- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно косата
Колко често си миете косата през седмицата?Аз моята през 2-3дни,но това не е никак полезно ,защото много се омазнява.
Съжалявам,ако темата се повтаря..![]()
Ееем аз си я мия 2пъти седмично...![]()
аз моята през ден или веки ден
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Хах, мойта пък това й е проблемът, че е суха.И повече се засушава, когато не използвам маска..
![]()
Иначе средно около 3-4 пъти седмично.
еми повтаря се темата ама ... кфо да се прави ... то е пусната ве4е![]()
аз моита през ден я мия ...
и кфо му е неполезното ....
не е полезно всеки ден , ама през ден си е нормално![]()
та зна4и .. аз я мия по 3/4 пъти седми4но0оо :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хах, мойта пък това й е проблемът, че е суха.И повече се засушава, когато не използвам маска..
![]()
Иначе средно около 3-4 пъти седмично. А през летния сезон - всеки (или през) ден .
Дамм...Въпреки че,честото миене води до омазняване,ама аз си се къпя често и не ми пука![]()
и аз така...понеже косата ми е и къдрава и единствения начин да я среша е в банята със сапунката(със шампоана)и след като се среша се изплаквамПървоначално написано от barbie_94
![]()
През ден, значи минимум 3 пъти седмично. А ако съм си правила някаква прическа и съм сложила лак или пяна всеки ден...![]()
ами тоя Johnson Baby само за мазна коса ли става или за всякаква?Първоначално написано от MissitY
Ами честно да ти кажа...идея си нямам.Но той по принцип е за бебета...Те нямат мазна коса...пробвай...не че е много скъп де...някъде около 4.50...Аз съм доволна...Една приятелка каза че също и помага, а нейната коса почти не се омазнява.![]()
![]()
![]()
емм аз я мия по 2 пъти в седмицата- обикновено неделя и сряда, но ако е било топло или в училище е имало някой слабоумник,който да пръска с вода я мия още на същия ден, но това са изключения.![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Първоначално написано от gothic_angel
Ем шА сЪ нЪложии .........
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Всяка сряда и неделя.
Предимно по 3 пъти,рядко по 4
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Всеки ден...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Всеки ден или през ден
лелеее за първи път чувам някой да си мие по 4 пъти седмично косата пък камо ли всеки ден... ужас! и как може да питате какво от това? вие книги и списания не четете ли? навсякъде пише с големи букви, че НЕ трябва толкова често...та дори и на някои шампоани... 2-3 пъти най- много...
иначе и аз си взех миналата седмица Johnson Baby и е мн хубав![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Два пъти седмично.
^ keep_smiling -> Много си зле мацко, не била чувала, тъпа си!!!!!!!
И айде като не е полезно да ходим с мазна коса...
Да си чувала, че за една жена най-важното е косата й. Тя винаги трябва да блести и да сияе..а не да е мазна, защото отстрани погледното е толкова отвратително .
И не ми говори, че така по-бързо се омазнявало, това са пълни простотии, закостенели разбирания! Ти сигурно още караш на схемата Неделя е деня за баня.
абе кой е зле? ти или аз? някъде да прочете да съм писала че така се омазнява косата? някъде да видя да съм казала, че не трябва да се мие когато е мазна? май не си посещавал/а магазините, за да видиш че има шампоани за мазна коса!? ако ги използваш няма да е нужно да си миеш косата всеки ден! и е естествено че трябва човек да изглежда дибре! само че на тебе ти е трудно да осмислиш, че някой друг може да има различно мнение от твоето и е много жалко ако подкачаш като настъпан/а по този начин!Първоначално написано от Shine`
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
[quote="keep_smiling"]лелеее за първи път чувам някой да си мие по 4 пъти седмично косата пък камо ли всеки ден... ужас![quote]
Това как трябва да го разбираме??? И к'во ми се оправдаваш..