.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Кои мъже са най добри

Преди време си говорих с една позната, чиято професия е "жрица на любовта" по курортите на тема "кои са най добрте мъже в леглото" в смисал от каква националност т.е. българи ли, турци ли, италианци ли, германци ......................
    И тя твърдеше, че италианците с едни от най добрите и че ние българите сме биле доста първобитни от сексуална гледна точка.....
    Дано тук да се намери едно момиче което да каже нещо хубаво за БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ
    А пък, ако не се намира в момента, просто да коментира!

Град
    в куза :)
    нашта философия е "тука кур си требе" и млатим

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    нашта философия е "тука кур си требе" и млатим
    хеехехехехе
    тя каза (въпросната жрица) : Италианците са истински мачовци (все още не мога да разбера положителна или отрицателна дума е), те знаят как да подхванат една жена (т.е. знаят как се кастри върба).
    А аз и викам: Абе майни ги тия цигани бе, те само за пица и спагети ги бива. На тебе така ти се струва щото техните италианки са грозновати и кат видят някоя яка балканска мацека гледата да си отебът за години на пред.......

Кой крив, кой прав не знам, но ми е любопитно какво ще кажат момичетата от форума... Ако някоя е имала интимни случки с мъже от други националности, нека каже дали са по добри от на БЪЛГАРСИТЕ МЪЖЕ!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ООО да определено ще успят да дадат компетентно мнение щот овсички съфорумки за "жрици" и са пробвали с кви ли не националности ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Re: Кои мъже са най добри

Различни хора-различни вкусове Аз обаче мисля,че не бих правила секс с момче от друга раса Но все пак хората са казали "никога не казвай НИКОГА",така че всичко може да стане
    П.П. demons_of_my_soul да ти имам познатите

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    П.П. demons_of_my_soul да ти имам познатите [/color]
    Кво далавера си е ... може да си я ползва на промоция като за близки на половин цена
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ако трябва да съм честна, съм била само с мъже от български произход и не съм много компетентна, нямам база за сравнение, но съм си доволна. Дори и да сте първобитни, както казва тя, на мен това ми трябва-животно което чука зверски и се интересува от чувствата ми но извън леглото.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

nemoga da govorq ot li4en opit ,no mnenieto mi e slednoto:
    da zavisi si ot 4oveka . ot vuspitanieto.ot otno6enieto kum jenite, ot mn ne6ta
    ,nooooo burgarskiq muj masovo e prostak opre li do sex i jeni

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    da zavisi si ot 4oveka . ot vuspitanieto.ot otno6enieto kum jenite, ot mn ne6ta
    To4no nooo....turcite za men sa suuper dobri

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Ако трябва да съм честна, съм била само с мъже от български произход и не съм много компетентна, нямам база за сравнение, но съм си доволна. Дори и да сте първобитни, както казва тя, на мен това ми трябва-животно което чука зверски и се интересува от чувствата ми но извън леглото.
    И аз съм така..много точно казано..нямам какво да добявя
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    Не съм съгласна...до сега съм била с двама и не са проявявали животинските си простащини...към секса отношението им е идеално към женския пол...и най-вече се интересуваха от мене самата...не от това дали ще им пусна или не....!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен
    Град
    Панацея

Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    Преди време си говорих с една позната, чиято професия е "жрица на любовта" по курортите на тема "кои са най добрте мъже в леглото" в смисал от каква националност т.е. българи ли, турци ли, италианци ли, германци ......................
    И тя твърдеше, че италианците с едни от най добрите и че ние българите сме биле доста първобитни от сексуална гледна точка.....
    Дано тук да се намери едно момиче което да каже нещо хубаво за БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ
    А пък, ако не се намира в момента, просто да коментира!
    най-добрите
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ (не момче или някой недорасъл с неизживяно детство) СИ Е МЪЖ НАВСЯКЪДЕ!
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ммдааа италянците са доста добри и французите не им отстъпват ама и българите не са за изхвърляне
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си