.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Анкета от Марс

1.Как си представяте живота без мечти ?

2.Как си представяте Живота без любов ?

3.Как си представяте смисъла на живота ?

4.Може ли да има безсмислен живот ?

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?
    Вълкът кожата си мени, но нрава никога. Следя ви !

Re: Анкета от Марс

1.Как си представяте живота без мечти ? Понякога просто ни трябват... независимо дали са мечти или цели. Не мога да си го представя... един сив свят, в който никой да не си мечтае за това как ще мине лятото, как каца на луната...

2.Как си представяте Живота без любов ? Такова нещо не съществува, любов има навсякъде. Дори да не е тази между мъжа и жената всеки обича нещо - я родителите си, я брат си или сестра си, ако щете домашния си любимец...

3.Как си представяте смисъла на живота ? Смисъла на живота е просто една борба за постигане на целите и за оцеляване...

4.Може ли да има безсмислен живот ? За моята гледна точка - да. Но за другия това пък може да е страхотен смисъл. Имах навремето едно гадже, за който бъдещето беше 'довечера', а целта за 'бъдещето' беше 'да се напия и да ме пребият... след това да припадна пред входа'. Е на това ако мога да му кажа смислен живот...

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? Да. Всеки има нужда да бъде обичан.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? И от двете боли.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Абе възможно е, но едва ли е приятно.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? Едновременно ли? Надали... винаги ще има някой наранен, някой, който не се чувства обичан.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    1.Как си представяте живота без мечти ?-Ами чесно да кажа не мога да си го представя защото без мечтите си сме никои.Пък те са безплатни както се казва!

2.Как си представяте Живота без любов ? -Не мога да си го представя.Тогава за какво ще живеем ние?!

3.Как си представяте смисъла на живота ? -Може би да се изградиш като личност и да обичаш разбира се!

4.Може ли да има безсмислен живот ? -Не!!!

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? -Разбира се че да тогава какво ще е любовта без чувствата :P

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? -Боли и от двете.Но много повече боли от липсата й.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? -Според мен НЕ

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта? -Всички рано или късно я изпитваме.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

1.Как си представяте живота без мечти ? - Не си го представям. Ако човек не мечтае за нещо, ако човек не се стреми към него, ако човек си няма свой идеализиран свят в главата си, който да посещава от време на време, когато реалността го притиска - тогава ще е празен, животът му ще остане сив.

2.Как си представяте Живота без любов ? - Него също не мога да си представя. Любовта към живота ни кара да живеем, любовта към онова, което вършим, ни кара да го вършим толкова добре, любовта към хората прави така, че и ние да сме обичани...

3.Как си представяте смисъла на живота? - Всеки има свой смисъл на живота си, не може да се даде универсална рецепта за това. Много пъти се е нищила и разнищвала темата за смисъла на живота, но не се е стигнало до някакъв категоричен отговор. Имаше един философ, за чието има не се сещам в момента, за което се извинявам. Той пък беше казал, че смисълът на живота е в търсене на смисъла...

4.Може ли да има безсмислен живот? - Мисля, че да. Ако човекът няма мечти, няма цели, ако не изпитва любов... То тогава човекът само съществува, неговият живот е изгубил тръпката си...

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта? - Според мен да. Любовта облагородява.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и? - И в двата случаи боли. Любовта е болка, този, който я е изпитал, знае. Но тогава не забелязваш защо те боли, защото обичаш. А когато няма любов... Светът губи чара си.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота? - По-скоро съществува...

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта? - Съмнява ме да е толкова трудно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    С един отговор .. Не си го представям , защото без тези неща няма да е живот ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

1.Как си представяте живота без мечти ? шъ спръ да си предствавям ..

3.Как си представяте смисъла на живота ? ми .. то живота нема смисъл за мене.. :/

4.Може ли да има безсмислен живот ? не..

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? Любовта не е всичко.. Има хиляди други неща.. Понякога като ми изтръпне крака и не си го чувствам.. :/

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? Зависи как ще го погледнеш.. Всичко е на психична основа..

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Възможно е и да се умре без любов..

