.

Виж резултатите на анкетата: ТИ ЗА КОЯ СИСТЕМА СИ ?? КОМУНИЗЪМ , ДЕМОКРАЦИЯ , ФАШИЗЪМ ??

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Комунизъм

6 16,67%
  • Фашизъм

13 36,11%
  • Демокрация

17 47,22%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Град
    Varna
    Колко мъка има по този свят ... неграмотен съм бил моля те вземи речника и виж как се пише въстание ... това е една от малкото думи които не се пише въз- ...ко ти обяснявам ... с телевизор и с олигофрен не се спори ...

Град
    Dark Forest
    И хитлер и Сталин са се боклуци.
    Арнесто :P

Град
    Varna
    Научи ли ми кажи как се пише въстание или възстание ?? Хайде бе "грамотния" какво стана ?? Да не би да ти стана неудобно ?? И човека в това интервю си го каза точно всичко ! Просто е по-прям! (само че на мен идол не ми е Сталин ...) Замълчи си и се опитай да мислиш !

Град
    49 Layer
    За социална(не социалистическа) и истински демократична политика. А тия три системи са минало, и всяка една от тях е вредна. Заебете ги.

Демокрацията идва от древна Гърция.Там всички имали равни права.Освен робите(~50-60% от населението), жените, и безимотните мъже, и тези които не са граждани на града(полиса).
    Преди при българите е имало Саракт.По-скоро е монархична структура, начело с хан/кан, но той е можел да бъде свален по всяко време от боилския съвет(аристократичните родове), а той се избирал/включвал представители на всеки Род. Родовете били задружни(за разлика от повечето днес) и всеки от тях си избирал представител.Разбира се, това е съвсем на кратко...

боже..
    и 3те са пълен шит

вие осъзнавате ли какви неща пишете?

учителят ми по китара казва "демокрацията е хубаво нещо, добре че трае кратко"

боже..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Демокрация е хубаво нещо, но не в този вид, в който изглежда днес. И не само в България, а и в целият свят днес няма действаща демокрация. Но по принцип и в най-хубавият си вариант демокрацията си има много слаби места. Поне за мен демокрация без наличието на национална идентичност и на поне най-елементарно патриотично чувство не струва и пукната пара.
    А относно глупостите на Diamond за това как Сталин "спасил" света, просто не ми се коментират до безкрай подобни глупости. Как някой, който е избил десетки милиони хора, ще спасява човечеството? Добре, унищожил фашизма, ама не е само той. Англия, САЩ и Франция също имат своят не малък принос за унищожаването на нацизма. И за мен определено нацизма е нещо много лошо, но комунизма с нищо не е по-хубав. даже е имал възможността да нанесе доста повече щети на човечеството от нацизма. Тъй че ми звучи твърде неморално да бъдат оправдавани престъпленията на СССР и конкретно Сталин само защото те победили Германия и Хитлер. Просто лошото е, че нямаше кой да унищожи комунизма, ей това е най-голямата трагедия. И за Русия и как нямало да бъдем нищо без нея, това пък е пълен абсурд, просто не ми се коментират в момента подобни глупости. Ама явно за теб Diamond, "добро" за България е само, когато бъде зависима и подчинена на Русия. Що не си го кажеш направо, че е трябвало да станеш 16-та съветска република, че "най-добре" е да бъдем Задунайска руска губерния... Какво падение, тцтц

Град
    Varna
    hahaha къде е приноса на САЩ и на Англия за унищожаване на нацистите ??? Англия си стои на острова и не може да излезе до 44. САЩ си воюват само с Япония ... а СССР с Германия и Япония в последствие ... а бе по-голямото зло е Хитлер ,казва го и Чърчил ! Може да е лош Сталин ,но благодарение на него сега пишем на български , не сме претопени в някоя камера ! Колкото и злини да е направил ,главно ги е правил върху собствения си народ(опоненти) ,а не върху другите както Хитлер ...

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    но благодарение на него сега пишем на български , не сме претопени в някоя камера !
    Ти къде си видял официално казано че е имало газови камери освен в Списъка на Шиндлер ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Varna
    Ти за този чувал ли си Аусшвиц ?? Знаеш ли че е най-големия в света ... знаеш ли че там са избивани хиляди хора ?? http://atanasov.wordpress.com/%D0%90...2%D0%B8%D1%86/ това на увеселителен парк ли ти прилича ?? Разгледай снимките !! А и има още 5-6 много големи лагери ,но ако искаш и за тях ще се поразровя !! Пък ти си намерил какво да правиш ... всички нацисти се гордеят ,че са избивали евреи ти искаш да го отречеш ?? Странна работа !

