- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешки дупета :Д
Ам събрали сме се тука с някоко приятелки и спорим по вълнващата тема за момчешките дупетатакаааа,знчи въпросите са общо взето 2
1 заглеждате ли се по тях и има ли голямо занчение задника :да кажем както при момчетата женското дупе
2 какви предпочитате плоски (димек се едно няма) средна раота или един голем гъза и кажете и на колко сте нии тука сме на по 16
![]()
На 19 съм, не харесвам мъже.
Смятам задника си за почти перфектен.
еми аз се заглеждам само по задника на гаджето,ама то щото е мн хубав... ина4е не
xoxoxo az sam sa6ty na 16 i oniq den s dve sau4eni4ki obsajdax me dupetata na mom4etata ot klasnite ne4e sa mnou samo 6 sa :P ... i si imame pobeditel za koity sme edinodu6ni .... takam dupety na pobeditelq e sredno ... stegnato ... i stoi mnou sexy katy e s ancung
... abe dz dali ima golqmo zn dupety na mom4ety
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
на 17 съм, моя се нарежда на 2 място след неговияПървоначално написано от w0sh
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми така нареченето ''дупе'' не е най-важното.Заглеждам се само по това на момчето,което харесвам,когато е в гръб.Иначе предпочитам нормални,но не и женствени.![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не знам кой предпочита голям гъз на мъж, или по-скоро имаш предвид трътлест.![]()
Иначе по мъжки дупета аз не се заглеждам, не ме вълнуват.
Заглеждам се само,ако ми е харесал като цялостна фигура.
И може да се каже,че на моя мъж задника е много по-хубав,отколкото моя- стегнат,добре оформен... срам и позор
Smile!?
Харесвам нормални дупета-и мъжки и женски..Според мен е..някак си твърде гейско мъж с по-стегнат задник от моя..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Mi az ne se zaglejdam i nqmam nqkakyv ideal za zadnik chesno kazano![]()
....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
по принцип не се заглеждам обаче е имало 2-3 случея, в които момчетата имаха толкова яки задници, че беше невъзможно да не ми грабнат окото![]()
ние пък правихме класация на дупетата на момчетата от класа (те са 10) и беше много забавно,защото се събирахме 5-6-7 момичета и като първите клюкарки почваме...и че на първо място беше един съученик с много секси дупе..такова едно средно на големина ама много яко, а на последно беше един друг с еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееей такъв задникПървоначално написано от ne_sam_malka
хубави времена бяха
Pendulum - Blood sugar (music)~
as sam ot srednata kategoria no varvq kam 1 vata i ne se zaglejdam po zadnici na mom4eta(pf da ne sam ubraten 4e da gleam na nekoi dirnika) i e nai dobre po sredata s malak dirnik HE......
![]()
da vi e gadno..i meju drugoto momi4etata mn mi sa kefqt na zadnika v klasa sam mis ZAdnik
![]()
:P
мис задник за момче....Първоначално написано от crazyhair
![]()
принципно нямам шанса да гледам задници-мойте мъже ходят с широки гащи.Ама иначе ги харесвам..на пипане хахаха
пък на моя мъж и под широки гащи си личи извивката на гърба към задника и е мноого яко
мии не се заглеждам по задниците на момчетата много,много...само когато гледам като цяло фигурата ...
Аз по физкултура като обуя касите панталонки и гледам, че понякога момичетата се обращат![]()
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!
я дайте снимки да видим... :PПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
+1 a po temata az li4no haresvam malki i stegnati dupetaПървоначално написано от sweet_sorcerer
na 15 sam
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
аз ше дам снимка, а вие кво ше дадете
![]()
![]()
1 заглеждате ли се по тях и има ли голямо занчение задника : да кажем както при момчетата женското дупе ...Да...мъжките дупета са сладки..голямо зна4ение-не...ама пак тряя да ме кефи...
2 какви предпочитате плоски (димек се едно няма) средна раота или един голем гъз а и кажете и на колко сте нии тука сме на по 16 ..оби4ам нормални хубави дупета...секси.стегнати...на 15 съм
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз се заглеждам само в един определен, не сме гаджета, момчето ми е приятел, но просто има страхотен задник - среден и супер стегнат!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Просто всеки ден си снимам задника.Първоначално написано от sweet_sorcerer