.

Виж резултатите на анкетата: ТИ ЗА КОЯ СИСТЕМА СИ ?? КОМУНИЗЪМ , ДЕМОКРАЦИЯ , ФАШИЗЪМ ??

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Комунизъм

6 16,67%
  • Фашизъм

13 36,11%
  • Демокрация

17 47,22%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Град
    Varna
    Ами само да кажа ,че няма значение дали ни управлява евреи или не ... стига да се чувства българин и да поставя на първо място интересите на България ,да се развива държавата ... А в отговор на поста на Зи хайл (май така се произнася ) : 60 милиона не са . Аз не съм и казвал такава цифра !! 2ро за нацистите е нямало ни съд ни присъда ако убият евреи ! Това важи и за България !!!! Децата в Ястребино ще спомена само !! Мрачен отпечатък от нацистка сган на власт в България ! А да не говорим ,че в Полша е било в пъти по-лошо. Тук как да е ... деца на партизани ,а там каквито и да са могат и са били застрелвани ! 3- Никога ,НИКОГА не съм казвал ,че всички войници са били убийци и изверги !! Виж филма Сталинград ! Там си го показват много точно. Има и много хуманни хора ,които се опитват да запазят съвестта си чиста ! Жалкото е ,че не те са били мнозинство в Вермахта !

Град
    Dark Forest
    това го казах не заради евреите, а за формите на опралвние, аз не съм расист и никога нема да бъда.
    ставаше дума ,ч е формите на оправление са се един и същ SHIT

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    всички мразят евреите заради парите им ! И само да питам кое е лъжа по филмите за холокост : деца не са убивани ли ? възрастни не са убивани ли ? жени не са убивани ли ?
    Наскоро гледах някво подобно филмче и на края пишеше "В памет на 60 милиона избити евреи" (идиоти сякви има все някой ще повярва и на тая лъжа), че германците са изкарвали мирни граждани евреи от домовете им и са ги пращали в лагерите за без нищо, че са стреляли хора по улиците щото имат звезда на ръката, и най вече че всеки нацистки войник е или звяр и изверг който се гаври с евреите или предател който е осъзнал великата истина че те са пичове и трябва да ги спаси сичките(и за това ще предаде държавата си разбираш ли) (само един - два филма съм ти фокусирал, а те са десетки пъти повече).. хайде отречи че не е вярно и го няма на лента ?

@kristo не мразя никого заради прозихода, мразя го заради действията му, факт е че има и нормални евреи...принципно аз под евреи имам предвид ционисти, просто навик ^^
    да, то не е и нормално да мразиш някого само заради това, че е еди какъв си по произход. най-малкото защото никой не си избира какъв да се роди. Но оттам насетне много зависи какво възпитание, съответно манталитет ще получи и по какъв начин ще действа, както ти каза много точно.
    А аз под евреи разбирам юдеи, тоест хора от еврейски произход, които изповядват юдаизма. Защото един евреин, който е християнин за мен вече не е евреин. Тоест евреин е нещо като понятие от религиозен аспект, а не чак толкова от етнически. Даже по-голямата част от евреите са изключително смесени с други народности и етноси и едва ли има и 30% евреи, който да са чисти евреи. Но ги обединява религията и на практика тя ги прави евреи.

Град
    49 Layer
    Еврейте не са случайни. И не случайно Старият Завет е посветен на тях. Те са "богоизбрани", техният бог е парите, образно казано са сключили сделка с дявола да владеят света. В Откровението на Йоан се доказва как те ще са начело на New World Order(глобализма).

Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Еврейте не са случайни. И не случайно Старият Завет е посветен на тях. Те са "богоизбрани", техният бог е парите, образно казано са сключили сделка с дявола да владеят света. В Откровението на Йоан се доказва как те ще са начело на New World Order(глобализма).
    Напротив, евреите са си най-обикновени хора като всички нас. Това, че от хиляди години парите са в техни ръце и оттам властта в голяма степен е съвсем друга тема. Но определено не съм съгласен с определението, че са "богоизбрани" и едва ли не някакви свръх-хора, както някои ги описват, които имат такава сила, че могат да пресушат световните океани например или да сменят местата на северния и южния полюс. Добре, имат парите, но това няма да е вечно. А и очевидно, колкото и да им се иска, не могат и няма да станат господари на света в пълнота. Защото я си помислете, ако наистина бяха толкова всесилни, колкото ги мислехме, дали щяхме да знаем нещо за техните световни конспирации? Ако наистина те имаха властта тези конспирации да не излизат на бял свят, ние едва ли щяхме да знаем нещо в това отношение. Така че в крайна сметка не мисля, че е нужна на евреите да им се отдава толкова голямо значение, защото именно тогава те се чувстват специални и най-значими. Не мисля, че има какво да им се плашим толкова. Преди време и аз бях зарибен от световната конспирация и едва ли не за всяко нещо започнах да виждам пръста на "тайното" световно правителство, но после разбрах в каква глупава заблуда съм и просто спрях да си ги внушавам тези неща. Очевидно евреите не са нищо особено. И няма и да бъдат нещо особено. Колкото повече си мислим, че владеят света, толкова повече им даваме повод за излишно самочувствие, че са по-значими от нас и че са "богоизбрани".

Саракт, братя, саракт!
    Ако 1 евреин бъде осиновен от нормално семейство ще стане нормален човек.Това, което са сега е плод на възпитанието и религията им.
    Стига обсъждания на полуевреина Хитлер и евреина Сталин(Йозеф Юдашвили)- просто боклуци

Цитирай Първоначално написано от Proud Bulgarian
    Саракт, братя, саракт!
    Ако 1 евреин бъде осиновен от нормално семейство ще стане нормален човек.Това, което са сега е плод на възпитанието и религията им.
    Стига обсъждания на полуевреина Хитлер и евреина Сталин(Йозеф Юдашвили)- просто боклуци
    Ето с това мнение мога изцяло да се съглася и да го аплодирам, защото е изключително точно и правилно . Няма евреи, няма германци, всичко зависи от това как те възпитават и оттам в какъв манталитет ще бъдеш възпитан. Пък и не ми се повтаря пак всеизвестната за всички истина, че евреите са религиозна, а не етническа общност.
    За Хитлер и Сталин пък съм още по-съгласен. За мен това не са хора за пример. Това са злодеи, от които света нищо хубаво не е видял. Това са и хора, които с действията си само обслужиха световните господари, а избиха маса невинни хора.

Напротив, само национализъм+умерено присъствие на демокрация разбира се. Но само демокрацията, без наличието на националния приоритет не води до нищо добро, а до една безсмислена и пагубна глобализация, равносилна на марксисткия интернационализъм.

Град
    Varna
    Демокрацията от времето на елините е истината ,но тя е неосъществима и в момента се прилага капитализъм навсякъде по света (без няколкото комунистически републики ) не мога да разбера кой е толкова за капитализма ?? НЕ че е много лошо ,но просто една голяма част от хората са неоправдани и едвам живеят ,други не си знаят парите ...

Град
    Dark Forest
    миз атова сички трябва да живеем равни, но първо требва да се премахнат продажните изедници на нородите, и гадни капиталисти и глобалисти - вредят на хората.

Град
    in my world!
    Of neiskam nito edno ot trite i trite gi mrazq i mn mrazq taq demokraciq jalko 4e jieq v neq
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

[quote="Diam0nD"]Демокрацията от времето на елините е истината[quote]
    Значи според теб, трябва да минем към робовладенчески строй, в които робите не се броят за хора, а се търгува с тях, трябва жените да бъдат по-долу от мъжете, да не говорим, че дори и да си мъж, свободен, ако нямаш земя пак нямаш право на глас. Трябва да се отделим в десетки градове-държавички и да воюваме по между си?
    И не забравяйте - българите никога не сме държали роби!(както и траките)
    Една идея не може да бъде унищожена!