Град
    Видин
    Ти чувал ли си за Китай ?
    А чувал ли си че Мао е избил 60 милиона китайци и никой и копче не му казва ?
    Или не, те са комуняги, те го правят от благородство :>

ПП: Все пак никъде не видях газови камери на снимките ?
    For I am Winter born

Град
    Varna
    Повечето от газовите камери са били унищожени от руснаците ,ако искаш да видиш отиваш в южна Германия имаше един почти напълно запазен
    А Китай ... не са избити 60 милиона ... 100% са по малко от 40 милиона ... а бе каквото и да си говорим историята няма да запомни Мао като чудовище ,а Хитлер и то с право ... мао до колкото съм чувал деца не е убивал ... макар че е напълно възможно и да е правено и това.

Освен нацистки лагери е имало и болшевишки такива Diamond. Ти за Гулаг да си чувал? За сибирските лагери, в които никой не знае коло десетки милиона души са загинали и умишлено се прикрива точната цифра на избитите и загиналите от глад и студ там, защото числото ще е чудовищно голямо. А за Аушвиц, Треблинка, знам разбира се. Няма какво да се каже, просто и там е имало чудовищни престъпления, които покъртват всеки нормален човек.
    Само да ти кажа нещо друго, защото прочетох наистина уникални глупости, които пак си написал. Става въпрос за това, как Хитлер искал да изтреби и славяните, което изобщо не е вярно. Да, наистина е мразел славяните, но към тях е имал по-добро отношения отколкото към евреите и циганите. Даже съм чел и чувал, че в английският вариант на "Моята борба" Хитлер ги причислява към арийските народи, само че към най-изостаналите арийци. Тоест полу-арийци или нещо от рода. Смятал ги е за арийци, които едва ли не са деградирали и са развалили истинската арийска раса. Но освен това да ти напомня, че Хитлер може и да е мразел много народи, да е избил милиони евреи, поляци, руснаци, французи, цигани, цветнокожи въобще, но специално към нас българите не е имал никак лошо мнение. Напротив, той не ни е причислявал към славянството и не ни е смятал за славянски народ. И е напълно прав, защото ние българите имаме много малко славянско. И комунистическите теории, че сме славяни отдавна се опровергаха и се вижда, че расовия тип на българина не е славянски, а български. защото прабългарите не са били нито тюрки, нито монголци, а са си били едно към едно като нас, съвременните българи. Очевидно, макари да е имало смесване между българи и славяни, българите като по-многоброен и силен народ, са претопили славяните и сега ние сме наследили българският, а не славянският расов тип. Това разбира се не означава, че нямаме нищо славянско, но то е много малко, за мен не повече от едно 10-20% най-много. И това разбира се не ни прави славяни. Просто тези теории, че славяните са били десетки милиони, а българите 3000-4000 хиляди са абсолютна лъжа. Нито славяните са били милиони, нито прабългарите няколко хиляди. напротив, вече със сигурност се доказа, че прабългарите са били многолюден и направо огромен народ. Тъй че не ми говори, че сме славяни, защото ние сме българи с незначителен славянски примес. А ако става дума и руснаците не са точно славяни, защото са се смесили със сармати, балти, алани и други ирански народи и се вижда, че макари да имат доста повече славянско от нас, и те не са славяни в истинският смисъл на думата. Даже в момента някой считат Русия, както и България за арийски страни.

Град
    Varna
    полу ариици ти ме разби идеологията която следва е такава : най-долу са евреите ,после циганите и после славяните ... а като свърши войната като умрат евреите и циганите кого ще почне да избива ?? Славяните. Кои народи са славянски си отговори сам и помисли дали и ние не сме от тях. Кое сме претопили ? Прабългарите са били както повечето азиатци с по-тъмен цвят на кожата ... а я ни виж сега ? Да е тъмна кожата ? Да е черна косата ?! Ех...

