.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: iPod

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята

iPod

искам да си купувам iPod но не ги разбирам много различните марки там и глупости,така че ще ви помоля вие да ме посъветвате и цената да не е много висока ,че нямам много пари в момента

ami to poprincip ne se kazva ipod a mp4, shtoto ipod e edna ot markite...a za ipod pod 450lv nqa da namerish...za obiknoveno mp4 idi v nqkoi gsm magazin i pitai - ima i po 40lv ;]

Повече от фен Аватара на japixloops
    ^той не разбира Ipod 3Gen 2 gb е 100 лева ;/ струва си напълно и аз търся да си го купя

тежи 20 грама и е без екранче
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Мега фен Аватара на Chacho
    Извинявай, ама това май е iPod Shuffle , а не 3та генерация. Аз уж съм с трета генерация, който е нано и е със сензорни бутони. Много е удобен, връткам си там песните. Само дето видео не поддържа иначе е страхотен. Има и такъв като моя с видео доколкото знам има и iPod touch, които са последните измишльотини на Apple. Или поне за тях знам. Може и да погледнеш нещо класическо... обикновения ай-под с 80 ГБ памет , че ако няма даже и със 160 :P Влез в гуугъл и погледни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Touch e oferta...Az pi6a tuk ot takfoz...

Град
    L.A. \ Moscow
    walkman rlZ
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Имам iPod Nano 250 кинта с намалението към един магазин за гсм-и. Гледа снимки и чете музика. 8 Гиги.

Подите над 20 гиги могат да четат филми, така че са голяма кирия.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ami to poprincip ne se kazva ipod a mp4, shtoto ipod e edna ot markite...a za ipod pod 450lv nqa da namerish...za obiknoveno mp4 idi v nqkoi gsm magazin i pitai - ima i po 40lv ;]
    Фърст - Пиши на кирилица, секънд - не се изказвай некомпетентно, моля.
    http://www.apple.com/ipodclassic/
    mindscan

iPod nano 2nd gen и няма да съжеляваш.Това нещо е едно малко бижу но под 230 лева няма да намериш на ново

Здрасти аз продавам iPod nano black 2GB за 200лв и е чисто нов.Отварян само да се види дали работи.Внос е от Канада.Ако го искаш ми пиши на e-mail:adel_50@mail.bg;adel_50@abv.bg или на skype:adeel6666667

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    Това са глупости, не се подвеждай от този пост.

Скоро си купих iPod Shuffle 1GB излезе ми 105 лв., с доставката.Не е скъп.(в сравнение с другите)

of ama vie ste mn zle az imam iPod na Zune sas 30GB a sq i izleze novaversiq sas 80GB a za pari ne znam samo moga da kaja 4e go imam ot 6tatite
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си