.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Нема се притеснявап Ако хапе Викай, Крещи, даже кръв можеш да пуснеш

ем чуствителен ш ти е ти къв искаш.тва твоито си е нормално ти мен да ме видиш как се изпразвам xD от неколко месеца с всеко следващо изпразване откачам все поече и поече веднъж даже спрях си чуствам тялото и аха да падна и седнах на леглото xD
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    Софя
    Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    ем чуствителен ш ти е ти къв искаш.тва твоито си е нормално ти мен да ме видиш как се изпразвам xD от неколко месеца с всеко следващо изпразване откачам все поече и поече веднъж даже спрях си чуствам тялото и аха да падна и седнах на леглото xD
    xaxaxxa ti na kolko si ? che chak ne si chuvstvash tqloto kato se izprazvash ?

Цитирай Първоначално написано от pinpin
    Т'ва е нормално брато, при тези които не са обрязани е така. По-чувствителни са ни!
    Оф да чак толкоз чуствителни......
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Цитирай Първоначално написано от SeXy_BeBe
    Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    xaxaxxa ti na kolko si ? che chak ne si chuvstvash tqloto kato se izprazvash ?
    17 О.о простотията е че допреди си се изпразвах нормално,както казах по-горе от неколко месеца насам с всяко следващо стаа по-откачено и по-продължително...хм ся кат се замисля май не се оплаквам а се хваля...ама мама му странно е допреди никога не съм бил така
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    At home...
    Свирката със зъби ли се прави ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си