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? Възможно е..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от Госта от Марс
    Невъзможно,как иначе..ако не мечтаем къде отиаме подяволите.
    Ами както си живея сега...не съм напълно хепи ами съм си добре.
    Да имаш висша цел която да преследваш винаги...
    Може...малко ли са такива...
    Не. Поне за мен не...
    И от 2те не боли...
    Да.
    Трудно но възможно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Велико Търново
    1.ne si go predstavqm.
    2.bez lubov,nqma jivot/
    3.razli4no
    4.ne moje-vse nqkoi ni e pratiln na zemqta s nqkakva cel-da sme dobri.jalko,4e pove4eto ne sa takiva.
    5.napalno
    6.boli i ot dvete.
    7.zavisi ot mn ne6ta
    8.vazmojno e.nqma nevazmojni ne6ta.
    Руса кукличка

Град
    София
    1.Как си представяте живота без мечти ? - Не си го представям

2.Как си представяте Живота без любов ? - Пак не си го представям

3.Как си представяте смисъла на живота ? - Да имащ мечти и да се бориш за постигането им. Да станеш човек. Като се обърнеш да видиш след себе си следа ...

4.Може ли да има безсмислен живот ? - Съмнявам се... Поне за мен не ...

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? - Да, за да живее ...

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? - Повече от липсата й, но и двете болят ...

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? - НЕ! ...

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? - Да и го правят
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

1.Как си представяте живота без мечти ?- за мен няма да има живот ако не мечтая (в момента имам 3 мечти)

2.Как си представяте Живота без любов ?-много депресиращ...

3.Как си представяте смисъла на живота ?-ами за мен ще има пълен смисъл живота ми ако:1.съм здрава (в момента не съм много ) 2.съм с човека,който искам да съм (в процес съм на постигането)3. да бъда пълноценен човек- да знам какво искам ,да знам възможностите си и да не се отказвам ( и това май го правя..)

4.Може ли да има безсмислен живот ?- да може!!!имала съм такива тягостни моменти и понякога те се връщат отново при мен.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?-да.имаш ли някой до себе си,който те обича,всичко излгежда по-лесно

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?- боли еднакво (макар че несподелената любов повече наранява според мен)

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?- да и това се случва за съжаление.но няма човек,който през целият си живот да не е изпитал никаква любов!

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?-да възможно е,но не едновремено...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

1.Как си представяте живота без мечти ? ** Аз лично не мога да си представя живот без мечти. Това би бил един монотонен и много скучен живот лишен от всякакъв смисъл.

2.Как си представяте Живота без любов ? ** Отново лишен от всякакъв смисъл... Въпросите са малко подобни все пак, защото 90% от мечтите ни са свързани и с любовта.

3.Как си представяте смисъла на живота ? ** Как бих могла да си представям смисъл!?

4.Може ли да има безсмислен живот ? ** Може.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? ** Да.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? ** Възможно е.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? ** Не мисля... а и зависи каква любов. Без споделена- може, но не мисля, че е възможно да не се влюбиш цял живот.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? ** Напълно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не мога да си го представя. Пуст, без цел, без смсъл, без надежда... Въображението ми не стига до там, че да мога да си го представя такъв. Просто едно сиво нищо, в което водим еднообразно съществувание...
    Също както при първия въпрос, но дори хората отчуждени един от друг, няма близки, няма приятели, няма неща приятни и неща неприятни...
    Може би по този свой отговорир бих ви се струвала много малка като начин на мислене, но това е моето съзнание: Та смисъла на живота е единствено любовта, независимо към какво или кого. Стремежа към нещо постижимо или непостижимо, което ти доставя удоволствие при постигане на зададената цел. Което от друга страна го свързвам с любовта, защото самото поставяне на цел е в следсвие на известно привличане, не мога да се изразя точно, но да ти харесва да правиш нещо.
    Не, всеки живее заради нещо, дори това нещо да не е човешка ценност, той живее заради него.
    Ами да, мисля, че на въпрос четвърти отговорих сравнително ясно, който отговор може да се даде и тук.
    Повече боли от самата любов, но нуждата тя да съществува е причината да я търсим истинска.
    Не е възможно да се живее без любов дори през част от секундата.
    Възможно е. Не само е възможно, а е задълчително, защото любовта има много измерения. От незначима симпатия, до истинска обич. От любов към пиенето , към изкуството, до любов към даден човек. Имено затова всеки чувства любов.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

1.Как си представяте живота без мечти ? -хм..според мен такъв живот няма..всеки мечтае за нещо ..каквото и да е то..

2.Как си представяте Живота без любов ?-хах не мога да си го представя..всеки обича някого ..дори това да е майка му или баща му xD

3.Как си представяте смисъла на живота ?-смисълът за живота на 1 човек може да бъде др човек или пари ;]

4.Може ли да има безсмислен живот ?- не..