Град
    Varna
    Тази ,тяхната демокрация е истинска демокрация и какви роби те бият в главата .... измислянето на демокрацията няма нищо общо с робите ... нито пък с градове държави . Сега има една форма на управление която е : градовете (щатове) имат повече власт от колкото централната . На тези места се провеждат референдуми и рядко нещо става без знанието на народа . Такава държава е Швейцария ... ако ми кажеш че им е много лошо ще си ебахти идиота друга такава държава долу горе е САЩ ...

Цитирай Първоначално написано от ANTI
    миз атова сички трябва да живеем равни, но първо требва да се премахнат продажните изедници на нородите, и гадни капиталисти и глобалисти - вредят на хората.
    Няма как всички да живеем равни. Това е утопия и неосъществимо. Аз пък не съм съгласен един циганин, дето няма и 8-ми клас да бъде равен с мен, когато отиде да кандидатства за работа примерно. При положение, че аз съм вишист. Всеки трябва да си знае мястото- едни стават за научна работа, други за физическа, няма как едните и другите да бъдат сложени под общ знаменател. Според мен най-важното е да се търси изграждането на една средна класа от нито много богати, нито много бедни хора. Но иначе по-богати и по-бедни винаги ще има. Въпроса е да не сме като в бананова република- едни да имат десетки милиони евро, други да преживяват с 300 лева на месец. Това имам в предвид под средна класа, долу-горе средно положение. А иначе съвсем нормално е по-предприемчивите и работливите да имат повече пари от другите, а по-мързеливите и не достатъчно предприемчивите да имат по-малко пари. Та тези лозунги за равенство противоречат на природните закони ако щете, защото хората се раждат различни по способности, желания, мислене и всичко и не могат да бъдат сложени под общ знаменател. Ето затова съм против комунизма, анархизма и всякакви подобни социални утопии.
    ПП. За да не бъда разбран погрешно ще кажа, че всеки трябва да има право на самоизява и развитие, без значение на произхода си, политическите си пристрастия и всичко. Всички, които са съвестни граждани на държавата и спазват нейните закони трябва да имат права на самоизява и развитие. Апропо, всички, които не спазват законите, без значение какви са, трябва да си понасят последствията и да бъдат лишавани от правата, с които се ползват другите. Просто трябва да има желязни закони за всеки един гражданин. Само тогава може да има нормално развитие.

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Тази ,тяхната демокрация е истинска демокрация и какви роби те бият в главата .... измислянето на демокрацията няма нищо общо с робите ... нито пък с градове държави . Сега има една форма на управление която е : градовете (щатове) имат повече власт от колкото централната . На тези места се провеждат референдуми и рядко нещо става без знанието на народа . Такава държава е Швейцария ... ако ми кажеш че им е много лошо ще си ебахти идиота друга такава държава долу горе е САЩ ...
    Еми виж сега. При демокрацията в Древна Гърция всички са имали власт да решават бъдещите(чрез 1 вид 'референдуми'). Само че, някои не са имали това право.
    1.Робите- те са били по-нисши от добитък. Те не би ли трябвало да имат право на глас. Изобщо трябва ли да има роби при демокрацията?
    2.Жените- те са били поставяни по-долу от мъжете и не са имали право да решават нищо, дори за кого ще се омъжат.
    3.Безимотните мъже- те също не са имали право да участват на 'референдумите'
    Колко % от хората са имали право на глас.
    А сега за българите.За Саракта. Там реално всеки е имал право на глас, защото всеки род(тогава родавата връзка е била силна(не като сега) и родовете са били по 50-100 човека най-малко).При прабългарите, траките и последвалата Българска държава не е имало роби, а жените са били равноправни на мъжете. Не забравяйте това. Ако искаш ще ти напиша за Саракта с повече подробности, за да видиш колко е по-добър от сегашната или Еладската демо(но)крация.
    Една идея не може да бъде унищожена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си