- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- First Certificate English (FCE)
Айде де, хора, аз ли съм единствената явила се?![]()
Как ви се стори изпита?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Еми аз се явих на CAE
fine беше :] Сега следва гадното чакане докато излязат резултатите...
Тоя период го мразя. ляк
Хайде, само A![]()
Xex аз CAE живот и здраве догодина
В кое училище ти беше изпита? и на коя дата?
Нашия изпит ни бяха нагъчкали абсолютно всички в едно училище. О.о Лудница беше..
Мен ми се видя много гаден reading-a. Само час и 40 минути, последната част я карах на тото-шанс (не съвсем, де) :Д
Бях на FCE и аз. Рийдинга се понасяше,общо взето поне параграфите и изреченията с напасване малко ги карах и се наредиха.Не ми се стори труден като цляо,може би само последният текст за сайтовете.Темите за writing-a бяха много приятни,use of english-a лесен, но пък listeninga... там ми е малко мътно.. не ми хареса,гаден беше.. но аз попринцип не го обичам така 4е...
мхм...
абе аз на лисънинга бях вариант D и беше безбожно лесен![]()
Очудва ме, защото след изпита, ВСИЧКИ се оплакваха от прословутия listening, а мен ми се стори елементарен.
Това за сайтовете ми беше проблема и на мене![]()
Почти всички отговори само C,D,C,D
и само 2 B![]()
хах аз съм от Сливен и изпита ми беше в Стара Загора в Тракийския и беше на 11 :]
а интересно, че и на нас последна част на рийдинга беше за някви сайтове, чудесии... и как час и 40 минути, бе? лол толкова ли беше? аз съм забравила, щото на нас времето ни за рийдинг е час и 15...
иначе и при нас лисънинга беше пийс оф кейк ;Д
аз пък догодина на профишънси ли ще се замъквам... квото сабя покаже![]()
Аз го взех миналата година. Пожелавам успех на всички.
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз се явих на FCE.
Дано съм го взел. Пък и да не съм, ще се ява пак през зимата.
Иначе като цяло не беше особено труден. Имаше само проблем със Listening-а, но знам че и други са се оплаквали от качеството на звука.
Днес ми беше speaking-a, който беше леко кофти, но мисля че съм го взел.
Ще видим през Август
И на мен доста отговори ми бяха C и DПървоначално написано от ЕPu
![]()
По - малко са ми A и B. А за Listening вярно е,че всички не бяха доволни,но аз бях вяриант B и 2 и 3 част бяха елементарни.Но казват,че вариант A не е бил много ясен и разбираем.
Уф, и аз бях. Не съм много очарована от себе си. Reading-a и Writing-a ми се сториха страшно лесни, но part 4 на Use of English-a направо ми разказа играта, а Listening-a (version C) - умопомрачително зле (бях в дъното на стаята), надявам се поне едни смешни 50-60% да съм покрила...
Аз да питам, от любопитство, кой от 4те избираеми въпроса си избрахте на writing-a?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Аз лично се спрях на article - Books or films, защото това мога да пиша най-добре..![]()
Петата опция ми се видя невъзможна за изпълнение, дори не дочетох условието на задачада, а пък story - еми пак не съм добра в писането.
Трябват ни над 60% за да минеме.
Айде стискам палци за всички.
А някой ще ме светне ли този изпит в кой клас се прави?И въобще за нормалните училища ли става въпрос ,или за Европа Фарос т.н![]()
Става въпрос за сертификат за владеене на английски на ниво upper-intermediate; или B1, или B2 от европейското равнище(не помня кое от двете вече, остарявам, склерозата май ме гони) и няма определена възраст за взимане (; Издава се от университета Кеймбридж (;
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
И аз бях, и аз писах... Стори ми се нормално ниво на трудност. Reading-a с изключение на 3 част мисля, че си беше ок, listening-a - вариант D, ииии имаше някои кофти елементи, но като цяло доволно. Само на Use of English ме е яд, че ако бях учила повече щях да съм по-сигурна, че съм направила нещата както трябва. Искам B...
I'm alive!
я и аз го карах тоя изпит за спийкинга повече се спекохмного ме дразнеше,че имаше някакъв,който седи и мълчи и те оценява...и само го гледаш някво пише и те гледа
а за писмения дано имам поне 65%
![]()
.....mhmhm...shtom nivoto e takovaaa mislq 4e se pada nqkade za kraia na 9 klas izpita >.
az sy6to se qvih. reading-a be6e gore dolu dobre samo bez tretata 4ast. na listenig-a bqh variant C i ne mu se izkefih mnoo ama kvo da se pravi. a ima li na4in da se proverqt otgovorite na izpita predi 1-vi avgust?
Utre e jivot... Utre e ENERGIQ
Първоначално написано от Salvation
Имах мн познати на самия изпит,бяхме различни вариянти на Listeninga,но се оказа,че просто ни баламосват с някви буквички,а Listeninga е един и същ за вс.
Първоначално написано от Salvation
Имах мн познати на самия изпит,бяхме различни вариянти на Listeninga,но се оказа,че просто ни баламосват с някви буквички,а Listeninga е един и същ за вс.
Ми нз,някои като разказваха за Listeninga и беше същото като моя вариянт,а бяха др буква. Нз,възможно е и да съм се объркала.![]()
^^^ бтв бях буква Е