.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Ами може пък да имаш чувства към футболист, нищо лошо!Ама те са доста повърхности хора като цяло!Е може и да има изключения, просто футбола ги прави такива!

Бе аз със спортисти избягвам да ходя- винаги поми4ето е след спорта. Не 4е о4аквам на моите 16 год да съм на пирво място в живота на някое момче, ама да съм и след спорта... слу4вало ми се е от баскетболист, който е страхотен фр., но за пове4е НЕ !!!
    Така, 4е дали ще е футболист, дали баскетболист, все спортист му кажи. И все пак пове4ето кукли са при вас и ако това на аватара си ти, едва ли имаш проблеми с мадамите.

ххаахах
    както се описваш не намирам нищо лошо в телосложението ти....
    тези момичета са модерни както доста по-голяма част от момичетата въобще.за мен специално няма значение дали е футболист или какъвто и да е щом го обичам значи има защо...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Mi ne mislq 4e tova e moda...prosto takiva sa momi4etata....a za tova 4e ti se struva nevazmojno..naprotiv vazmojno e..ne kazvam 4e sam nqkoq krasiva princeska, no ne sam grozna i priqtelq mi e futbolist i sme zaedno ot mn vreme i kato izkliuchim moite laji i taka natatyk si e mn krasivo daje.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
    явно е няква тенденция в твоя грат...при мен не е тъка....един футбол кво е да му омръзне на човек от тъпи и повърхности хора
    +1 Явно наистина е само в твоя град.. Аз от всичко момичета които познавам само две ходят с момчета които тренират футбол само за развлечение , не ходят на мачове и т.н.
    Как го определи , че всичко момичета са такива незнам..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Oooooo spokoinoo i pri nas e taka,no az lichno ne se vpechetlqvam...Priqtelqt mi syshto e basketbolist...
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

еми на някои моми4ета главите са празни кат футболните топки
    ама не на вси4ки ест

Като футболна фенка харесвам футболистите..,но не мога да отрека че повечето са си доста безмозъчни...Поради тази причина си се кефя на футбола,на момчетата обичащи футбола(без да са футболисти).Обаче се случи невероятното и намерих изключително интелигентен футболист...Всичко си зависи от човека...аз съдя хората по техните качества,не кой какъв е и как изглежда...

Пф и Фото модел да е..едвали ще тръгна с него..говоря по принцип.Нямам нищо против футболистите .. ноо някак си не харесвам ..футболистчета,фешъни,емот а,модели.. и кви ли още не.. Харесвам обикновените момчета...повечето от типа дето изброих са надути,с голямо самочувствие..това си е лично мое мнение,просто не са ми на сърце това е..!
    Желязна Девица

Желязна Девица

Град
    там където мечтите стават реалност
    В днешно време "педераст" звучи гордо.
    Футболягите+селения+хаус мода=ебати казановите

*забележка:горепосочения сценарий е характерен за малки градчета с много "гъзари".Но пък всяка лигла си пада по такива педераси,така,че всяко правило си има изключение.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    Пф и Фото модел да е..едвали ще тръгна с него..говоря по принцип.Нямам нищо против футболистите .. ноо някак си не харесвам ..футболистчета,фешъни,емот а,модели.. и кви ли още не.. Харесвам обикновенните момчета...повечето от типа дето изброих са надути,с голямо самочувствие..това си е лично мое мнение,просто не са ми на сърце това е..!
    Напълно съм съгласна

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Аз пък си падам по баскетболисти
    + 53468

Иначе па темата ...

Спомням си миналото лято ходихме на лагер и там във хотела където бяхме отседнали имаше един футболен отбор имаха някакви мачове тогава и те бяха на етажа над нас. И едни момичета от групата като тръгнаха след ония... една беше сменила десетина за една вечер ... Пък най-добрата ми приятелка се натискаше с някакъв хем грозен,хем гърбав със огромен нос общо взето много антипитачен. И аз и викам абе ти нармална ли си?Я се осъзнай малко... И тя ми вика .... - Ама той им е вратар ... Нз си кфо. .. Не можех да повярвам,че най-добрата ми фр говореше така ... Беше изгубила сякакво достойнство .. И така де за няколко дни докато те бяха там повечето момичета тръгнаха да се натискат със т.н. "футболисти" ...

Не че имам нещо против футболистите,но повечето наистина нямат покритие. Ест не за всички се отнася,защото имам един мн добър фр,който си е супер земен и пекан. И въпреки това момиче съм и не мога да обясня за слабостта на някои момичета към футболистите. Добре,че в моя град няма такава нашумяла "мода" все още ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

УфФф излизала съм с футболист... вярно е че да бягаш след една топка по цял ден води да затъпяване ама това същество беше толкова ама толкова тъпо,че и на идея си нямате...за капак на липсващите му умствени способности имаше самочувствие до небето (че и по нагоре) ...мисля,че едва ли бих си повторилива грешката,но все пак всяко правило си има изключенията убедена съм,че има много футболисти с акъла си... това какво спортуваш няма толкова голямо значение с какъв характер си поне според мен е за моя явно оказваше,но при неги го отдавам на ритниците по главата на на някои мачове

Re: Външен вид.... Принцеси.. Вие сте !!!

Цитирай Първоначално написано от K-Maro
    Здравейте на Всички... Въпросът ми е отправен към Вас момичета. Тъй като, в скоро време, забелязвам, че е навлязла една доста шокираща тенденция- всички момичета да тръгват с football-исти... та се питах, дали само на определени места е така или просто тази еднообразна мода е заляла повечето места... не говоря за това, че е трудно да си намериш момиче.... просто ми е чудно, дали наистина е възможно да се лишиш от така желаните истински чувства и да се отпуснеш по течението.... нз, лично на мен ми се струва доста невъзможно да има чиста и красива любов м/у football-ист и някое красиво момиче.... !

P.S.
    Малко за смях... Една вечер, аз и някои мои приятели отидохме на Disko... както и да е... никой от нас НЕ си пада по тези селски и пошли '' свалки за една вечер '', и след час, 2 , бяхме в команията на едни много сладки и забавни момичета... изведнъж, от някъде се появиха едни малки и хилави момчета ( ясно Ви е за кои става на въпрос)
    и въпросните момичета веднага отидоха при тях... това, което ме слиса бе, че те освен първоначалното '' Здравей'' при тях друг диалог нямаше... Не знам, аз лично тренирам баскетбол и съм 198 см и 103 кг... не че има значение... казвам, че думата мъж отдавна си е изгубила смисъла....
    Пич взимам те !!!!
    Евала на момчета ,които мислят така и ... са високи ( тва беше щото и аз съм висока и не мога си намеря дългуч за мене )

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Те не ги харесват, защото са футболисти, а защото онези знаят какво искат и са самоуверени.
    Защото също така имат кинти за това са и по-предпочитани забрави да кажеш.Влиятелен,богат и красив хахаха.Това предпочитат "принцеските".Защото не биха могли да са с мъж,който получава заплата около 300 кинта примерно,защото няма да могат да се глезят,за тях 300 кинта са жълти стотинки. За мен преди всичко е любовта.Каквото искам да имам сама предпочитам да постигна.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ходила съм с футболист... 6 месеца мъчение... Достатъчно беше да кажа на някой познат "здрасти", за да ми се развика на улицата пред всички... Не казвам, че всички футболисти са такива... Има и готинки като едни мои фр... Ако ти трябва приятелска подкрепа, винаги са до теб... Абе не знам, не разграничавам хората по това кво спортуват и не смятам, че от това трябва да зависи всичко... Който смята така просто е ясно колко акъл има в главата си...
    The reasons of love... <3

Град
    Ловеч
    '' kifla '' , че ти колко си висока.....
    I'm not gonna let you fly away...
    You came and you changed my world...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Аз лично не се кефя на футболистите, падам си по по-здрави момчета...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    зависи си от човека както казаха вече... март месец бях преводачка на националния на Беларус-футболисти... еми с тях един нормален разговор не можеже да се проведе. В устата им беше само футбол и момичета.. Да, хубави бяха...ама като нямат много акъл в главата... ? Иначе аз познавам и много свестни футболистчета, няма спор! Всичко си е до човека. Но в моя грасд няма такава тенденция. По-скоро е тенденция да ходиш с баскетболист, защото той е по-развития спорт в града

Повече от фен Аватара на bishop
    прилагам цитат от 1 чат с 1 моя фр, която принципно е мн свястна ама...:

[04.4.2008 г. 01:27:31] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: toq ne6to
    [04.4.2008 г. 01:27:35] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: me pritesnqva
    [04.4.2008 г. 01:27:37] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: i nz kvo
    [04.4.2008 г. 01:27:38] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: iska
    [04.4.2008 г. 01:27:40] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: ....
    [04.4.2008 г. 01:27:53] Grim Reaper says: може да иска да се запознаете
    [04.4.2008 г. 01:28:21] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: xax.. aide ne na mene tiq
    [04.4.2008 г. 01:29:02] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: !!!
    [04.4.2008 г. 01:29:22] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: taka da si
    [04.4.2008 г. 01:29:28] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: doideme na dumata
    [04.4.2008 г. 01:29:36] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: pita me dali imam gadje
    [04.4.2008 г. 01:29:43] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: az go pitam trenira li ne6to
    [04.4.2008 г. 01:29:50] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: s drygi dymi
    [04.4.2008 г. 01:29:51] Grim Reaper says:
    [04.4.2008 г. 01:30:01] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: futbolist li e ili da go blokna
    [04.4.2008 г. 01:30:04] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: (rofl)
    [04.4.2008 г. 01:30:07] Grim Reaper says: (rofl)
    [04.4.2008 г. 01:30:33] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: pfff
    [04.4.2008 г. 01:30:36] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: pluvec
    [04.4.2008 г. 01:30:37] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: sry
    [04.4.2008 г. 01:30:41] [HSG][Не сме сами] SUMMER (*) says: izpusna si shansa

(Summer е тя, да не стане някоя грешка)
    :X
    Welcome to the end of the thought process.

Брат по темата ти мога да кажа само едно: "Интереса клати феса"...
    Пък и поста на бишъп отгоре е бая показателен...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Аз пък си падам по баскетболисти

о.О
    май... е само в твоя град някаква такава кривина...

Град
    Пловдив
    преди 2 години ходих с един футболист.., с който осъзнах че нямам нищо общо...седяхме с часове и нищо не си казвахме.. , а на мен устата може да не ми се затвори в приятна и ПО-интелигентна компания... беше за 5 дена и го скъсах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си