.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Токчета :(

Носила съм само токчетата на мама ,ама не ми бяха много удобни знам ли сигурно `щото бях само на 5-6 иначе има яки обувки със ток ,но предпочитам да си перкам със кецки ;]

Повече от фен Аватара на plamka
    Миналата вечер на другарската ни вечер 50% от момичетата бяха с ток поне 5 санта. ( 7 клас завършихме ) Аз лично обожавам токчета, само че не съм носила все още освен в къщи, щото аз с равни обувки на гладкото се спъвам, пък с токчета ме е страх да не се попребия. Предполагам, че ако кажеш на майка си, че всички носят токчета и са си съвсем нормална обувка ще се позамисли. Не знам и моята майка ми каза, че смята, че все още не съм за токчета, но каза, че щом искам няма проблем да нося.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Пфф защо още от сега ще носите токове.... Аз си купих два чифта с нисък ток, защото ходя на курс и там ни задължават да сме с токове .. ама иначе ей така не ги нося Все пак съм на 14 А някоя по-горе каза , че е на 12 и носи токчета .. ОМГ И какво в 5-ти клас с токчета .. много модерно няма 'що ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

А бе като видя някоя 13-годишна с токчета, едва ходеща и залитаща, така ми идва да й се изхиля в очите! Айде всичко да е с малко мярка, а! Хубаво е да имаш чифт официални сандалки на леко токче в гардероба си, дори и когато си малко момиче, но да ми тромбоваш всеки ден в училище на ток ми е леко казано... жалка гледка! И да, токче нося само с повод, в ежедневието си ползвам ниски обувки. Не съм тийн-ка, и съм около 167 висока. Но не намирам, че момиче високо 160-165 е ниско и това е повод да се качи на 12 см ток

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Да,ходя с токчета и високи платформи,по простата причина,че са ми много по-удобни отколкото разни пантофки и ниски сандалки.
    От ниски обувки ми се подуват глезените и ме болят.Избирам си поне 10-12 см височина.
    Чесно казано,не си спомням от кога нося високи обувки...но беше около 3-ти клас.Тогава носех около 5 см.(всичко беше с мярка,за да не изглежам смешно(малко момиченце с високи обувки)).
    А колкото до майка ми- нищо не ми е казвала.Никога не ми се бърка в стила.
    И между другото съм на 17.
    От 3-ти клас да носиш 5 см токче ? Да , добре ...
    5 см.височина на обувката,никъде не споменавам да са били токове.Тогава предпочитах платформи,отколкото токове.А в момените когато съм носела обувки с точкета може да са били 4-5 см,но не тънки,а дебели.Плюс това бях по-едра за год.си и не изглеждаше никак смешно.Всичко си беше с мярка
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    (: Русе :)
    Аз след 2 седмици правя 16 ( ) иии да нося високи токчета обаче проблема ми е, че ги нося в ежедневието си и в последно време се усещам, че като се прибера в къщи краката ми са супер изморени ... Затова не ти препоръчвам навсякъде да ходиш на токччета, като излизаш някъде на разходка или на кафе - ок, обаче на училище да ходиш с тях .... недей Айде успех с майчето :P
    So free

Попринцип не нося а си карам на кецове ама като си взема някой убийствени обувки с ток ги нося...удобни са ми,естествено засега не повече от 5-6см....А майка ми не ми прави проблем,опитай се да говориш с твойта защото ако така и се връзваш може да почне и за дрехи и тн...

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Голям фен Аватара на o0ps
    Ами и аз съм на 15 и нося токчета от тази година но сравнително ниски - 4-5 см. Решението си беше изцяло мое и майка ми нито ме е спирала, нито ме е подтиквала.

mm ne nosq tokcheta poradi prostata prichina che s1m 1 73 i ako se kacha na 6 7 sm tok s1m kato shtraus nemoga da se vazpriema mn mi haresfat obufkite s tokcheta vinagi s1m iskala da nosq ama ne se vazpriemam obojavam pantofkite niskite sandalki kecovete maratonkite
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм на 17 и едва тази година започнах да нося обувки на токче...според мен майка ти прекалява, опитай се да поговориш с нея и да си вземеш обратно обувките

Имам и токчета и равни обувки и нося каквото ми е на кеф

Аз лично не нося обувки с токчета или на платформа, предпочитам по-нисичките .

