.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    На 19 съм, не харесвам мъже.

Смятам задника си за почти перфектен
    .
    на 17 съм, моя се нарежда на 2 място след неговия
    на 17 съм ... моя се нарежда преди тузара сри пич.... не ти е ден

Никога не съм се заглеждала по мъжки задници

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    17 съм. Дупетата много не гледам... по-скоро в главицата какво има. Но определено не си падам по трътлестите.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    17 съм. Дупетата много не гледам... по-скоро в главицата какво има. Но определено не си падам по трътлестите.

е.... вътре в главицата ли им гледаш или самата глава дали има правилна форма
    Отваря ти черепа
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

на 16 съм .. да си призная мн мн мн мн си падам по мъжки дупета.. стига да не са ГОЛЕМИ са супер но то всъщност не е баш така.. до голяма степен е и какво носи момчето защото има ГОЛЕМИ задници които като си обуеш правилните гащи и са супер

pffuuu az sum vijdala 2-3 koito prosto lo6o mi stava kato s setq... ama ina4e normalno e da me kefqt stegnatite zadni4eta deto mn mn ne se vijdat... az pove4e se zaglejdam po ramenata i korema... ole kato vidq nqkoi stegnat korem s oneq sexy oformeni muskuli otstrani (ne govorq za mqkuv masa muskulest v nikakuv slu4ai) napravo otkacham....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette

е.... вътре в главицата ли им гледаш или самата глава дали има правилна форма
    Чети внимателно, де. Разтварям им черепите, разбира се.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

.

Аз щото съм скромен, ще кажа само, че явно и аз съм на 17 и моя е на 3то място
    The Spark

1. заглеждате ли се по тях и има ли голямо занчение задника - да кажем както при момчетата женското дупе?ами това са 2 въпроса.да заглеждам се но няма кой знае какво значние
    2 какви предпочитате плоски (димек се едно няма) средна раота или един голем гъз? ооо незнам форма обичам стегнати
    и съм само на 15
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Момчешки дупета :Д

Цитирай Първоначално написано от PainBraker
    Ам събрали сме се тука с някоко приятелки и спорим по вълнващата тема за момчешките дупета такаааа,знчи въпросите са общо взето 2
    1 заглеждате ли се по тях и има ли голямо занчение задника : да кажем както при момчетата женското дупе
    2 какви предпочитате плоски (димек се едно няма) средна раота или един голем гъз а и кажете и на колко сте нии тука сме на по 16
    1. Да, заглеждам се и да , определено има значение
    2. средните стегнати дупета най ми харесват
    на 13 съм

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ако момчето не е някакъв 100 килограмов ДЕБЕЛАК (подчертавам дебелак , защото може да има 100 килограмови мускулести мъжаги ) ... Значи дупето му е хубаво .. Между другото това ми е най-голямата слабост при момчетата .. Направо се разтапям както пипна мъжко дупе .. или да е изваяно хубаво в тесни дънки по задника дето надоло се разширяват .. =D> =D> :P
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Between The Hell and The Heaven
    задника не е единственото нещо,което гледам в едно момче,но много се кефя на малки и стегнати момчешки дупета

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от ne_sam_malka
    xoxoxo az sam sa6ty na 16 i oniq den s dve sau4eni4ki obsajdax me dupetata na mom4etata ot klasni te ne4e sa mnou samo 6 sa :P ... i si imame pobeditel za koity sme edinodu6ni .... takam dupety na pobeditelq e sredno ... stegnato ... i stoi mnou sexy katy e s ancung ... abe dz dali ima golqmo zn dupety na mom4ety
    Това ми напомня как преди с една фр и ние си правихме такива "конкурси" .. От компанията ни имаше 4-5 момчета и като си вървим по улиците нарочно оставаме по-назад от тях и почваме да си коментираме кой има по-хубаво дупе ... И винаги си имахме победител .. Дупето му беше хубаво,средно не особено плоско абе всичко в границите на средното .. Симпатичничко такова И това беше преди година .. Преди два месеца пак излизахме с тея и решихме пак да ги сравняваме да видим има ли промяна от мин. год. Но установихме,че няма ... Ся като пиша това си мисля колко тъпи сме били

