.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Не бих казал че не са момичета...нито са от нашият клас от другите класове са от нашият се разбираме перфектно а и там няма кой да ми се опира....

Брато, щом те кефи слушай си я. Ама да ти кажа и мен не ме кефят металите или по-скоро начина им на обличане. Някво клошарско такова е нищо лично към никой. Жули си метъла у вас, но се обличай в нормален вид и всичко ще е перфе.
    ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!

Мой приятел слуша метъл и се облича така ама никой не смее да му се подиграва за музиката или стила, защото пича си е супер точен. Недей да си променяш нито стила, нито пък спирай да си слушаш метъл...На мен лично не ми харесва, но всеки си има собственно мнение и смятам, че не трябва да се променяш заради другите. Късмет!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не се връзвай. Комплексари са... Никой не може да те промени.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Комплексари са...
    rofl.

Anyway, виж сега ... музиката не е най-важното нещо в тоя живот, айде проумей го и се сети, че даже и да слушаш метъл не е задължително да ходиш изсулен, с черна тениска и дълга мааазна коса.. Явно се влияеш от мнението на другите, което ти пречи на социализирането ( в дадения случай) => следователно развитието. И аз примерно слушам метъл, но съм на милиони години от това да тръгна с няква метълска блуза.. На 99/100 от хората представата им за метъл е : Грозен,мазен,нечистоплътен ,..различен в отрицателен смисъл на думата, следователно те го отхвърлят още в пърия момент, без да са се опитали да го опознаят. Аз познавам няколко метълчета.. големи пичове са, но никой не би предположил по пръв поглед нали?...

Или иначе казано : спри с тия метълски стилове на обличане - ака I'R FUCKTARD и стани нормален човек.
    The Spark

Абе , бъди какъвто си . Слушай каквото искаш ... Ти казваш , че метъл музката е твоят живот - ок , щом така смяташ (съмнявам се да е така ) , но бъди чистоплътен и се обличай така , че да не отблъскваш околните , защото тениските на Айрън Мейдън примерно не са с особено лицеприятни
    Едита .... Но както и да е , де . Бъди себе си , което е най-важното ...

Много са хубави даже.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

абе човек,да не ти пука.
    Те като слушат противната чалга и тъпа музика да си траят...с тапата си чалга и кючеци...
    Да живее метала

Цитирай Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
    Той изобщо не се облича метълски- ходи си с напълно нормални дрехи- никога не би си и помислил за него, че слуша такава музика! Иначе мн я обича и това е.
    А това е то!
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Абе , бъди какъвто си . Слушай каквото искаш ... Ти казваш , че метъл музката е твоят живот - ок , щом така смяташ (съмнявам се да е така ) , но бъди чистоплътен и се обличай така , че да не отблъскваш околните , защото тениските на Айрън Мейдън примерно не са с особено лицеприятни
    Едита .... Но както и да е , де . Бъди себе си , което е най-важното ...
    Знаеш че не е така! Нека слуша метъл и аз обичам метъл но се обличам нормално като момиче - дори си нося високи обувки поли на пръв поглед не можеш да познаеш че слушам метъл- но да СЛУШАМ метъл и емо това е моята музика.Просто се обличай нормално иначе пак ще ти се смеят и ще ти викат "метъла".Слушането на музика не значи че трябва да ти е визия!! Това са пуберски работи!Кой нормален 20 - 30 годишен човек ще тръгне с тениски на Металика?!?!Това е позиорство.Покажи зрялост и се обличай нормално музиката си е твоя работа никой не е казал че трябва всички да разбират че ти е любимата музика.САМ си слагаш етикет "метъл"!Помисли малко.
    Lof YAaA..!

Искаш или не живота в даскало е като на война.....всички по-различни се приемат за некви изроди=> требва да се мачкат. Но пък звучи тъпо да се отказваш от това, което обичаш.Слушай си това, което обичаш, но без да натрапваш музиката си на околните, нема нужда от демонстрации...това с обличането "по метълски" си е чиста мода (някои я възприемат и харесват, други не) Истинските фенове на тази музика са си останали такива и на стари години и къде виждаш по улиците 30-40 годишни хора с черни блузки със "страшни" надписи и черен лак по ноктите... разбираш ли? Щеш не щеш т'ва е положението, понякога се искат жертви
    пп:2ри вариянт е да си останеш такъв какъвто си и да стискаш палци в новия ти клас да има по-свестни хора без предрасъдаци

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Странех си ! Хем живота ти е метълът ,а същевременно си готов да го загърбиш
    Summer (h)

Спокойно сигурно си на 13-14.
    Навсякъде в тази възраст така се отнасят с метълите.
    Да си призная до преди няколко месеца и аз ги обиждах,само защото слушат метъл,но сега не ми прави впечатление музикалните предпочитания на някой.Имаше от бившия ми клас такива момичета.
    И тях не ги приемаха много нормално,питаха ги дали се къпят,мият ли си зъбите,решат ли си косите,но на тях не им пукаше и продължават да са метълки.

Хахаха начи тва че си различен е опит за третиране на личността като отрепка....значи аз тря да съм една от най-големите отрепки в нащо даскало...че ако всички бяха еднакви кво щеше да бъде?!А?! Че как цвят трябва да има....по принцип съм забелязал че металите са доста внушителни...пък и начина им на обличане е готин...мене поне ме кефи......аз лично слушам и метал....абе по принцип у хората е заложено това инстинктивно първично чувство за отричане на непознатите неща....те не разбират твоята култутра и я гледат с друго око...това ги кара да я отричат...нормално е сигурно и ти милиш така за тях....а колкото до това за цивилността...както си прецениш...и аз имам един приятел слуша ама яко метъл и ходи чисто цивилен с нормални дрехи!Ти си преценявашп...лТва си е лично мое мнение и не задължавам никого с него! !
    Brain Madness!