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Как ще ти ги вземе ?????
    Да не си на 8 и тайно да си и взела лаковете
    Много са ми странни такива майки.
    Съвсем тънки токчета си купих едва тази година за бала, но иначе от преди си нося високи и сравнително тънки. Харесвам се с тях, а и не ми е проблем да ги нося. Наистина ми е странно, ти си на 15!!! Да не обидя момиченцето дето каза, че е на 12 и пак носи такива, но сега масово се носят фешън децата и никой не им прави проблеми. Глупаво е да те ограничава така. Не си толкова малка!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мм, мне, аз не нося, първо, защото съм си достатъчно височка, та нямам нужда от токчета, второ, защото не ми е особено удобно. Предпочитам да шляпкам с кецове.

За майка ти ... пхъхъх, това е адски тъпо. Щом ти харесват, щом искаш да ги носиш, па и те са си твои, тя няма право да ти се противопоставя. Обясни й, че на токчета се чувстваш по - добре, би трябвало да те разбере, жена е все пак.

da nosa na 18 sam
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Майка ми винаги(почти) ми е купувала обувките,които си харесам и не ми е забранявала да се качвам на токчета-щот сама си нося последствията.На 16 съм и най-високия ток на който съм била да е бил макс.-5 смСега имам едни кремави-мн красиви и са с нисък ток,но аз съм си висока-170см и повече не ми трябва..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Кажи й че тва са си твойте крака,твоя външен вид и ти моеш да поемеш отговорност за него и си вземи сандалите обратно.Мн се дразна на такива родители .Как така тя ше ти казва как да изглеждаш.Ами аз като сам на 12 и носа токове (не от най-високите,но и в никакъв случай не ниски) и кво само дето изглеждам по-добре,нито ми пречи да уча,нито да ходя,нито нищо.Къв й е зора да ти забранява такова нещо.
    И какво,като си на 12 и носиш токчета?Голяма гъзарка ли си??Какво, с нещо повече от другите ли си???

По темата:Поговори с майка си,някои майки имат различни разбирания ))

Град
    Sofia
    На мене майка ми никога не ми е правила проблем за това...винаги съм харесвала токчетата и сеге имам едни,много си ги харесвам и си ги нося...но си имам и равни,които също нося и харесвам...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    токчетата са много....задължаващи...въпре и това днес примерно бях с едни ниски...вярно красиво е, ама

на 17 - миналото лято - си взех едни 4-5 см да се науча да вървя, носила съм ги общо взето 10-15 пъти макс....тоя сезон си взех 2 чифта 8 см - за бала и изпращането...едните съм носила 4-5 пъти, другите 2
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Своге
    bate ne moje da poverva6 kak iskam da nosa tok4eta,maika mi mi dava,oba4e az sum si visoka i kato se ka4a na tok4eta staam eptem visoka
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    5 см.височина на обувката,никъде не споменавам да са били токове.Тогава предпочитах платформи,отколкото токове.А в момените когато съм носела обувки с точкета може да са били 4-5 см,но не тънки,а дебели.Плюс това бях по-едра за год.си и не изглеждаше никак смешно.Всичко си беше с мярка
    Каква мярка има в носенето на токове от деветгодишни?
    Или платформи, или незнам си какво.
    Аз на 12 започнах да нося токове, тоест три години след теб. А пет сантиметра си позволявам да нося чак сега.
    Смешни са лапетата с токове бе, хора!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Здравейте
    Аз съм на 16 и тази година започнах да нося токчета (9 клас съм) И то едни сандалки , на които токчето им е 5 сантиметъра.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ами носи си ги,дори и да са високи,но ако ти обиват си сложи от новите подметки на Scholl.Много са хубави,не съм ги пробвала(не нося токчета много),но една моя приятелка ги има и е много доволна.Незнам колко струват,но определено ги пробвай!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Висока съм 180см и имам обувки с токове. Нямам комплекси от височината си, харесвам се с високи обувки.

Според мен не е нормално деца на по 12 години да ходят с токове, още повече, че като са на тях не ходят, а джапат.
    Що се отнася до авторката - говори с майка си. И дай някоя снимка да ги видим тия обувки.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си