.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Да инача Cambridge University Press ги продават на книжки по 5 теста за 40 лв.ИМа и за новия формат в книжарницата Сиела книгомания в мола.
    Puedo escribir los versos m

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от durotar12
    Да инача Cambridge University Press ги продават на книжки по 5 теста за 40 лв.ИМа и за новия формат в книжарницата Сиела книгомания в мола.
    40 лв.?! Не е ли много за 5 теста? Но щом трябва ще си го купя. Все пак съм решила, че по-малко от А просто няма начин да изкарам!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Толкова са.Има и по-скъпи.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Взех го и аззз
    В
    браво на всички за успеха

За подготовката... аз имах една зелена книжка FCE practice tests, вътре има 8 теста (всеки тест съдържа reading, writing, listening, use of english, reading, има и материали и въпроси за speaking)

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен
    Град
    Май повечето сме с B.Имам още 2-3ма познати и те с B.

Абе да ви попитам относно Speaking-a какво точно представлява ? Дават ти някаква тема и си разговаряш с изпитващия по нея или как ? И аз имам намерение да се явявам, но да видим кога ще е..

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Май повечето сме с B.Имам още 2-3ма познати и те с B.

И повечето мои приятели са с В.

Супер фен
    Град
    Speakinga е от 4 част.1вата е 3мин и ти задават въпроси свързано с теб,навиците ти,какво обичша да правиш,приятлеи,почивки,по0 общи неща.2рата част е 1мин и ти дават 2 картинки да ги сравниш и да отговориш на даден въпрос относно картинките.После задават на твоя партньор въпрос по тема близък до картиките,пак по-общ.После дават на партньора ти 2 картинки и накрая ти задават на теб въпрос относно неговите картинки.3тата част е 3мин пак- имаш дадени няколко картинки и определена задача.Трябва д аобсъдиш с партньора всичко което виждаш ида им отговориш въпроса.Трябва да с еполучи диалог между двамата.и 4тата част е пак по-обща.Задават ти въпроси близки до темата от 3татата част.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Взех го и аззз
    В
    браво на всички за успеха

За подготовката... аз имах една зелена книжка FCE practice tests, вътре има 8 теста (всеки тест съдържа reading, writing, listening, use of english, reading, има и материали и въпроси за speaking)
    Браво на теб! А. тази книжка откъде си я купи?

Аз съм ползвала една зеленичка и тънка книжка, Testbuilder се казва и е на Oxford University Press малко по-трудна е от повечето, което може да се намери. На примерни тестове за advanced съм допускала по-малко грешки, отколкото на тези 4, включени в книгата, но пък би могла да помогне доста, на тези, които ще се явяват на новият формат, защото доколкото разбирам вдигат летвата. Други полезни книжки, за които в момента се сещам са "Grammar & Vocabulary for FCE" на Longman, може да се намери на старо за около 25 лв, освен това е много умно направена - имате 30 unit-а, разпределени в 5 части, а след всеки 2 имате Exam practice във формата на изпита, което е сравнително удобно, а преди всеки урок имате Entry Exam, за да установите дали владеете този материал и в коя част от урока са ви грешките. Колкото до намирането на дадените книжки(а и повечето изброени по-нагоре), предполагам във всяка по-голяма книжарница ги има. Дори и в русенските Пингвини.
    http://usknigi.com/index.php?k=FCE+tests&c=us - на когото му се занимава, да погледне. Доста неща има (((: Някои от тях, даже си струват.
    Бду, явно тази година е бил малко по-сложен изпита(помислих си го още щом излязох от изпитната стая), щом има толкова много хора с B.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Kisses{P}, благодаря много за отговора. Ако съм те затруднил нещо, извинявай

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Имам още един въпрос към вас... Колко струва да се явиш на изпита.. общо колко, защото чух, че веднъж плащаш 200 лева и още един път 200 лири, което си е 600 лв, а плюс другите 200... прави 800... И ако наистина е толкова.. струва ли си да се явяваш на First, вместо направо на Advanced?

Супер фен
    Град
    Самият изпит е 250лв +-5лв всяка година.Това е за FCe.Всеки следващ е с 10 повече.Това ти е за явяването.Вече уроците са друга работа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си