бе... то мен не ми пука.. аз нито смс нито съм му звъняла да не съм лудавсе пак аз казах, че искам да е до там... нооо това всичкото е много добре , което ми казвате
ааа demons_of_my_soul току що ми изясни повишаващия се интересн на неговите приятели към мен
![]()
![]()
НООООО мерси момчетааааа
![]()
ИИИИ последен въпрос.. харесва ли ви момичето да се скъсва от викане и пушкане![]()
Ако едно момче искаш да тръгни с теб , или да разбереш дали едно момче иска да тръгни с теб е достатачно да му кажиш здрасти с усмивка кадето се видите или да му кажиш ние отиваме на кафе/диско/купон - да го поканиш с небрежност от сорта на " Ако искаш ела" и той вече ако иска ше напрай квото тряя а не да му се пускаш и после да чакаш да сте приатели или гаджета , пък и да ти кажи че ще сте приатели - просто си пази телефонните номера на които може да званни когато " дивото призове" отново. Тва е. Жалко че не си го разбрала по рано.
ДА ДА ДА ДА 100% ни харесва !Първоначално написано от TotallySexy
надахваме се че сме ГАНГ-БаНГАРИ ! :P :P :P :P
Е да, ама да не преиграва...
Веднъж бях с едно момиче и тя кат се разпъшка (бяхме на задна) и аз си помислих "бреххх страшен съм бе" обаче като отворих очи видях че съм я сврял в ъгала и така я клатя че си удря горката главата в стената......
Харесва ми да не пищата много че малко се депресирам и ентусиазма в мен пада ако ме разбирата!
хахахахахаххахаПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
![]()
аз викам че си я дялнал в другата дупка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе има си момичета дето самата им физиономия те кара да и навлезниш злобно ..има и момичета който е по яко да си нежен .. зависи и от настроение .. имам случка карах едно момиче с колата към тях и кво се възбудихме ми вика ела в нас ама наще си идват след 40-50мин
Ай бъди нежен ай бъди бавен .. ай прави еротична игра 30 мин да ви видя![]()
![]()
![]()
..мазохисти , кво да ги праиш, бой не помага...Първоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
![]()
Термин - Удоволствие от Болката - МазохизъмПървоначално написано от demons_of_my_soul
Секса протича сигорно така ---->
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава защо изобщи сте заедно? Ти отделно, той отделно и всеки си "ходи" по който иска...Първоначално написано от TotallySexy
Колкото до темата - според мен това момче е от типа "чукай-бягай" демек само за единия секс
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ти па за ко си им светил бе хахахаха .. бати пича
Интересно нямам толкова близак приател .. явно лол .. били сме 2 двойки на легло докато се натискаме .. ама да стоя докато на някой до мене му праят свирки .. бляк ..Първоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
и да е неидеална връзката , ходенето при чужди не трябва да се толерираПървоначално написано от TotallySexy
+1Първоначално написано от Yallama