Аз няма да гласувам за нито една от трите, понеже комунизма го мразя изцяло, фашизма и националсоциализма са мен са негови отрочета и също са нанесли много злини на човечеството, така че също ги мразя. А тази демокрация, която днес ни тикат в лицето, като много "хуманна" и не знам си какво, от нея се отвращавам. Защото тя следва стриктно комунистическия образец и на практика не дава никаква свобода, а напротив- прави те роб на фалшиви доктрини, водещи до духовно и национално обезличаване- глобализъм, краен либерализъм, все вредни идеологии. Това не е демокрация, това си е жива демагогия. И затова казах, че за мен най-правилната и истинска идеология е националната демокрация /национализъм+демокрация/ в допустимите и умерени форми. А какво означава демократичен национализъм, ще ти отговоря DiamOnD, само не виждам защо ти е нужно да си регистрираш 2-3 ника и да ми задаваш от тях едни и същи въпроси. Обаче тъй като ме мързи да продължавам да пиша, ще копи-пейстна една статия на тема национална демокрация, в която е обяснено черно на бяло какво означава тя. Предупреждавам те, че е копирана от сайта на ВМРО, партията на която симпатизирам и чийто член съм, но целта ми в никакъв случай не е да й правя пропаганда, а просто за да ти дам най-точна информация затова що е демократичен национализъм.