Здравейте на Всички... Въпросът ми е отправен към Вас момичета. Тъй като, в скоро време, забелязвам, че е навлязла една доста шокираща тенденция- всички момичета да тръгват с football-исти... та се питах, дали само на определени места е така или просто тази еднообразна мода е заляла повечето места... не говоря за това, че е трудно да си намериш момиче.... просто ми е чудно, дали наистина е възможно да се лишиш от така желаните истински чувства и да се отпуснеш по течението.... нз, лично на мен ми се струва доста невъзможно да има чиста и красива любов м/у football-ист и някое красиво момиче.... !

P.S.
Малко за смях... Една вечер, аз и някои мои приятели отидохме на Disko... както и да е... никой от нас НЕ си пада по тези селски и пошли '' свалки за една вечер '', и след час, 2 , бяхме в команията на едни много сладки и забавни момичета... изведнъж, от някъде се появиха едни малки и хилави момчета ( ясно Ви е за кои става на въпрос)
и въпросните момичета веднага отидоха при тях... това, което ме слиса бе, че те освен първоначалното '' Здравей'' при тях друг диалог нямаше... Не знам, аз лично тренирам баскетбол и съм 198 см и 103 кг... не че има значение... казвам, че думата мъж отдавна си е изгубила смисъла....