- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс
Само по нова година...Като го пъхнеш 5 секунди преди 00:00 и го изкараш 5 секунди след това все едно си ебал 1 година без да спреш.
П.П. Има много такива теми...
Не е точно. Зависи от настроение, обстоятелства други. Но ако всичко е както трябва по-скоро е между 3-5 пъти на седмица. Ама като няма такъв отговор гласувах за 2-3 - предполагам, че там някъде идва средно като се включат и периодите " на сухо"![]()
Някой си има график който спазва ли? Едва ли някой има толкова постоянни сексуални контакти, че да може да избере най-точния отговор![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Ако го правиш това всяка година все едно си ебал цял живот ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Няколко пъти седмично... зависи![]()
Т'ва е сигурно милионната тема ..![]()
izvinete me, mislih da pisha po temata, no nqmam vreme - zakasnqvam za sex, shte si izpusna chasa... bye bye![]()
Do you speak Salsa? .......
2-3 пъти седмично.
Хем, че няма време, хем да не омръзва, а с тръпка да го вкарвам![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Различно ... напоследък се случва 1 път седмично.
Първоначално написано от MoHuTo
kvo zna4i za tteb ?Първоначално написано от Yallama
moje da e 1 sedmi4no moje da e 3-4 puti na den![]()
![]()
![]()
![]()
От малцинството, които го правим всеки ден съмНека ви е.
Може да завиждате - аз съм най-задоволената жена на света
![]()
Робинята на Quench
ima tolkova mnogo takiva temi ......
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
V razlichnite periodi razlichno. Ponqkoga go pravq ejednevno po 3-4 pyti. Drug pyt go pravq po nqkolko pyti sedmichno. Razlichno...
7-8-9 пъти нали тря стане издръжлив!
Първоначално написано от Say It Right
ou mn beПървоначално написано от comics
![]()
![]()
![]()
ми от 2-5 пъти на седмицазадоволително ми е
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Тфа е много относително .Ако имаш сериозен приятел/ка може и по 5-6 пати на ден . И обратното ако нямаш може и 1 месец да откараш да сухо :P
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
хич![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
ХИТРО!Първоначално написано от Чичко_Полицай
а по темата ми не видях да има "не съм правил/а от 10 месеца" та реших да се въздържа от отговор
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!