.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

как да постъпя

zna4i sled,kato me skasa edno mom4e,moite priqteli mn me podkrepiha,za6oto obi4ah tva mom4e i mi be6e kofti,4e skusa po nai-gadniq na4in s men,toi ne mi be purvoto gadge,no az prosto bqh mn vlubena tva be6e predi 2 meseca i ot tam edno mom4e mn me podkrepi i mn me oti6i,vseki den mi se obagda6e,samo,4e po tova vreme toi si ima6e gadge-tq e i togava be moeta nai-dobra fr.,samo,4e predi 1 mesec tq go skasa samo,4e togava az se namerih da go yte6avam,i ottogava tq ne e izlizala s nego,no puk az i dr.fr. postoqnno izlizame i taka predi 5 dena,toi me pokani samo dvamata da izlezem ,be6e prekrasno i az osaznah,4e go haresvam posle toi me izprati i dovtasa edin negov fr. i toi si tragna,a az se prebrah i na sledva6iq den pak se vidqhme,no tozi pat bqhme vsi4kite,bez moita nai-dobra fr. i zabelqzah,4e prez cqloto vreme me gleda6e i izbqgva6e da sme samo dvamata i dori az kat go pitah ne6o toi se obra6a6e kam nqkoi dryg i go pita6e ne6o,az znam,4e toi o6e izpitva ne6o kam moeta fr. itq o6e go haresva,kazah na drygata mi nai-dobra fr./az imam dve nai-dobri fr./vsi4ko i tq mi kaza,4e 6e me ybie i da go zabravq i da se 4yvstvam na neinoto mqsto,ako izob6o ne6o se poly4i megdynas,na men mi stana kofti i predimalko moita nai-dobra fr./tazi koqto go skasa/me popita dali sum bila giva,neq razbrah i q pitah,za6o i tq otkloni temata,iskam suvet,kakvo da pravq,mislq,4e i toi izpitva ne6o kum men,molq vi pomognete mi

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!

Град
    в лайната!
    пф пф и на колко точно години си????имала 2 най добри фр..харесвала еди си кой ма той нейната фр.....хелп хел дързост и красота залива с простотията си!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    пф пф и на колко точно години си????имала 2 най добри фр..харесвала еди си кой ма той нейната фр.....хелп хел дързост и красота залива с простотията си!
    e 4ak pak durzost i krasota, e sorry ama ddz ne iskah da ti sa smeq prosto ddz,ae momi4eto iska suvet pak nie i sa smeem,takam emi zaebi go i tva e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

tolkova mi e obarkana i sku4na taq tema 4e daje nemogga da q pro4eta do krai tfa ne e kidproblem.com be hora!!!!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    ell_ownz.. мисля че е точно това. Тема като тази съвсем не са рядкост.

Еми към авторката - скъсала си и край. Това е. Не се обръщай назад, карай си напред. Много обаче се изтормозих да прочета едно изречение, дълго 17 реда..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Ин Дъ Клуб

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Няма как да имаш 2 "най-добри" приятелки, нали е най, следователно може да е само 1....
    The Spark

еее детинско е наистина но все пак на момичеот му се струва голям проблем така че да помагаме
    аз предлагам да изчакаш известно време да се осъзнаеш и да разбереш дали този те харесва със сигурност ако да поговри с товйта френдка ако пък не чакай някой друг :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

mersi za suvetite zna4i 6e iz4akam malko i 6e vidia kvo 6e stane

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Няма как да имаш 2 "най-добри" приятелки, нали е най, следователно може да е само 1....

Аз имам 17 най-добри приятели и още 4-ма по-добри от тях.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    еее детинско е наистина но все пак на момичеот му се струва голям проблем така че да помагаме
    аз предлагам да изчакаш известно време да се осъзнаеш и да разбереш дали този те харесва със сигурност ако да поговри с товйта френдка ако пък не чакай някой друг :P
    и аз съм "за" да поизчакаш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    и аз съм "за" да поизчакаш
    Еми и аз ще съм "за"... :P
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    moje da stane serial trq malko da se preraboti e e gotovo
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Здравей!Мисля,че ти си разкъсвана от двубоя-приятелка или любовта?!Мисля че трябва да изчакаш известно време,за да си наястно с чувствата си и тогава да вземеш решение.На твоята приятелка също не и е лесно,погледни го от нейната страна,тя също харесва още това момче и го иска така да се каже само за себе си...което води до изостряне на вашите отношения...Мисля да изчакаш първо и после да решиш

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Е как да не може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си