Иначе си ме кефят малките и стегнати ..Обачееее не и тея,които са по-малки от моето .. Тогава са ми чак грозни тея прекалено малките ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Интересува ме какво дупе има точно толкова,колкото какво тяло има.Тоест 0.0%.И преди съм казвала-момчета с коремчета са добре дошли за мен.За задните им части също нямам възражения стига да не надхвърлят площта на леглото

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Ако момчето не е някакъв 100 килограмов ДЕБЕЛАК (подчертавам дебелак , защото може да има 100 килограмови мускулести мъжаги ) ... Значи дупето му е хубаво .. Между другото това ми е най-голямата слабост при момчетата .. Направо се разтапям както пипна мъжко дупе .. или да е изваяно хубаво в тесни дънки по задника дето надоло се разширяват .. =D> =D> :P

Мусколести кат охраната в али баба ли бе пете хах
    а по темата... се заглеждам само ако е хубаф.. ако е някав грозен изобщо не си прая труда да му гледам дупето.. еххх... имаме едно футболистче страшно дупе има... цял ден мога да го гледам мм муцка

Guest
    еми и аз естествено се заглеждам по дупета (момчешки ест )
    освен дупето да е средно (но към малко да клони ) и стегнато и не сплескано а да изпъква навън други претенции нямам

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Заглеждам се само,ако ми е харесал като цялостна фигура.
    И може да се каже,че на моя мъж задника е много по-хубав,отколкото моя - стегнат,добре оформен... срам и позор
    Това не е само при теб! По принцип мъжките задници са по-хубави от женските-затова често ставаме обект на завист от нежната половинка
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Wickito

а по темата... се заглеждам само ако е хубаф.. ако е някав грозен изобщо не си прая труда да му гледам дупето.. еххх... имаме едно футболистче страшно дупе има... цял ден мога да го гледам мм муцка
    Е тоя май имаше цяло ГЪЗИЩЕ Аз му гледах мускулите..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Да гледайте ни задниците.После си сменете и пола та да ни опънете едно хубаво

Град
    гр. Пловдив

.
    Ти па бахти и плоския г*з дето имаш
    The Nuts!

Емиии ако самото момче ми харесва като цяло гледам и дупето ест иии особено ако е спортист,да подчертая футболист малеее едно футболистче какво дупе имашеее аз и приятелките ми сме ходили да го гледаме на тренировки чак

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Цитирай Първоначално написано от Wickito

Е тоя май имаше цяло ГЪЗИЩЕ Аз му гледах мускулите..

nzzz i az ne obarnah vnimanie na zadnika... karai nqkoi pat 6i go vidqq

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Заглеждам се само по хубавите задници. Правят ми впечатление. Харесвам по-скоро малки и добре оформени задни части.

.
    izvinqam se ama wosh nova sam tyka ama molq te sloji si pak onq debeliq na podpisa mn me radva ili pone dai link da si q zqpam pls

a po temata za6to im gledate gazovete be gledaite im cqlosna fig i da ne e nekoi palen aut

predi godina i polovina si bqh haresala edno mom4e na koeto edinstvenie nedostatuk e 4e nqma6e dype...ama kato kazvam nqma zna4i naprao nqma to...i gram4e nqma6e v tezi ga6ti te padaha pravo nadolu ina4e kato cqlo mom4eto v ruce,kraka,korem...oformen ama zadnite 4asti lipsvaha na cqlo
    a btw na skoro s moqta fr-ka skoro obsujdahme edin servitior,mladi4uk sus stra6no tqlo sumivka i est dype...mn mu se kefim
    za obo6tenie:zaglejdam se po dupetata na mujete samo ako te mi haresvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си