- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външност
Първоначално написано от KillSwitchEngage
а защо си мислите,че всички момичета са такива???????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си грозенПървоначално написано от Poet_Boy
Даже според мен си си голям сладур
![]()
Брат...не се впрягай...не си мистър вселена ама чак пъ грозен...би ги в майката...секи си избира къф да е според темперамента и душата...ако си метъл както и да се наконтиш като фешън се няма да ти тича...бъди къфто си ...ще те харесат така...
![]()
![]()
Пффффссссхаааахаха..
Не бих го казала на момче,стига да не ми се прави на голямата работа.
а интересно ми е, ак0 няк0я голяма раб0та ти се прави на момче, каково правиш ?![]()
Първоначално написано от Say It Right
Хаха никога не бих казал на момиче,че е горзно в очитеНе виждам как някоя ще ми каже,че съм грозен
Не,че не съм грозен,ама да ми го каже така в очите
![]()
![]()
Хах..импровизацията е моят живот-все ще го вкарам в употреба.Първоначално написано от comics
Казвала съмАма повечето пъти на майтап ("Еееей грозен ела тука бе")
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
а тфа и на базик да миго кажат пак няма да се почувствам добре..
иначе не съм го азвала .. нито за момче нито за момиче.. точно този начин на обида е много много гаден и затова не го ползвам ...
на мен ? хмм веднъж в 7 клас си чатих с 1 момче и уж тои ми имаше снимките и си чатехме вече 2 месеца г/д и накрая тои каза че искал да се снимам веднага.. отидох снимах се пратих му снимките а тои спря да ми пише... след това не сме се чували изобщо ... от ттогава до сега ... никои не ми го е казвал отново .... (за 10 клас съм..)![]()
Няма значение дали си грозен или не. Грозен е дума, и означава различно понятие за всеки.
Въпросът е, доколко такова нещо може да те засегне. Колкото по-малко усещаш кофти чувство, ако някой те нарече грозен/грозна, толкова по-силен характер си.
Заговарял съм непознати момичета със:
"Здрасти, аз съм грозен като смъртта и тъп като галош. Хайде да сме приятели!" Физиономията им е неописуема. Нещо такова
->
->
![]()
Първоначално написано от 5StaR
Пфуу, аз не бих написала "ps" бе!![]()
Първоначално написано от Illuminate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ще го пробвам някой ден![]()
Съгласна ... И на мен са ми казвали,че съм грозна ... но са били момчета,които все по един или друг начин не са им излизали сметките и така ...Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И ще си баш,селски терикат.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Първоначално написано от Evil`Brunette
Да ти *** майката е мн точен пример![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
аз пък никога не съм казвала на момче,че е грозно...ама постоянно повтарям на някои,че имат пърхот
someone else...
Никога не бих казала на момче,че е грозно..А иначе на мен са ми го казвали много пъти![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
http://i.data.bg/08/06/16/1006227.jpg
Та тази снимка е по-нормална, че другите мн не се вижда добре.Сега можете по-ясно да видите недостатъците ми.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Ти май искаш да ти кажем, че си грозен а? деаПървоначално написано от Poet_Boy
The Spark
ne si grozen..vseki ima razlichen vkus... ne se zasqgai ot takiva mneniq ..shte si namerish podhodq6toto momicheПървоначално написано от Poet_Boy
uspeh :}
Не си грозен , даже си си суперПървоначално написано от Poet_Boy
![]()
Мда, и аз мисля, че няма грозни хора. Има... чаровни и симпатични, но не и грозни! По-скоро бих казала неподдържани. Ако беше тук, щях да вляза в ролята на коафьор, понеже обичам да експериментирам с външния вид (моя, на другите, все там).
Пробвай да промениш косата и излъчването си, пък може скоро да ти казват, че си и хубавец![]()
Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.
спокойно, и аз не мога... просто защото самата аз съм "яхнала метлата" (;Първоначално написано от AFT
Пък и външният вид не ме бърка особено
П.П. Автора на темата, ти па -какво па им се чудиш на патки![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;