- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвети как да си намеря гадже....
Първоначално написано от zafito
![]()
![]()
![]()
![]()
Бате Васко, почвай да пращаш!Успеха ти е сигурен!!
както казаха по-г0ре мн лесно се хващат малките, още повече. че сега тънат в глобалната простотия и са с м0зък на 9 годишни, пък се мислят за г0леми, щото ги ебат! Пич- зелена светлина![]()
Първоначално написано от Say It Right
Когато излезе първият наръчник за намиране на гадже ти ще си първият човек на който ще го изпратим![]()
Кажи на колко си и ще ти намерим!![]()
В мойте "мъзъ" стават интерестни запознанства![]()
![]()
The Spark
на 17 съм нсмери миПървоначално написано от vilinanova
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хахаха неможеш да го ебеш![]()
еми научи се да ебеш като почнеш да излизаш и да си търсиш нещо за ебане![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
няма смисъл..
ненужно трошене на нерви..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
На първо време се оттърви от простотията на насаденото стадно мислене:
1. Трябва да имам $$$.
2. Трябва да имам "яка кола".
3. Трябва да изглеждам като Брад Пит.
4. Трябва да имам 35см жезъл
Тези четирите НЕ създават привличане сред палавите феи. Просто защото не създават чувства. Елементарно Уотсън.
Жалко е че зяпаме малоумни реклами, и си вярваме че любовта има нещо общо с пари, коли, огромни мускули или болезнено голям чеп.
Бъди мъж. Не мекотело с пишка.
Cheerz, mate!
нямам думи![]()
))))))))))))))))))))))))
русаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
и не ми е гадже просто приятелка
И аз тва викам,ако па не си срамежлив още по-лесно...Първоначално написано от miss_asi
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Най-големият сваляч тук иска съвети как да си хване гадже от нас неопитните![]()
Айде бе, tuzaro, от кога се мъчиш да забършеш нещо... още ли си на сухо, пф!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
kli6e q kaji ne66tu drugo xaxaxaxa aboslutno nevqrnooo e tui ti tiq nvi hora ot de da gi izkopaish ve kato izlizash ad ne idvat i da ti vikat ai sa zapoznaimmmmmmmmmmmПървоначално написано от miss_asi
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не че съм на сухо, ама искам малко по сериозно гаджеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Еееех и скромен го раздава бате Васко... ^^Първоначално написано от tuzaro
Moмичета дерзайте, все пак той е DJ ( напълно сериозен съм!! ), а те се изчерпват бързо... Пишете Пм на мен и ако ви одобра ще ви свържа с него...![]()
![]()
![]()
The Spark
Ами ако е само за забивката има аха, импулс!Ако е за нещо по-сериозничко вече сам трябва да намериш любовата!Пък и ти ткаа- сваляча на форума, съвети искаш!tuzaro
МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 12:19 pm Заглавие:
vilinanova написа:
Кажи на колко си и ще ти намерим! Very HappyЯ вари си намери някоя, нал си и DJ!Всяка би те зела!
хах я съм DJ от най-свирепите, ама тея дето ме искат нямат грам мозък в главата, има и изключения ама са малкотука ся искам да отправя една молба към бандитката и ше ис дъ уан, ако може да ме направят нещо повече в раздел любов
![]()
еми ко да ти кажим бе брат стои с мен 2 -3 дена ше пощъкаме насам натам па да видим дали ще останеш без приятелка
Първоначално написано от 50cent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Първоначално написано от 5StaR
Айде, моля ти се, всички знаем, че кандидатките минават първо през мен, после през останалите 10 човека от Родата, а чааак след това може да дадем думата на страничните хора. ;P