Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Аз пък си падам по баскетболисти
+ 53468

Иначе па темата ...

Спомням си миналото лято ходихме на лагер и там във хотела където бяхме отседнали имаше един футболен отбор имаха някакви мачове тогава и те бяха на етажа над нас. И едни момичета от групата като тръгнаха след ония... една беше сменила десетина за една вечер ... Пък най-добрата ми приятелка се натискаше с някакъв хем грозен,хем гърбав със огромен нос общо взето много антипитачен. И аз и викам абе ти нармална ли си?Я се осъзнай малко... И тя ми вика .... - Ама той им е вратар ... Нз си кфо. .. Не можех да повярвам,че най-добрата ми фр говореше така ... Беше изгубила сякакво достойнство .. И така де за няколко дни докато те бяха там повечето момичета тръгнаха да се натискат със т.н. "футболисти" ...

Не че имам нещо против футболистите,но повечето наистина нямат покритие. Ест не за всички се отнася,защото имам един мн добър фр,който си е супер земен и пекан. И въпреки това момиче съм и не мога да обясня за слабостта на някои момичета към футболистите. Добре,че в моя град няма такава нашумяла "мода" все още ...