zna4i sled,kato me skasa edno mom4e,moite priqteli mn me podkrepiha,za6oto obi4ah tva mom4e i mi be6e kofti,4e skusa po nai-gadniq na4in s men,toi ne mi be purvoto gadge,no az prosto bqh mn vlubena tva be6e predi 2 meseca i ot tam edno mom4e mn me podkrepi i mn me oti6i,vseki den mi se obagda6e,samo,4e po tova vreme toi si ima6e gadge-tq e i togava be moeta nai-dobra fr.,samo,4e predi 1 mesec tq go skasa samo,4e togava az se namerih da go yte6avam,i ottogava tq ne e izlizala s nego,no puk az i dr.fr. postoqnno izlizame i taka predi 5 dena,toi me pokani samo dvamata da izlezem ,be6e prekrasno i az osaznah,4e go haresvam posle toi me izprati i dovtasa edin negov fr. i toi si tragna,a az se prebrah i na sledva6iq den pak se vidqhme,no tozi pat bqhme vsi4kite,bez moita nai-dobra fr. i zabelqzah,4e prez cqloto vreme me gleda6e i izbqgva6e da sme samo dvamata i dori az kat go pitah ne6o toi se obra6a6e kam nqkoi dryg i go pita6e ne6o,az znam,4e toi o6e izpitva ne6o kam moeta fr. itq o6e go haresva,kazah na drygata mi nai-dobra fr./az imam dve nai-dobri fr./vsi4ko i tq mi kaza,4e 6e me ybie i da go zabravq i da se 4yvstvam na neinoto mqsto,ako izob6o ne6o se poly4i megdynas,na men mi stana kofti i predimalko moita nai-dobra fr./tazi koqto go skasa/me popita dali sum bila giva,neq razbrah i q pitah,za6o i tq otkloni temata,iskam suvet,kakvo da pravq,mislq,4e i toi izpitva ne6o kum men,molq vi pomognete mi

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!