.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Топче под брадичката

zdraveite iskam da vi popitam imali li ste ne6to kato top4e pod bradi4kata koeto da vi boli.na men mi izleze ne6to takova i mn se pritesnqvam nz kakvo da pravq na iskam da otida na lekar za6toto me e strah kakvo 6te mi kajat molq vi daite mi savet?

т.7
    krem4et0

Ne razbrah kakvo to4no ti ima, no ne vijdam pri4ina da te e strah da ide6 na lekar... Po-dobre otidi da te pregleda, pone 6te znae6 kakvo e

ami ot 1 den imam ne6to kato top4e ili podutina pod prati4kata i e dosta tvardo oba4e nqma garanciq 4e 6te mi kajat kakvo mi ima moje da me pratqt po lekari i dori te da ne mo kajat ni6to

mi osven nekoi mazen cirei dr ne vijdam da ti e izlezlo ako ne e cirei (mn qko sinonim )vari na lekar da te pregledat za taka nare4enoto ot tebe top4e pod bradi4kata

мии то не е пъпка а е подуто и на допир е твърдо
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

може и да е лимфни възли, така че отиди на лекар и НЕ го затопляй с компреси или нещо подобно, защото ще боли повече
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

мда може би е лимфен.преди колко време ти излезе?

1 den no ne mislq 4e e limfen vazel za6toto limfnite vazli za dosta nadale4 ot nego to e to4no pod bradi4kata
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Набъбнала сливица/ангина/.
    Не е лимфа,тя се напипва в частта на шията,която е под ухото.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Иди при личния.А и да...Боли ли те?Ииии наистина няма от какво да се притесняваш от това да отидеш на лекар

mda boli me no samo na dopir i kogato si dvija glavata

Хм...Говори с ваще и беги на лекар.

Момиче,отивай на лекар тези неща не са шега работа!!!!

И на мен беше ми излезнало нещо подобно, но след време (1-2 седмици) само утихна. Първо помислих, че е мастно топче (мисля че го наричат липом), но след като изцчезна нямаше как да проверя. След няколко дена забелязах нещо подобно и на шията, и веднага отидох на лекар и излезна, че е възпален лимфен възел.
    Най-добре иди на лекар да разбереш какво е
    Close your eyes
    Just feel and realize
    It is real and not a dream
    I'm in you and you're in me
    It is time
    To break the chains of life
    If you follow you will see
    What's beyond reality

Подул ти се е възела на врата.Резултат от боледуване.Отиди на лекар да ти предпише антибиотик.После пиши дали съм бил прав с диагнозата.
    Rugby and surgery is my life !

Отиди на лекар.Може да е от зъб

Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Отиди на лекар.Може да е от зъб
    Ако е от зъб щеше да се е подула и нямаше да го описва като топче.
    Rugby and surgery is my life !

От зъб е !!! И аз го имам понеже имам един зъб който ме дразни , нон стоп го чопля и ми избезе същото ! Споко не е нищо

Не е задължително да е зъб!Ае стига сме предполагали.Не може да бъде сигурна,освен ако не иде на лекар,right?

от 1 година имам такова топченце.. не е нищо страшно не се мре от него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си