- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Психически проблем....
Ами изправен съм пред дилема![]()
проблема е музиката която слушам и подигравките и отношението към мен...слушам метал "мразената музика" обличам се в този стил и това е моят живот.Но идва училището там да си различен узначава да си отрепка.Попринцип физически не съм дребен и не ме е страх да се защитавам от бой,но проблема е психически и това е моето слабо място
убидите ме разбиват просто остават в мен и ме човъркат!Хората се обръщат към мен с наименованието "метала" .Задават ми тъпи вапроси като миеш ли си зъбитеили къпиш ли се (неща които редовно правя...)и всичко това заради музиката която обичам когато ме обидятси пущам музиката исе успокоявам но има и случеи в които не издържам и налитам на бой!Имаше случей в който 4 човека ме хванаха и ми разбиха лицето...а като си спомня преди да слушам тази музика всичкоси беше супер много приятели всичко от което се нуждаех!Въпросът ми е прост...скоро ще кандидатствам в друго училище и не искам да ме възприемат по същият начин
![]()
дасе откажа ли от "метал" колтурата и да загърбя всичко и да започна наново или да останаа метал и да рискувам да ме приемат такъв какъвто съм
![]()