- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои мъже са най добри
Преди време си говорих с една позната, чиято професия е "жрица на любовта" по курортитена тема "кои са най добрте мъже в леглото" в смисал от каква националност т.е. българи ли, турци ли, италианци ли, германци ......................
И тя твърдеше, че италианците с едни от най добрите и че ние българите сме биле доста първобитни от сексуална гледна точка.....
Дано тук да се намери едно момиче което да каже нещо хубаво за БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ
А пък, ако не се намира в момента, просто да коментира!
хеехехехехеПървоначално написано от Yallama
тя каза (въпросната жрица) : Италианците са истински мачовци (все още не мога да разбера положителна или отрицателна дума е), те знаят как да подхванат една жена (т.е. знаят как се кастри върба).
А аз и викам: Абе майни ги тия цигани бе, те само за пица и спагети ги бива. На тебе така ти се струва щото техните италианки са грозновати и кат видят някоя яка балканска мацека гледата да си отебът за години на пред.......
Кой крив, кой прав не знам, но ми е любопитно какво ще кажат момичетата от форума... Ако някоя е имала интимни случки с мъже от други националности, нека каже дали са по добри от на БЪЛГАРСИТЕ МЪЖЕ!
Различни хора-различни вкусовеАз обаче мисля,че не бих правила секс с момче от друга раса
Но все пак хората са казали "никога не казвай НИКОГА",така че всичко може да стане
![]()
П.П. demons_of_my_soul да ти имам познатите![]()
Ако трябва да съм честна, съм била само с мъже от български произход и не съм много компетентна, нямам база за сравнение, но съм си доволна. Дори и да сте първобитни, както казва тя, на мен това ми трябва-животно което чука зверски и се интересува от чувствата ми но извън леглото.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
nemoga da govorq ot li4en opit ,no mnenieto mi e slednoto:
da zavisi si ot 4oveka . ot vuspitanieto.ot otno6enieto kum jenite, ot mn ne6ta
,nooooo burgarskiq muj masovo e prostak opre li do sex i jeni![]()
To4noПървоначално написано от bebok
nooo....turcite za men sa suuper dobri
![]()
И аз съм така..много точно казано..нямам какво да добявяПървоначално написано от aniezina
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм съгласна...до сега съм била с двама и не са проявявали животинските си простащини...към секса отношението им е идеално към женския пол...и най-вече се интересуваха от мене самата...не от това дали ще им пусна или не....!Първоначално написано от bebok
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
най-добритеПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
Първоначално написано от Say It Right
БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ (не момче или някой недорасъл с неизживяно детство) СИ Е МЪЖ НАВСЯКЪДЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ммдааа италянците са доста добри и французите не им отстъпват![]()
![]()
ама и българите не са за изхвърляне
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx