.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За края на 6-и клас...

И такам,в сряда имаме тържество за края на учебната година.Аз ще завършвам 6-и клас и се чудя как да се направя.Та молбата ми към вас е да ми дадете идейки за облекло,обувки,прическа,гр м,каквото се сетите...Ще помоля на тия,дето темата не им допада да не ме нападат!

Град
    в лайната!
    в 6-ти клас нямаш нужда от грим!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Не мисля че за края на шести клас ще ти трябва нещо повече от обичайното. Сигурно имаш някоя дреха, която си пазиш за по специални случаи. Обличаш това и си готова.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз не съм казала,че искам да се праа на няква абитуриентка и да слагам кой знае колко мн грим.Просто искам да си взема някои нежни,семпли,но и красиви неща.Имам няколко идеи,но просто исках да чуя и ващо мнение.

Град
    Добрич :o)
    Не се цапоти от сега..Е,спирала тва онова,ако искаш можеш и да сложиш

Еми , то сряда отдавна мина , ама карай . Ще си кажа мнението !
    И аз сга завърших 6-ти клас , но нямахме тържество . Облякох се както обикновено , но съчетах новия ми оранжев потник с едни много семпли оранжеви обеци и се получи доста ефектно . Сложих си гланц и спирала и изглеждах по-добре от всякога ! Според мен , щом имате тържество е редно да се облечеш по-официално . Примерно можеше да съчетаеш обикновени дънки с ефектен потник и сладки обечки , или пък рокля и сандалки . И естествено да подчертаеш очите си и да си сложиш гланц . А относно прическата :можеше да си изправиш косата или пък да си я накъдриш с ролки (или на малки вълнички , но в никой случай "на вафлички" ) !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    И аз сга завърших 6-ти клас , но нямахме тържество . Облякох се както обикновено , но съчетах новия ми оранжев потник с едни много семпли оранжеви обеци и се получи доста ефектно . Сложих си гланц и спирала и изглеждах по-добре от всякога ! Според мен , щом имате тържество е редно да се облечеш по-официално . Примерно можеше да съчетаеш обикновени дънки с ефектен потник и сладки обечки , или пък рокля и сандалки . И естествено да подчертаеш очите си и да си сложиш гланц . А относно прическата :можеше да си изправиш косата или пък да си я накъдриш с ролки (или на малки вълнички , но в никой случай "на вафлички" ) !
    хах кфо е "вафлички" бе моме Светни старите хора
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Е аз съм още по-"стара" и знам - прави се с приставки на пресите, косата става начупена такава, точно като вафличките.

ооо е как знам ма не знаех че така му викате ма тфа е веече отживелица..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

щом искаш да плашиш народа като едно същество, което описах в една тема.. аз няма какво да кажа повече =)

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    хах кфо е "вафлички" бе моме Светни старите хора
    Ем , според мен е банално да накъдриш косата си само в корените (за обем) и да покриеш накъдреното с права коса ...

Дзън,Дзън!И аз завърших 6-ти клас (тоя форум се напълни с шестокласници,бе ) обаче отидох с 3/4 панталони,розов потник,спирала,гланц,обици и маратонки .Естествено не пропуснах да сложа малко сенки колкото да ми прикрие капилярчетата по клепачите.Никой не беше облечен толко официално. .Само си накъдрих косата с пресата и,нали беше петък 13, заваля дъжд и ми развали прическата
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

I az zavr6ih 6-ti klas..Bqh s teniska s ka4ulka..Kusi dunki..Kecove..Izpravena kosa..Lenta za ruka na marihulanka..I moliv..Tva e ko tolko

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    В шести клас ме беше срам и гланц да си слагам бе...

О,Господи! не мога да повярвам !Толкова момчета на едно мнение...*отива да си изхвърли сенките*
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Аз също съм шестокласниче =) Още не са ни дали бележниците и сме нямали тържество..Сега предстои. =) Не мисля да се превземам,няма да съм облякана кой знае колко "фешън"..Според мен е важно се чувстваш с дрехите си удобно и да са ти като "втора кожа".Няма смисъл да обличаш нещо,което после няма да ти се понрави.;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си