- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я поканя ли?
здр. Може да е малко дългичко... но ще се радвам ако поне един го прочете.
Харесвам едно момиче от момента в който я видях (вече 631 дена) Тя от доста време знае, че я харесвам... Пращал съм и подарък за коледа... букет за 8-ми март... Почти всяка нощ я сънувам... След 20-тина дена имам рд... попринцип не обичам много рождения си ден и миналата година не сме се събира приятели... и тази гудина май няма да се събираме... Нощеска сънувах, че я кана да излезем двамата по случаи рд то ми... да я почерпа
![]()
Та се чудех дали да го направа... Аз попринцип съм си срамежлив... и то доста... Веднъж я бях поканил на празника на даскалото, но малко преди това заваля градушка после пороен дъжд... абе не излезнахме с две думи
След няколко седмици я бях поканил на концерт на ъпсурд. Този път отидохме, бяхме и с други фр и аз от срам бях като пън... И двата пъти я канех с СМС, знам че е много тъпо и че трябва лично... но ме е срам и не мойех лично... също и когато съм и подарявал нещо (букет...) не съм го правел лично ами с куриер, за което много съжалявам... Какво ще ме посъветвате? Да я покана ли или не? Този път ще се опитам лично... колкото и да ме е срам... И как да я покана, ако това ще ме посъветвате... Надявам се някой да ми хелпне
Редактирано от Цвети.
Нарушения-неописателно заглавие, написано на латиница...!
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(