- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- First Certificate English (FCE)
3 часа до резултатите... А аз съм на път да изперкам. Ще се изям от яд, ако не съм го взела.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Абе вие сте луди.. Тва е FCE бе, няма как да не сте го взели.. Елементарно е. Виж, ако за CAE ставаше въпрос, окей, ама...![]()
![]()
Робинята на Quench
А!Много съм щастлива.
Бду, на кои компоненти имате exceptional?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
А може ли да ви попитам колко точки (проценти) трябва да имаш, за да си взел FCE?
^^Разбира се, че може. 60% трябва да си покрил.
За да остане природа
МерсиПървоначално написано от Циндил-Пиндил
А в кой клас горе-долу се покрива нивото за този изпит?
Ля-ляяяя! И аз В.
I'm alive!
Speaking,Use of english ,Listening са ми в exceptional ,reading е в good,writing в borderline.И аз не очаквах да са така нещата![]()
Няма определен клас (; В моята група от курса имаше хора от 8, 9, 10 и 11 клас.Първоначално написано от ^blue_cat
![]()
За да остане природа
Въпросът ми не е точно по темата, но има ли някои, които се подготвят за FCE две години?![]()
Четох някъде за обучение, което продължава 2 години и е с около 300 часа. Стана ми любопитно.Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
Къде мога да получа малко повече информация за този тест:
1.Какво представлява? (донякъде мога да разбера и от тул)
2.Но какви дивиденти бих получил, ако го положа?
3.Има ли време, което трябва да се вземе (някаква възраст, или от уч-ще ли те пренасочват към такъв изпит...)![]()
![]()
![]()
Благодаря!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.candidates.cambridgeesol....al_English/FCE
погледни тук
Няма години на които да се явиш.Можеш и на 50 да си и пак да отидеш.Никой не те пренасочва.Въпрос на личен избор е.FCE ти засвидетелства ниво на владеене на езика B2.До колкто знам ти служи като + при кандидатстване за работа,тъй като пшоказва дадено ниво на владеене на езика.При CAE ако изкараш B или А можеш да кандидатстваш в чужбина без изпити
Първоначално написано от Kisses{P}
Благодаря!![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте! Искам да ви попитам от къде мога да си намеря примерни тестове (или такива от минали сесии) на изпита за FCE? Вече влизах в този сайт:
и намерих само един, който не е точно тест а по едно упражнение от всеки тип. Аз обаче търся такъв, който вече се е паднал в предишни години. Искам да ги реша, защото през декември ще се явявам на изпита и искам да се подготвя максимално. От вторник (05.08.200Първоначално написано от Kisses{P}
тръгвам на курс, но и аз и майка ми смятаме, че малко извънкласна работа няма да е излшна. Затова, ще помоля всеки от вас, който знае от къде мога да намеря вече паднали се тестове да ми даде някакъв линк или да ми пише по ЛС-то. Благодаря ви предварително!
![]()
Хора, наистина ми е важно и ако знаете нещо... Моля ви се кажете...Първоначално написано от didivid
^^ http://flo-joe.co.uk - хубаво и полезно сайтче (:
За да остане природа
Мерси много!![]()