полу ариици ти ме разби идеологията която следва е такава : най-долу са евреите ,после циганите и после славяните ... а като свърши войната като умрат евреите и циганите кого ще почне да избива ?? Славяните. Кои народи са славянски си отговори сам и помисли дали и ние не сме от тях. Кое сме претопили ? Прабългарите са били както повечето азиатци с по-тъмен цвят на кожата ... а я ни виж сега ? Да е тъмна кожата ? Да е черна косата ?! Ех...
    да, в английският превод на "Моята борба" Хитлер нарича славяните наполовина арийци или полу-арийци. Това е така, защото е знаел, че и те са до голяма степен народ от ирански произход, а иранските народи, към които са спадали и спадат като цяло българите, са арийски народи. Но е вярно, че славяните са се смесили с балтите например, които са нещо като монголоиден народ. Не знам дали всички славяни, но доста от тях са имали такъв балтийски примес и са леко монголоидни. А българите изобщо не са били черни, нито с изпъкнали скули. Кажи ми в кой исторически документ българите са описани, като тюрки или монголи? Аз ще ти кажа- в нито един византийски, арменски или подобен извор, не се поменава българите да са били с дръпнати очи, изпъкнали скули или черна кожа. напротив, приличали са едно към едно с нас. сега ще ти пратя няколко линка с клипове от вибокс, за да видиш доколко българите са "тюрки" и да видиш как изглеждат всъщност тюрките. И да видиш, че древните българи са си чисти европеиди, от индоевропейската раса.
    http://www.vbox7.com/play:d7f62bdb
    http://www.vbox7.com/play:b21b68db
    http://www.vbox7.com/play:787fee47
    Та разгледай тези клипчета и после пак ще коментираме. Ако не ти се гледат подробно, просто ги превъртай, но разгледай добре, за да си имаш представа от съдържанието им .

Град
    Видин
    а бе каквото и да си говорим историята няма да запомни Мао като чудовище ,а Хитлер
    Eто тука вече си прав..защото никой режисьор (чиято фамилия случайно завършва на -иц или -ман) няма да тръгне да прави анти - комунистка пропаганда...най малкото защото Карл Маркс е евреин и цялта комунистическа система е управлявана от евреи..
    А антинацистка пропагнда има ТОНОВЕ...може би съвпадение а ?
    http://www.vbox7.com/play:411e951f
    Ето ти едно доста интересно клипче..
    Огромната антинацистка пропаганда е факт, и всички го знаят, факт е също ако прегледаш 10 антинацистки филма на 7 режисьорите им са евреи а филма е пълен със съвсем откровени и нагли лъжи...
    For I am Winter born

Точно Мао си е абсолютно чудовище, изверг, който е избил десетки милиони китайци. Да не говорим колко много други са били избити само чрез глад и мизерия, защото точно по времето на Мао Китай е тънел в такъв глад и мизерия, че с нищо не се е различавал от централна Африка например, където всеки ден само от глад измират страшно много хора.

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    а бе каквото и да си говорим историята няма да запомни Мао като чудовище ,а Хитлер
    Eто тука вече си прав..защото никой режисьор (чиято фамилия случайно завършва на -иц или -ман) няма да тръгне да прави анти - комунистка пропаганда...най малкото защото Карл Маркс е евреин и цялта комунистическа система е управлявана от евреи..
    А антинацистка пропагнда има ТОНОВЕ...може би съвпадение а ?
    http://www.vbox7.com/play:411e951f
    Ето ти едно доста интересно клипче..
    Огромната антинацистка пропаганда е факт, и всички го знаят, факт е също ако прегледаш 10 антинацистки филма на 7 режисьорите им са евреи а филма е пълен със съвсем откровени и нагли лъжи...
    А за еврейската или по-скоро ционистката пропаганда(защото не всички евреи са ционисти) съм съгласен. Според мен изобщо не може да бъде отречено, че Холокост е имало, както не може да бъде отречен Арменският геноцид например, но защо евреите всекидневно ни натякват за Холокост? защо непрекъснато се опитват да ни карат да се чувстваме гузни затова, че те са страдали през вековете? Нима арменците непрекъснато говорят за Арменския геноцид и правят филми за него? Не разбира се. Не мога да ги разбера евреите, не ги мразя, съчувствам им затова, което са преживели през годините, но определено прекаляват. И освен това, и те трябва да си признаят, че с действията си през вековете сякаш умишлено се опитваха да поддържат антисемитизма, за да се сбъднат пророчествата от Стария завет, според които евреите ще са преследвани и избивани, но впоследствие останалите живи от тях ще управляват света. Не знам, но имат много сбъркано мислене. Разбира се, има вече и доста евреи, които се отричат от тези неща и признават грешките на еврейския народ. Но има и много други, които продължават да поддържат теорията за вечното преследване на евреите и затова, че те са непрекъснати жертви. Освен това, освен 6-те милиона евреи, през Втората световна война загиват близо 60 млн души. От тях най-много са руснаците, поляците, американците, но има много избити германци, японци, италианци, французи също, изобщо от всички народи. Но не съм чул тези народи всекидневно да натякват на света, че по време на войната са измрели милиони техни сънародници, а за Холокоста непрекъснато и всеки говори. Не разбирам каква е логиката и защо все трябва да си спомняме за лошите неща в този живот, за жертвите и убийствата и да вадим скелети от гардероба, за да си хвърляме един на друг обвинения за това и онова.

