.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Дали ще успея да отслабна?

Хора,имам 40 дни а сваля някой друг килограм до морето..преди си ядях каквото ми падне,от 2 седмици вече съм само на плодове,салати,таратор,вар ни яйца.С много натоварено ежедневие съм и не ми остава време да ходя на фитнес,за това като ми остане време си правя упражнения в къщи...коремни преси и тн.та въпроса ми е дали ще успея да отслабна така за този кратък период от време,иска ми се да си стопя досадните паласки дупето краката да си ги стегна..170 см съм,55 кг.

ако си готов/а на много строга диета аз имам такава и помага дазе са 2 иска6 ???
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    в мислите му
    И аз съм 170 и 55 и мисля, че съм перфектна относно килограми.
    Иначе и аз ще стягам крака. Спорт му е майката!!!

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

еми попринцип не искам да се подлагам на драстични диети,защото после няма да издържа на захранването и ще си върна килограмите петорно.

не няма никакво захранване а аз ни6то не сум си вурнала е ако плюска6 като слон може би но виз на www.kalincheto-in-your-dreams.piczo.com там при диетите има 10 кг за 20 дни или нещо такова не помня името , оба4е помага успехи 4аос
    ONE LIFE ONE LOVE

mi zavisi kolko vreme imash drugiq mesec moje6 da se podloji6 na lunna dieta sm1kvat se okolo 2 kg. dietata sig si q 4uval/a no vse pak da obqsnq prez tazi dieta ni6to ne qde6 samo te4nosti pie6

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Бооже, да ти имам проблема.. Мисля, че не ти трябва да отслабваш. Ако имаш някви друсащи се мръвки, тва е защото си отпусната ама ако наиситна си 170 и си 55 кила няма кво да смъкваш особено.. а за упражнения винаги се намира време. прави малки коремни преси вечер, големи сутрин, странични... а пък където и да си можеш да си стягаш и отпускаш мускулите на дупето и бедрата. Помага
    mindscan

Абе що се излагаш аз съм п ниска е толко някъде съм,да речем че съм 1,68/9 и съм 53/4.. същото положение и съм си идеална ти кфо на щека ли искаш да станеш??
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Абе що се излагаш аз съм п ниска е толко някъде съм,да речем че съм 1,68/9 и съм 53/4.. същото положение и съм си идеална ти кфо на щека ли искаш да станеш??
    Ти си с 1см по ниска бе ко са сравняваш
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Абе момиче, аз съм 162 и съм 52 кила и единственото що-годе дебело в мен е коремчето.. и не е фрапиращо, а просто по-отпуснато?!
    Що всички искате да приличате на анорексички?!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

нямаш нужда според мен.
    Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!

Re: Дали ще успея да отслабна?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Хора,имам 40 дни а сваля някой друг килограм до морето..преди си ядях каквото ми падне,от 2 седмици вече съм само на плодове,салати,таратор,вар ни яйца.С много натоварено ежедневие съм и не ми остава време да ходя на фитнес,за това като ми остане време си правя упражнения в къщи...коремни преси и тн.та въпроса ми е дали ще успея да отслабна така за този кратък период от време,иска ми се да си стопя досадните паласки дупето краката да си ги стегна..170 см съм,55 кг.
    Нали знаеш,че повече от 3 плода на ден не се консумират иначе няма да има ефект А и не трябва да се консумират банани и други плодове с голямо съдържание на захар

Re: Дали ще успея да отслабна?

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Нали знаеш,че повече от 3 плода на ден не се консумират иначе няма да има ефект А и не трябва да се консумират банани и други плодове с голямо съдържание на захар
    v smisal 3 razli4ni plodove li az naprimer qm mn plodove i zelen4uci sq ama pls kajete koi plovdovo osfen bananite sa kalori4ni
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

emi vij az moga da ti kaja edna dieta s koqto az li4no otslabnah s 4-5 kg za 1 mesec pri polojenie 4e ne spazvah mn striktno

moje6 da qde6 v produljenie na 3 dni samo beltu4ini smisul qica mlqko (obezmasleno) meso (bez svinsko ) i riba sled kato minat 3 dni vsi4ko tova + zelen4uci (tova e za 5 dni) sled teq 8 dni moe bi 6te otslabne6 s okolo 2 - 3 kg moje6 da produlji6 dokato ne svali6 kolkoto iska6 posle za da izbegne6 yo-yo efekta trqbva da se hrani6 kakto iska6 bez 4ips i hlqb i vseki 4etv da qde6 beltu4ini (produljava v zavisimost ot svalenoto teglo

primer: ako si svalila 3 kg go pravi6 15 dni ako 2 kg 10 dni i taka

nadqvam se da sum pomognala

smisal 3 razli4ni plodove li az naprimer qm mn plodove i zelen4uci sq ama pls kajete koi plovdovo osfen bananite sa kalori4ni

osven bananite su6ty 4ere6i i grozde kakto i mangoto

smisal 3 razli4ni plodove li az naprimer qm mn plodove i zelen4uci sq ama pls kajete koi plovdovo osfen bananite sa kalori4ni

osven bananite su6ty 4ere6i i grozde kakto i mangoto

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Няма нищо невъзможно.Успех с диетата!А останалите, които критикуват желанието на постналия темата,да замълчат На всеки костите са с различна тежест,а и ако е цялата в целулит,какво?

Голям фен
    ОМГ аз ли не съм добре или ти си даже слабичка?
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от katrin4etyy
    emi vij az moga da ti kaja edna dieta s koqto az li4no otslabnah s 4-5 kg za 1 mesec pri polojenie 4e ne spazvah mn striktno

moje6 da qde6 v produljenie na 3 dni samo beltu4ini smisul qica mlqko (obezmasleno) meso (bez svinsko ) i riba sled kato minat 3 dni vsi4ko tova + zelen4uci (tova e za 5 dni) sled teq 8 dni moe bi 6te otslabne6 s okolo 2 - 3 kg moje6 da produlji6 dokato ne svali6 kolkoto iska6 posle za da izbegne6 yo-yo efekta trqbva da se hrani6 kakto iska6 bez 4ips i hlqb i vseki 4etv da qde6 beltu4ini (produljava v zavisimost ot svalenoto teglo

primer: ako si svalila 3 kg go pravi6 15 dni ako 2 kg 10 dni i taka

nadqvam se da sum pomognala
    Вместо да пишеш толкова можеше направо да й кажеш да види диетата на Дюкан!!!
    А за плодовете-не повече от 3 каквито и да са на ден.А и яж плодове,които съдържат повече вода (цитруси,диня...)

hottie
    Guest
    55кг не са много ! Няма нужда да отслабваш , а да се стегнеш.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не става въпрос само за килограмите, а и това как изглеждаш. Според мен си си напълно нормална, но пък малко здравословен живот няма да ти е излишен и за морето ще си перфектна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си