Град
    София
    Човек днес не може да си позволи да ходи както си поиска. Ако искаш да вървиш напред,трябва малко или много да се съобразяваш с някакви общоприети норми. И аз искам да ходя като ориенталска танцьорка, но на дали това ще се понрави на шефовете ми. Дано си ме разбрал правилно
    Smile!?

Град
    СоФиЯ

Re: Психически проблем....

Цитирай Първоначално написано от boy
    Ами изправен съм пред дилема проблема е музиката която слушам и подигравките и отношението към мен...слушам метал "мразената музика" обличам се в този стил и това е моят живот.Но идва училището там да си различен узначава да си отрепка.Попринцип физически не съм дребен и не ме е страх да се защитавам от бой,но проблема е психически и това е моето слабо място убидите ме разбиват просто остават в мен и ме човъркат!Хората се обръщат към мен с наименованието "метала" .Задават ми тъпи вапроси като миеш ли си зъбитеили къпиш ли се (неща които редовно правя...)и всичко това заради музиката която обичам когато ме обидятси пущам музиката исе успокоявам но има и случеи в които не издържам и налитам на бой!Имаше случей в който 4 човека ме хванаха и ми разбиха лицето...а като си спомня преди да слушам тази музика всичкоси беше супер много приятели всичко от което се нуждаех!Въпросът ми е прост...скоро ще кандидатствам в друго училище и не искам да ме възприемат по същият начин дасе откажа ли от "метал" колтурата и да загърбя всичко и да започна наново или да останаа метал и да рискувам да ме приемат такъв какъвто съм

Имам една такава от моя клас ... Много добра приятелка ми е ... какво като слушате метал и се обличате по особен начин ... колкото и да не ми харесва ( и не само на мен ) това си е стилът ви ... начинът на живот за повечето метали ... сори ама никой не може да ви каже кво да правите ... наистина нма никакъв смисъл ... "Приятели по вкус няма " и това всеки го знае... и знай , че можеш да приемеш за приятел само човек който те подкрепя във всичко ... Предполагам че си горе-долу на мойта възраст ( 13 - 14 години) ... Наистина в тая възраст всички сме ужасни ... само намираме кусури и комплексираме "приятелите си " , но има ли смисъл в това - НЕ ! ... Бъди такъв какъвто си... Рано или късно ще разбереш колко тъпа е цялата тая история ...
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

хахахаа
    аз съм 8 клас слушам метъл не ме е срам от това и доста рядко се обличам метълски.не съм като другите момичета в много отношения съм различна и това харесвам в себе си!!!моят съвет е да станеш верен на себе си!!! щом се харесваш такъв значи трябва да си такъв безда се притесняваш музиката не е най-важният критерий по който може да бъдеш съден!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Re: Психически проблем....

Интересно ми е как ще кандидатстваш? Не искам да те обиждам, но според мен имаш по-голям проблем - неграмотността. Обърни внимание на тези грешки, защото наистина са сериозни:

Цитирай Първоначално написано от boy
    Ами изправен съм пред дилема проблемЪТ е музиката, която слушам и подигравките и отношението към мен...слушам метЪл - "мразената музика", обличам се в този стил и това е моят живот.Но идва училището, там да си различен Означава да си отрепка.По принцип физически не съм дребен и не ме е страх да се защитавам от бой, но проблемЪТ е психически и това е моето слабо място Обидите ме разбиват просто остават в мен и ме човъркат!Хората се обръщат към мен с наименованието "метЪла" .Задават ми тъпи вЪпроси като миеш ли си зъбите или къпЕш ли се (неща, които редовно правя...)и всичко това заради музиката, която обичам, когато ме обидят си пуСКам музиката и се успокоявам, но има и случАи, в които не издържам и налитам на бой!Имаше случАй, в който 4 човека ме хванаха и ми разбиха лицето...а като си спомня, че преди да слушам тази музика всичко си беше супер - много приятели, всичко, от което се нуждаех!Въпросът ми е прост...скоро ще кандидатствам в друго училище и не искам да ме възприемат по същият начин да се откажа ли от "метЪл" кУлтурата и да загърбя всичко и да започна наново или да останаа метЪл и да рискувам да ме приемат такъв какъвто съм

Сега по въпроса -> намери си среда, където се слуша метЪл, намери си приятели, които се кефят на тази музика и т.н. В никакъв случай обаче не се отчуждавай от останалите. Трябва да си приятел с всички..или поне да се разбираш с всички. Продължи да си слушаш музиката, може би това със смяната на гардероба е добра идея, но ти ще си решиш.
    П.С: ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ, КОИТО ПРАВИШ! НЕДОПУСТИМО Е В ТЕКСТ ОТ 10 ИЗРЕЧЕНИЯ, ДА ИМА ТОЛКОВА ГРЕШКИ!
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    49 Layer
    Нормално е, сам си си го пожелал всъщност. Никой не трябва да се облича или да си пуска тип коса в зависимост от музиката която слуша. Слушай квото си искаш, но се обличай модерно и прилично, без отблъскващи черни дрехи и черепи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си