Град
    Видин
    Винаги ти се чудя на акъла и нервите да ги пишеш тея постове
    Иначе пак си в десетката...а това за натякването, просто колкото повече хора биват промивани с тая идея толкова по трудно можеш да защитиш държавата си от всяквите чужди вляния, Американски, Руски, Цигански и т.н. щото веднга ще бъдеш обявен в расизъм..а точно това е мечтата на ционистите, света да бъде една държава в която да могат да си правят сделките и лихварството...и естествето те да бъдат отгоре..
    For I am Winter born

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Винаги ти се чудя на акъла и нервите да ги пишеш тея постове
    Иначе пак си в десетката...а това за натякването, просто колкото повече хора биват промивани с тая идея толкова по трудно можеш да защитиш държавата си от всяквите чужди вляния, Американски, Руски, Цигански и т.н. щото веднга ще бъдеш обявен в расизъм..а точно това е мечтата на ционистите, света да бъде една държава в която да могат да си правят сделките и лихварството...и естествето те да бъдат отгоре..
    Да, глобализма е изцяло ционистко отроче. Целта е претопяването на всички нации по света в една обща световна нация. А това не само според мен и теб е колкото ужасно, толкова и удобно на световни финансови олигарси, които са все преобладаващо от еврейски произход. Пак повтарям, че лично според мен има и свестни евреи, но по-голямата част са свръх богати и с богатствата си контролират света, така както им е угодно на тях и неугодно за нас. А иначе за дългите ми постове, просто не мога да се изразявам по на кратко, съжалявам .

Град
    Varna
    всички мразят евреите заради парите им ! И само да питам кое е лъжа по филмите за холокост : деца не са убивани ли ? възрастни не са убивани ли ? жени не са убивани ли ?

всички мразят евреите заради парите им ! И само да питам кое е лъжа по филмите за холокост : деца не са убивани ли ? възрастни не са убивани ли ? жени не са убивани ли ?
    Аз не ги мразя евреите. Просто съм против това те да ръководят света, това е. Както и България, защото до голяма степен го правят в момента. Доколкото знам едно 40-50% от българските политици от началото на демокрацията досега са от еврейски произход. Не знам дали е вследствие на някаква целенасочена конспирация, но е факт просто. А не трябва да е така, България трябва да се управлява от българи. Що се отнася до българските евреи, обикновените от тях не са лоши хора и не съм чул с нещо лошо да са се проявили. Тъй че винаги се намират свестни хора сред всеки един народ, включително и сред евреите.

Град
    Dark Forest
    сичките са един и същи к*р

Цитирай Първоначално написано от ANTI
    сичките са един и същи к*р
    Не можеш да го твърдиш със сигурност. Колко евреи си познавал, за да кажеш , че до един са един дол дренки? Защото аз познавам и в момента един български евреин, който определено е много свестен човек, пък и него да го наречеш евреин и ще се обиди. Определено не иска да има нищо общо с повечето евреи и е много отворен човек. Иначе не сме кой знае какви приятели, просто човека е на мястото си и не мисля, че това, че е от еврейски произход в случая е най-важното.

Град
    Видин
    Наскоро гледах някво подобно филмче и на края пишеше "В памет на 60 милиона избити евреи" (идиоти сякви има все някой ще повярва и на тая лъжа), че германците са изкарвали мирни граждани евреи от домовете им и са ги пращали в лагерите за без нищо, че са стреляли хора по улиците щото имат звезда на ръката, и най вече че всеки нацистки войник е или звяр и изверг който се гаври с евреите или предател който е осъзнал великата истина че те са пичове и трябва да ги спаси сичките(и за това ще предаде държавата си разбираш ли) (само един - два филма съм ти фокусирал, а те са десетки пъти повече).. хайде отречи че не е вярно и го няма на лента ?

@kristo не мразя никого заради прозихода, мразя го заради действията му, факт е че има и нормални евреи...принципно аз под евреи имам предвид ционисти, просто навик ^^
    For I am Winter born

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си