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? - да..няма живот без любов и пари

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? -повече боли от любовта ..но и от липсата може да боли..

Да..
    8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта -нe;]

1. Мн ТЪП
    2.Не си го представям
    3.
    4.Не
    5. И да и не
    6. И от двете боли..
    7.Неееее
    8. Да,естетвено
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Мега фен Аватара на Pliok0019

Не бих могла да си представя живота без мечти. Щеше да е необикновено сухо и скучно място.

Без любов...щеше да бъде жесток. Хората щяха да са по-отдалечени един от друг, нямаше да има щастливи моменти, тъга....(но дори и горчивите моменти свързани с любовта са сладки).

Смисълът на моя живот е следния. Искам да изживея дните си, така, че да ги запомня. Искам след десетки години да си помисля, че съм правила нещата, който съм искала, не съм се предавала пред трудностите, била съм горда, смела, не ми е липсвало решителност и не съжалявам за нито едно от действията си. Искам да помагам на хората, да ги разбирам, да усещам болката им. Искам да направя нещо велико...или нещо съвсем обикновено, но важно.

Не, всеки живот има смисъл. Остава само той да бъде открит

Да. Иначе всичко щеше да изглежда съвсем обикновено и безмислено.

От любовта не боли - хората могат да бъдат заедно и да бъдат щастливи. Всичко това би зависело от тях самите. Боли от липсата на любов. Едно от най-ужасните чувства. Разочарованието, непосделената любов и мечтите за някой, които не биха могли да станат реалност.

Не. Всеки обича нещо - родителите си, приятелите си, гаджето си....котката, може би дори компютъра си.

Възможно е. Всичко е абсолютно възможно.

Супер фен
    Град
    България
    1.Как си представяте живота без мечти ? -Щом няма мечти няма начин да си го представя!

2.Как си представяте Живота без любов ?-Любовта е много силна думичка на която никой не й знае значението!Всички я казват, но дали някой я чуства?

3.Как си представяте смисъла на живота ?-Във всичко има смисъл.Няма нищо безсмислено в този свят!Всичко има цел.

4.Може ли да има безсмислен живот ?- Това е невъзможно!

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?-Да ,няма живот без любов.Всеки обича нещо или някого!

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата й ?-Повече боли несподелената.Но всяка рана се лекува с времето.Белезите остават ,но това са само белези.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? -Не за съжеление.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта?-Всеки я чуства независимо по каква форам!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    The Land Of The Doomed
    1.Как си представяте живота без мечти ? - Мисля, че без мечти живота би бил не само труден, но и доста безмислен. Мечтите са нещата, които ни дават надежда, събуждат желанието ни за постигане на нещо и до голяма степен без тях нямаше да сме хора.

2.Как си представяте Живота без любов ? - Труден. Мисля че любовта ни дава възможност да живеем по - леко, винаги да знаем, че има някой, който да ни подкрепя и обича, който да е с нас, да споделяме всичко и да знаем, че сме му отдали сърцето си , както и той своето. Освен това любовта носи повечето щастие в живота, така че .. и без нея неможе.

3.Как си представяте смисъла на живота ? - Смисъла му е просто да го изживееш по начина, по който искаш и в края да не съжаляваш за нищо.

4.Може ли да има безсмислен живот ? - Ако самият човек си го направи такъв, може и да има.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта? - Може би да.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и? - Доста труден въпрос - случвало ми се е да имам чувства към някой и да си казвам "Ех, по - добре да нямам чувства, по - лесно е.Така боли много". В други моменти не изпитвам нищо и си казвам " Ех, искам да има някой, който да обичам" Така че извода е - няма сгода - и двете са си болка.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота? - Незнам, надявам се да не ми се налага да разбирам .

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта? - Да.

1.Как си представяте живота без мечти ? -- никак..то няма да е живот...

2.Как си представяте Живота без любов ? -- пълна дупка

3.Как си представяте смисъла на живота ? -- зависи

4.Може ли да има безсмислен живот ? -- може

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? -- да

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? -- повече боли от любов...

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? -- не

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? -- стига да искат,да
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    в куза :)

1-никой няма да има цел в живота
    2-ще пада здраво паткане без задръжки
    3-..т1няма да има смисъл на живота
    4- т1 и т3
    5- човека чувства това което може да го нарани
    6- боли и от 2те повече от липсата след като си я имал
    7- не
    8- естествено ..

1.Как си представяте живота без мечти ? - не си го представям. Човек без мечти е като човек, който не живее.

