- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешки дупета :Д
на 17 съм ... моя се нарежда преди тузараПървоначално написано от tuzaro
сри пич.... не ти е ден
![]()
17 съм. Дупетата много не гледам... по-скоро в главицата какво има. Но определено не си падам по трътлестите.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Отваря ти черепаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
на 16 съм ..да си призная мн мн мн мн си падам по мъжки дупета.. стига да не са ГОЛЕМИ са супер
но то всъщност не е баш така.. до голяма степен е и какво носи момчето защото има ГОЛЕМИ задници които като си обуеш правилните гащи и са супер
![]()
pffuuu az sum vijdala 2-3 koito prosto lo6o mi stava kato s setq... ama ina4e normalno e da me kefqt stegnatite zadni4eta deto mn mn ne se vijdat... az pove4e se zaglejdam po ramenata i korema... ole kato vidq nqkoi stegnat korem s oneq sexy oformeni muskuli otstrani (ne govorq za mqkuv masa muskulest v nikakuv slu4ai) napravo otkacham....
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Чети внимателно, де. Разтварям им черепите, разбира се.Първоначално написано от KillSwitchEngage
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Първоначално написано от tuzaro
Аз щото съм скромен, ще кажа само, че явно и аз съм на 17 и моя е на 3то място![]()
![]()
The Spark
1. заглеждате ли се по тях и има ли голямо занчение задника - да кажем както при момчетата женското дупе?ами това са 2 въпроса.да заглеждам се но няма кой знае какво значние![]()
2 какви предпочитате плоски (димек се едно няма) средна раота или един голем гъз?ооо незнам форма обичам стегнати
![]()
![]()
![]()
и съм само на 15![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
1. Да, заглеждам се и да , определено има значениеПървоначално написано от PainBraker
![]()
2. средните стегнати дупета най ми харесват![]()
на 13 съм![]()
Ако момчето не е някакъв 100 килограмов ДЕБЕЛАК (подчертавам дебелак , защото може да има 100 килограмови мускулести мъжаги) ... Значи дупето му е хубаво ..
Между другото това ми е най-голямата слабост при момчетата ..
![]()
Направо се разтапям както пипна мъжко дупе
![]()
.. или да е изваяно хубаво в тесни дънки по задника дето надоло се разширяват .. =D> =D>
![]()
:P
задника не е единственото нещо,което гледам в едно момче,но много се кефя на малки и стегнати момчешки дупета![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Това ми напомня как преди с една фр и ние си правихме такива "конкурси" .. От компанията ни имаше 4-5 момчета и като си вървим по улиците нарочно оставаме по-назад от тях и почваме да си коментираме кой има по-хубаво дупе ... И винаги си имахме победител .. Дупето му беше хубаво,средно не особено плоско абе всичко в границите на средното .. Симпатичничко таковаПървоначално написано от ne_sam_malka
И това беше преди година .. Преди два месеца пак излизахме с тея и решихме пак да ги сравняваме да видим има ли промяна от мин. год. Но установихме,че няма ... Ся като пиша това си мисля колко тъпи сме били
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе си ме кефят малките и стегнати ..Обачееее не и тея,които са по-малки от моето ..![]()
![]()
Тогава са ми чак грозни тея прекалено малките ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Интересува ме какво дупе има точно толкова,колкото какво тяло има.Тоест 0.0%.И преди съм казвала-момчета с коремчета са добре дошли за мен.За задните им части също нямам възражения стига да не надхвърлят площта на леглото
Първоначално написано от Puky
Мусколести кат охраната в али баба ли бе петехах
а по темата... се заглеждам само ако е хубаф.. ако е някав грозен изобщо не си прая труда да му гледам дупето.. еххх... имаме едно футболистче страшно дупе има... цял ден мога да го гледам мм муцка![]()
еми и аз естествено се заглеждам по дупета (момчешки ест)
освен дупето да е средно (но към малко да клони) и стегнато и не сплескано а да изпъква навън
други претенции нямам
![]()
Това не е само при теб! По принцип мъжките задници са по-хубави от женските-затова често ставаме обект на завист от нежната половинкаПървоначално написано от ra4ence
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Е тоя май имаше цяло ГЪЗИЩЕПървоначално написано от Wickito
Аз му гледах мускулите..
![]()
Да гледайте ни задниците.После си сменете и пола та да ни опънете едно хубаво![]()
Ти па бахти и плоския г*з дето имашПървоначално написано от tuzaro
♠ The Nuts! ♥
Емиии ако самото момче ми харесва като цяло гледам и дупето естиии особено ако е спортист,да подчертая футболист
малеее едно футболистче какво дупе имашеее аз и приятелките ми сме ходили да го гледаме на тренировки чак
![]()
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
![]()
nzzz i az ne obarnah vnimanie na zadnika... karai nqkoi pat 6i go vidqq
![]()
![]()
![]()
Заглеждам се само по хубавите задници. Правят ми впечатление. Харесвам по-скоро малки и добре оформени задни части.
izvinqam se ama wosh nova sam tyka ama molq te sloji si pak onq debeliq na podpisa mn me radva ili pone dai link da si q zqpam plsПървоначално написано от w0sh
a po temata za6to im gledate gazovete be gledaite im cqlosna fig i da ne e nekoi palen aut![]()
predi godina i polovina si bqh haresala edno mom4e na koeto edinstvenie nedostatuk e 4e nqma6e dype...ama kato kazvam nqma zna4i naprao nqma to...i gram4e nqma6e v tezi ga6ti te padaha pravo nadolu ina4e kato cqlo mom4eto v ruce,kraka,korem...oformen ama zadnite 4asti lipsvaha na cqlo![]()
a btw na skoro s moqta fr-ka skoro obsujdahme edin servitior,mladi4uk sus stra6no tqlo sumivka i est dype...mn mu se kefim![]()
![]()
za obo6tenie:zaglejdam se po dupetata na mujete samo ako te mi haresvat![]()