.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

First Certificate English (FCE)

Айде де, хора, аз ли съм единствената явила се?
    Как ви се стори изпита?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Повече от фен
    Еми аз се явих на CAE
    fine беше :] Сега следва гадното чакане докато излязат резултатите...
    Тоя период го мразя. ляк
    Хайде, само A

Xex аз CAE живот и здраве догодина
    В кое училище ти беше изпита? и на коя дата?
    Нашия изпит ни бяха нагъчкали абсолютно всички в едно училище. О.о Лудница беше..

Мен ми се видя много гаден reading-a. Само час и 40 минути, последната част я карах на тото-шанс (не съвсем, де) :Д

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Бях на FCE и аз. Рийдинга се понасяше,общо взето поне параграфите и изреченията с напасване малко ги карах и се наредиха.Не ми се стори труден като цляо,може би само последният текст за сайтовете.Темите за writing-a бяха много приятни,use of english-a лесен, но пък listeninga... там ми е малко мътно.. не ми хареса,гаден беше.. но аз попринцип не го обичам така 4е...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

мхм...
    абе аз на лисънинга бях вариант D и беше безбожно лесен
    Очудва ме, защото след изпита, ВСИЧКИ се оплакваха от прословутия listening, а мен ми се стори елементарен.
    Това за сайтовете ми беше проблема и на мене
    Почти всички отговори само C,D,C,D
    и само 2 B

Повече от фен
    хах аз съм от Сливен и изпита ми беше в Стара Загора в Тракийския и беше на 11 :]
    а интересно, че и на нас последна част на рийдинга беше за някви сайтове, чудесии... и как час и 40 минути, бе? лол толкова ли беше? аз съм забравила, щото на нас времето ни за рийдинг е час и 15...
    иначе и при нас лисънинга беше пийс оф кейк ;Д
    аз пък догодина на профишънси ли ще се замъквам... квото сабя покаже

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз го взех миналата година. Пожелавам успех на всички.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Аз се явих на FCE.

Дано съм го взел. Пък и да не съм, ще се ява пак през зимата.

Иначе като цяло не беше особено труден. Имаше само проблем със Listening-а, но знам че и други са се оплаквали от качеството на звука.

Днес ми беше speaking-a, който беше леко кофти, но мисля че съм го взел.

Ще видим през Август

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    мхм...
    Очудва ме, защото след изпита, ВСИЧКИ се оплакваха от прословутия listening, а мен ми се стори елементарен.
    и само 2 B
    И на мен доста отговори ми бяха C и D
    По - малко са ми A и B. А за Listening вярно е,че всички не бяха доволни,но аз бях вяриант B и 2 и 3 част бяха елементарни.Но казват,че вариант A не е бил много ясен и разбираем.

Супер фен
    Град
    Аз също бях вариянт В.2ра и 3та част наиситна бяха добре,но 1вата... колкото до рийдинга маи имах само 2 А и пак някъ6де там В-та, повечето С..

Уф, и аз бях. Не съм много очарована от себе си. Reading-a и Writing-a ми се сториха страшно лесни, но part 4 на Use of English-a направо ми разказа играта, а Listening-a (version C) - умопомрачително зле (бях в дъното на стаята), надявам се поне едни смешни 50-60% да съм покрила...
    Аз да питам, от любопитство, кой от 4те избираеми въпроса си избрахте на writing-a?
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Аз лично се спрях на article - Books or films, защото това мога да пиша най-добре..
    Петата опция ми се видя невъзможна за изпълнение, дори не дочетох условието на задачада, а пък story - еми пак не съм добра в писането.

Трябват ни над 60% за да минеме.
    Айде стискам палци за всички .

Супер фен
    Град
    И аз за жалост бях в дъното на стаята... use of english ми се видя лесен,особено трансформациите.Избрах да пиша composition.Бях се навила да пиша второт писмо ако има или report...уви нито 1 от двете

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    wtf is this?

Град
    plEasanTviLLe
    А някой ще ме светне ли този изпит в кой клас се прави?И въобще за нормалните училища ли става въпрос ,или за Европа Фарос т.н

Става въпрос за сертификат за владеене на английски на ниво upper-intermediate; или B1, или B2 от европейското равнище(не помня кое от двете вече, остарявам, склерозата май ме гони) и няма определена възраст за взимане (; Издава се от университета Кеймбридж (;
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    B2 e нивото

Град
    Зад оградата...
    И аз бях, и аз писах... Стори ми се нормално ниво на трудност. Reading-a с изключение на 3 част мисля, че си беше ок, listening-a - вариант D, ииии имаше някои кофти елементи, но като цяло доволно. Само на Use of English ме е яд, че ако бях учила повече щях да съм по-сигурна, че съм направила нещата както трябва. Искам B...
    I'm alive!

Супер фен Аватара на kindergarden
    я и аз го карах тоя изпит за спийкинга повече се спекох много ме дразнеше,че имаше някакъв,който седи и мълчи и те оценява...и само го гледаш някво пише и те гледа а за писмения дано имам поне 65%

.....mhmhm...shtom nivoto e takovaaa mislq 4e se pada nqkade za kraia na 9 klas izpita >.

az sy6to se qvih. reading-a be6e gore dolu dobre samo bez tretata 4ast. na listenig-a bqh variant C i ne mu se izkefih mnoo ama kvo da se pravi. a ima li na4in da se proverqt otgovorite na izpita predi 1-vi avgust?
    Utre e jivot... Utre e ENERGIQ

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от Salvation
    мхм...
    и само 2 B
    По - малко са ми A и B. А за Listening вярно е,че всички не бяха доволни,но аз бях вяриант B и 2 и 3 част бяха елементарни.Но казват,че вариант A не е бил много ясен и разбираем.

Имах мн познати на самия изпит,бяхме различни вариянти на Listeninga,но се оказа,че просто ни баламосват с някви буквички,а Listeninga е един и същ за вс.

Цитирай Първоначално написано от Salvation
    мхм...
    и само 2 B

Имах мн познати на самия изпит,бяхме различни вариянти на Listeninga,но се оказа,че просто ни баламосват с някви буквички,а Listeninga е един и същ за вс.

Супер фен
    Град
    Не е един и същ.След него като излезнах и се видях с познати и почнахме да го обсъждаме никой незнаеше за какво говори другия.Просто бяхме различни вариянти

Ми нз,някои като разказваха за Listeninga и беше същото като моя вариянт,а бяха др буква. Нз,възможно е и да съм се объркала.

^^^ бтв бях буква Е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си