2.Как си представяте Живота без любов ? - Може би отново невъзможно. Любовта е необходима на хората.

3.Как си представяте смисъла на живота ? - Да живееш по собствен начин и да си доволен от това, което си.

4.Може ли да има безсмислен живот ? - Тогава защо ни е ако е безсмислен?

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? - Зависи, но в повечето случаи ДА.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата й? -Зависи от човека. Някой ги били повече от нея, други - от липсата на такава.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? - Граматически Да. Сериозно - едва ли.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ? - Да , стига да го искат.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Голям фен

1.Как си представяте живота без мечти ?-не мисля ,че може някой да съществува без да мечтае.Това е единствения начин да надскочим ограниченията на реалността.

2.Как си представяте Живота без любов ?-Невъзможно е.Тя е навсякаде,не само между мъжа и жената,а и между хората,приятелите,семеиств ото,животните.Именно тя свързва хората и прави живота възможен.
    -
    3.Как си представяте смисъла на живота ?-Всеки човек има определена роля в този свят и трябва сам да открие смисъла на своя живот.

4.Може ли да има безсмислен живот ?-Това е живота ,който водят хората оставили се по течението.
    -
    5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?-Да.

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?Чувството от обречената любов е много тежно,но се преживява.Човекът никога неможе да спре да обича.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?-Не

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?-Всеки човек я чувства по свой си начин.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Imam edna edinstvena mechta, nedostijima estestveno.... no bez neq jivota mi nqma smisyl

Ami kakto v predniq vypros... Vliuben sym v edno momiche... i estestveno nedostijimo... Taka che za men jivota, bez da haresvam tova momiche vypreki che e nespodeleno, nqma nikakyv smisyl...

Ami bez vyprosnoto momiche jivota mi nqma smisyl!!!

Moje, moq e takyv...

Ne znam, no na men mi haresva vypreki che e nespodeleno

Abe ot liubovta, koqto az ispitvam (nespodelena) boli adski mnogo... Ama shte izdyrja... A ot lipsata na liubov ne znam.... Predi da se vliuba ne pomna...

haha emi ddz... Ami, kogato spra da obicham momicheto, koeto haresvam i jivota mi shte spre... No se symnqvam che shte spra da q obicham...

Da. Vseki chovek izpitva nqkakva liubov, dori da e samo priqtelska ili liubov kym roditeli ili nqkakvi rodnini...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    In Devil's Castle

1-празна сфера
    2-хора,които се изтребват ..
    3-да постигнеш това,което искаш
    4-не
    5-да
    6-и от двете,повече от любовта
    7-не
    8-не
    someone else...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    1.Как си представяте живота без мечти ?Хубав

2.Как си представяте Живота без любов ?Прекрасен

3.Как си представяте смисъла на живота ?Да се размножаваш

4.Може ли да има безсмислен живот ?Аха. Ако си тъп. Или ако си заключен на върха на огромна кула и всички твои роднини са мъртви и ти нямаш ръце, крака, очи, учи и ти е отсечен езика.

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ?Не

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ?Боли като се порежеш. От тез "чувства" нищо не боли.

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ?Ъхъ. Питайте богатите хора.

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?Теоретически е възможно, макар,че на бебетата и 2 годишните деца ще им е трудно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

2.Как си представяте Живота без любов ? свят изпълнен със завист,омраза и какво ли още не. защото любовта е навсякъде,без нея света би бил лош и груб...

3.Как си представяте смисъла на живота ? смисъла е то4но живота,дишането,сълзите,це увките...живота е емоция!

4.Може ли да има безсмислен живот ? Не,но всеки открива смисъла на живота

5.Необходимост ли е за човека да чувства любовта ? когато 4овек 4увства любов той се 4увства жив. Дали оби4аш или те оби4ат е прекрасно,дори и несподелено любовта е най-великото 4увство

6.Боли ли от любов или повече боли от липсата и ? пове4е боли от липсата и,без любов 4овек се 4увства ненужен,непотребен,непълно ценен

7.Възможно ли е да се живее без любов до края на живота ? Не! Има любов към семейство,приятели,даден 4овек,природа,място и т,н не може поне веднъж в живота да не оби4аш и да не си оби4ан..любовта е в усмивката на 4овека срещу теб

8. Възможно ли е, всички хора на земята да могат да почувстват любовта ?ест,4е е възможно..както казах по-горе любовта е навсякъде

мн дълбоко философски въпроси...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си